1085
-
#605 Botrány!
Remélem,hogy időnként lesz azért pár különkiadás.
Esetleg nézői felháborodás hatására lesz változás. -
vass17 #604 Ez most komoly? :(
Eddig is utáltam a tehetségkutatókat, mivel már a csapból is ez folyik...A TG-t nem mellesleg az egész világon nézik, nem tudom, mégis mi más kellene?... -
#603 szégyen :( pedig olyanok a adások hogy azoknak is élvezhető akik nem rajonganak az autókért.. -
#602 Na menjenek a p*csába ezekkel az éneklős f*szságokkal! Hány ilyen van a világban? Nem találták meg az utolsó kis g*ci "tehetséget" is?
"Nincs jó hírünk az autós tévéműsorok kedvelőinek: a BBC úgy döntött, az őszi műsorrendből kiveszi a Top Geart, elméletileg azért, mert szeretnék elkerülni az ITV-n futó X Factort, Simon Cowell énekes tehetségkutatóját. A magyarázat azért sántít egy kicsit, mert ugyan a Top Gear valóban vicces és közérthető, de alapvetően autókról szól, így az X Factor rajongókkal alkotott metszetében nem sok elem található. Ez lesz a Top Gear 19. évada mellesleg. A sorozat 2013-ban tér vissza a BBC Two képernyőjére, az X Factor döntőjét követően. A műsorvezetők az üresjáratban forgatnak egy különkiadást James Bond autóiról és készítenek egy karácsonyi különkiadást is, ami azért elég sovány vigasz."
@ comment:com -
#601 Én BBC iPlayeren nézem. -
vass17 #600 Sztem nem hasonlítható a TG-hez, persze lehet, hogy elfogult vagyok, de nem sok szórakoztatót találok a Fifth Gearben, ráadásul a tesztek is nagyon rövidek, gyakorlatilag semmi. -
#599 mostmár tudom, utána néztem :D -
#598 a Jason Plato-s nem Top Gear, hanem Fifth Gear -
#597 angolt gépről,felirattal -
#596 Hali. Ti hol nézitek , neten az angolt, vagy Viasat 6on a magyart?
Amúgy, nemtudom ti hogy vagytok vele, a Discoverys , Jason Plato-s Top Gear jobban tetszett, de így is mindennapi program hogy este 8kor TG-t nézek :D -
#595 16. évad, ami 2011. januárban volt a BBC-n -
#594 Szeretném elkezdeni újra nézni a top geart, egy időben ment a tv-ben, sőt még most is, de eléggé ismétlik, szóval az lenne a kérdésem, hogy melyik az utolsó évad, amit leadtak a tv-ben? -
#593 Vége az évadnak :/
-
#592 Utcai használatra is eléggé alkalmatlan.
Alig tud kanyarodni még a motorosok is megmosolyogták. -
vass17 #591 Mivel már tesztelték legalább kétszer, ha jól emlékszem, ahhoz hasonló pályaautót kerestek.
Engem az lepett meg, hogy a Ktm X-bow mennyire lassú volt: 1:27-et ment, aminél jobbat tud már egy Evo vagy Impreza is, a Caterham pedig 10 mp-el is veri, hasonlóan az Atom is. Úgy tűnik, a Ktm inkább csak kinézetre "hardcore". :) -
#590 18x06 elején miért volt ott egy Ariel Atom amikor egész rész alatt szóba sem hozták,elő sem vették? -
#589 Mondjuk azt nem árt hozzátenni, hogy a Koreai Top Gearesek forgatták a helit. -
#588 Räikkönen a Top Gear vendége lesz
Ez pedig mostani forgatásról
(balesetek topikból)
-
#587 Szomorú volt a Saabos összeállítás :/
-
#586 Kellemetlen.
458 Italia is így kezdte
sorban égtek porig... -
vass17 #585 Na még egyszer, az előző képet valamiért nagyon nem akarja megjeleníteni:
-
vass17 #584 -
vass17 #583 Igazuk volt abban, hogy a Ferrari túlbonyolította az úgymond 4 kerékmeghajtását. Amikor megláttam ezt a képet, rögtön eszembe jutott, nagyon gyanús, hogy hol ég:)
-
#582 A negyedik részben meglepő volt,hogy jobb időt ment a Bentley mint a Ferrari FF. -
#581 háhá kint is van a 18-ik évad első része
-
#580 Várós !
persze a UK -
vass17 #579 Új évad előzetes:) jan 29-én kezdődik.
A TG Usa pedig február 14.-én, ha esetleg érdekel valakit. -
#578 youtubeon fent van az összes videó
szinkronosan meg torrent vagy itt: topgearhungary
S01E01-Nissan Skyline R34 GT-R
S11E04-Nissan GT-R
S11E05-Nissan GT-R
S17E04-Nissan GT-R -
skygt90 #577 sziasztok. Van olyan episode-ja a top gear-nek amiben Nissan Skyline-t vagy Nissan GTR-t tesztelnek ? Ha van vaalki tudna dobni egy linket ? lehetőleg magyar felirattal. kösszi -
#576 -
#575 A party az hatalmas volt.
Azon nevettem a legtöbbet meg a Jag extra kipufogóján.
Kár volt szerencsétlen autókat szétcseszni amikor semmi bajuk se volt. -
vass17 #574 Megint nagyot alkottak, soha nem lehet megunni:)) -
#573 háhá végre kint van
Top Gear 17x07 India Special -
vass17 #572 28.-án -
#571 when? :) -
vass17 #570 -
#569 Politikusok jönnek mennek de ő tuti maradni fog... -
#568 Politikusok nyírnák ki Jeremy Clarksont -
#567 Clarkson: Powered Up
Jeremy Clarkson, a brit Top Gear autós műsor vezetőjének 2011-es filmje.
J.C. idén a francia Paul Ricard pályán égeti a gumit.
A filmben a következő modellek vesznek részt:
VW Jetta
Brutus 46l V12
BMW 1M
Honda CR-Z Mugen
Lamborghini Gallardo Performante
MCLaren MP4-12C
Nissan GT-R
Citroen DS3
Fiat 500 Abarth
Renault Clio RS
Jaguar E-Type Eagle