The Grand Tour / Top Gear (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hosszú idõ után végre valami, nagyon jó volt😊 igaz a Top Gear név kicsit megtévesztõ, lehetne Hammond dvd is 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ProGabe
Jejejejejejejejejejejejeeeeeeeeeee!

Top Gear 50 Years of Bond Cars HDTV x264-FoV

Richard celebrates 50 years of James Bond films with a look back at the film’s different vehicles, including the Aston Martin DB5 and the Lotus Esprit. He also chats to Daniel Craig and Roger Moore and goes behind the scenes on the latest Bond adventure Skyfall.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

cody1994
város lesz 😊

Végre valami😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

ProGabe
50 Years of Bond Cars: A Top Gear Special is coming at the end of the month.

\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

ProGabe

ProGabe
Jeremy Clarkson
‏@jcrclarksonesq

Each Top Gear item takes 2 weeks to prepare, 5 days or so to film and 2 weeks to edit. So far we've done 2. We need another 22. Do the maths

szabii98
nagyon úgy néz ki hogy a viasat6 ismét adni fogja, szerda este 9kor, utána egybõl 5th gear
ezt írja: XIII./107, tehát gondolom a 13. évadot adják majd.

I met God. She's black

szabii98
hehe

sry ha volt már de ez brutális 😄

I met God. She's black

ProGabe
Jöjjön már valami új, 'szom kivan!

Tikal
Torrent.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bármi.

Hala Madrid

cody1994
Torrent?

Hali. Honnan tudok letölteni top geart kb a 2008-2009-es részektõl? Ha lehet, akkor magyar felirattal... 😊
Köszi! 😊

Hala Madrid

cody1994
Szerintem biztos lesz mert 14évadig van magyar szinkronnal 😄

szabii98
helló!
szerintetek lesz még adás valamelyik csatornán a top gearbõl a közeljövõben?😄

I met God. She's black

GregSB
Azon gondolkodtam, hogy nem vajon csak "levillogta" õket a BMW, mert belsõ sávban mentek? 😄

Azért nem mondanám mindennapos dolognak hogy megpróbálnak az autópályán félreállítani, és lenyúlni a kocsiad... (mint ahogy cikkben írják).

Adaaam
Azért az szép üdvözlés volt hogy megpróbálták õket megállítani szakadt bmw-vel rablási szándékkal.. Jó cikk amúgy, ettõl függetlenül szép dolgokat ír az országról. "The spirit turns out to be home-made pálinka – a 56 per cent brandy with the scent of fruit and the taste of petrol." 😄

everything's better with music

desigo
Jó képek <#eljen>
Minstrel
http://www.topgear.com/uk/photos/feature-cowboys-and-aliens-2012-06-26

"There are five csikósok galloping alongside my gently bumping Toyota Hilux..."

http://topgearhungary.blogspot.com/

ProGabe
Bhhhhhhhhhahahhahhhahaaaaaaaaaaaaa

Minstrel

desigo
az a fej <#nevetes1>
GregSB

desigo
üdv

series 15 episode 3
Porsche Panamera Turbo

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy Porsche Panamera Diesel teszt volt-e a Top gear-ben, és ha igen akkor melyik részben, és, hogy egyéb Panamera teszt melyik részekben volt?

Köszönöm elõre is...

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Tikal
Igen.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szabii98
Mikor Norvégiában voltak az átalakított Claas Dominatorral , tényleg felgyújtottak egy embert, meg egy Golfot?😄

I met God. She's black

Tikal
Valaki azonnal alapítson egy Facebook csoportot ha még nem lenne😊

desigo
Botrány!
Remélem,hogy idõnként lesz azért pár különkiadás.
Esetleg nézõi felháborodás hatására lesz változás.
Ez most komoly? 😞
Eddig is utáltam a tehetségkutatókat, mivel már a csapból is ez folyik...A TG-t nem mellesleg az egész világon nézik, nem tudom, mégis mi más kellene?...

Adaaam
szégyen 😞 pedig olyanok a adások hogy azoknak is élvezhetõ akik nem rajonganak az autókért..

everything's better with music

ProGabe
Na menjenek a p*csába ezekkel az éneklõs f*szságokkal! Hány ilyen van a világban? Nem találták meg az utolsó kis g*ci "tehetséget" is?

"Nincs jó hírünk az autós tévémûsorok kedvelõinek: a BBC úgy döntött, az õszi mûsorrendbõl kiveszi a Top Geart, elméletileg azért, mert szeretnék elkerülni az ITV-n futó X Factort, Simon Cowell énekes tehetségkutatóját. A magyarázat azért sántít egy kicsit, mert ugyan a Top Gear valóban vicces és közérthetõ, de alapvetõen autókról szól, így az X Factor rajongókkal alkotott metszetében nem sok elem található. Ez lesz a Top Gear 19. évada mellesleg. A sorozat 2013-ban tér vissza a BBC Two képernyõjére, az X Factor döntõjét követõen. A mûsorvezetõk az üresjáratban forgatnak egy különkiadást James Bond autóiról és készítenek egy karácsonyi különkiadást is, ami azért elég sovány vigasz."

@ comment:com

GregSB
Én BBC iPlayeren nézem.

Sztem nem hasonlítható a TG-hez, persze lehet, hogy elfogult vagyok, de nem sok szórakoztatót találok a Fifth Gearben, ráadásul a tesztek is nagyon rövidek, gyakorlatilag semmi.

szabii98
mostmár tudom, utána néztem 😄

I met God. She's black

Minstrel
a Jason Plato-s nem Top Gear, hanem Fifth Gear

desigo
angolt géprõl,felirattal
szabii98
Hali. Ti hol nézitek , neten az angolt, vagy Viasat 6on a magyart?
Amúgy, nemtudom ti hogy vagytok vele, a Discoverys , Jason Plato-s Top Gear jobban tetszett, de így is mindennapi program hogy este 8kor TG-t nézek 😄

I met God. She's black

Minstrel
16. évad, ami 2011. januárban volt a BBC-n

Fehercsoki
Szeretném elkezdeni újra nézni a top geart, egy idõben ment a tv-ben, sõt még most is, de eléggé ismétlik, szóval az lenne a kérdésem, hogy melyik az utolsó évad, amit leadtak a tv-ben?

desigo
Vége az évadnak :/

desigo
Utcai használatra is eléggé alkalmatlan.
Alig tud kanyarodni még a motorosok is megmosolyogták.
Mivel már tesztelték legalább kétszer, ha jól emlékszem, ahhoz hasonló pályaautót kerestek.
Engem az lepett meg, hogy a Ktm X-bow mennyire lassú volt: 1:27-et ment, aminél jobbat tud már egy Evo vagy Impreza is, a Caterham pedig 10 mp-el is veri, hasonlóan az Atom is. Úgy tûnik, a Ktm inkább csak kinézetre "hardcore". 😊

desigo
18x06 elején miért volt ott egy Ariel Atom amikor egész rész alatt szóba sem hozták,elõ sem vették?
GAthersw
Mondjuk azt nem árt hozzátenni, hogy a Koreai Top Gearesek forgatták a helit.

01110000 01110010 00110000

desigo
Räikkönen a Top Gear vendége lesz

Ez pedig mostani forgatásról
(balesetek topikból)