Megszakadtak a DVD-utód formátumegyesítési tárgyalások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Meg DVD+RW -t sem támogatják mégis elterjedt.
Amúgy meg jöjjön a HVD és darálja le mind a két tábort! <#eplus2>#eplus2> <#violent>#violent> <#awink>#awink>
Mióta??? A HD-DVD is kék lézert használ.
Merthogy 2.0-s szabvány még nincs, csak az 1.0-s ami meg még csak 1x-es írást támogat : egy egyrétegú BD-R -t 1 óra 33 perc alatt ír meg.
Vagy ha nagyon messzire akarunk menni, nevezetesen Japánba, Sonynak van PC-be szánt SCSI-s BD, CD és DVD RW kombó meghajtója. 50 perc alatt ír meg egy 27GB-s lemezt. Árat ne is kérdezd!... (ha jól emlékszem 4000$ körül volt... azóta lehet lejjebb ment de nem hiszem, hogy nagyon) (+a lemez ára, ami 45$, akkor).
Persze ennek is csak az kell, hogy beinduljon és akkor megy lefelé az ár (remélhetõleg) gyorsan.
Tehát nyugi, író lesz (2006 eleje?), már csak az a kérdés mennyi idõ alatt szedsz le mondjuk 50G warezt. <#idiota>#idiota>
Ha nem lesz író, akkor nem lesz PS3 warez sem+ holivúdi filmek wareza sem..
Ebbõl a szempontból kedvezõbb lenne a HD DVD, mert az ugyanolyan piros lézerrel mûködik, mint a CD és DVD író..
Meg az a másik, mennyi idõ lenne, míg kiírsz 1 Bl-rayt ?és amikor 97% nál megáll az írás???
az szívás...
A bluray nem lesz jó warezra még sokáig ( szerintem) a PC világban inkább (szerintem) a HD_ DVD-CD ROM kombók jönnek majd be...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Amúgy látom a TDK már a 4 rétegû (WTF?) lemezt is kifejlesztette ... hmmm.
A másik, meg hogy az XBOX360 (ami meg HD-DVD-vel akart kijönni) abbol nem lett semmi, mert maradt a DVD-nél.
BLU-RAY GO!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
bocs valamit elnéztem..
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
😊
Ez lesz ezzel is. Csak az a k*rva jogdíj...
A második mondat téves. Nagyonis volt igény a DVD kapacitására, cask mindenki félt befektetni százezreket, mert bármelyik pillanatban kiderülhetett, hogy a másik formátum marad meg.
Emiatt nem vették a cuccot. És mivel nem vették, nem csökkentek az árak, vagyis méginkább nem vették. Akkor indult meg döcögve a piac, amikor kijöttek a több formátumot is kezelni tudó meghajtók.
A HD-DVD szerintem drágább lesz, mert rétegenként 15GB, a Blue-ray meg 25. És minnél több réteg kell, annál bonyolultabb, költségesebb.
!!!HAJRÁ SONY!!! TOK RULEZ!!!
Amikor olyan CD-Romom volt azt imádtam ! 😊 Nem baj ha drágább nekem blúréj lesz...
Ezért szerintem ez a bluray-hddvd háború is lezajlana hamar. Amelyik drágább, az megdöglik. ennyi.
tényleg.. deszar.