Full Spectrum Warrior 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most hirtelen erre tudok gondolni! Akkor szokott elõadni hasonló dolgokat! Nézd meg hogy egy driverfrissítés változtat e a dolgon!
Gondolom esélytelen, de szokott még valaki játszani online vele? Jó lenne egy kisebb multit összerakni, biztos hangulatos lehet, akár coop-ban akár adversial-ban.
shaken, not stirred
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Azt látom hogy ott az aknákat fel lehet robbantani ha madj odaenged de a fakkom ki van!
bound an infantry team forward úgy fordították ezt le nekem hogy helyezzek elõrre gylogsági csapatot! Ez megvan de semmi nem enged tovább! Próbáltam már a helikopterrel szarakodni meg minden!
Jó játék csak ez felbasz mint atom!
Lehet nyomok még egy olyat hogy újratelepítem vagy nemtom.....
Az is lehet hogy a játékban van a hiba!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az titok.
Est Sularus Oth Mithas
OK! És merre van a Bradley? Mert még nem találkoztam vele.
Gondolkodtam hogy van egy angol parancsnok az egyik épületben. Lehet azzal kellene kezdeni valamit. De eddig még nem jöttem rá.
Ja meg lehetne kérni a híd környékén 3 pontra tüzérségi tüzet vagy mifenét de nincs értelme mert egy két ember kullog arra és azt puskával is leszedem..... 😞
Est Sularus Oth Mithas
azt láttam hogy valami aknákat fel lehet robbantani amint odaenged!
csak még ez a küldetés nincs kész!
nemtom mit kellene 😊
Est Sularus Oth Mithas
ez van most feladatnak
bound an infantry team forward
elvileg elõrre kéne helyeznem a gyalogosaimat XDDD
na szóval amennyire lehet elõl vagyok a hídon
itt álj van nem lehet menni elõrrébb
néha jönnek páran akiket leszedek simán ha nem szopatnak
chapter 2: The Tien Hamir Bridge
na szóval valami javaslat mit kellene csinálni?
THX
Most a !%/ angolokal nyomulok és valami hídnál vagyok!
Mi a francot kellen csinálni, mert továbbmenni nemtok?
tartani kell az állást vagy mifene?
mentés nemigen volt úgyhogy ha nagyok a veszteségeim akkor baszhatom az elejérõl!<#boxer>#boxer>
Hurrá!
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
THX<#gonosz2>#gonosz2><#zavart1>#zavart1><#help>#help>
Est Sularus Oth Mithas
Azzal tudnék mit kezdeni? Vagy egyáltalán tudok valamit tenni azon kívûl hogy az egészet letörlöm a fas%ba?<#violent>#violent><#nemtudom>#nemtudom>
Est Sularus Oth Mithas
Nekem is szükségem lenne egy cd key-re!
Elõre is kösz.....<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
Egyébként pedig ellenõrizném a hangkártyadrivert, és beállításokat 😉
Est Sularus Oth Mithas
Esetleg tudja valaki orvosolni?
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre! : MOst sikerült megszereznem a játékot, de sajnos még nem tudtam kipróbálni, serial kellene, néztem én már mindenhol, de sehol semmi. aki tud, Kérem segítsen.
Elõre is köszönöm.