Supreme Ruler 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ártana ha Európa térképen lehetne Magyarországgal játszani...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://www.paradoxplaza.com/index.php?option=com_content&task=view&id=280&Itemid=130
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha játékot csinálnék, én is valami ilyen módon védeném a programomat 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Megpróbáltam megvenni is amikor olaszban voltam (mert az EBGames állitólag árulja), de egy boltukban sem volt. Azóta meg elment a kedvem, vannak jobb játékok 😊
Nem tudom hátha játszik még valaki vele, de nekem is ugyan ez a problémám mint az alattam írónak😊 Valaki valami megoldást nem tud véletlenûl?
A kezelést, az egységek kiválasztását, a statisztikákat szerintem nem fejezték be.
A következõ verzió majd egy nagyon ütõs játék lesz, de ez a mostani sajnos nem az.
HoI ezerszer jobb szerintem. Egy játék sem volt fent a gépemen ilyen sokáig, mint a Hoi.
LAUNCH CODE: 2KUY5AA9SKBP-0122
A serial elejen szokoz van!
lammaer:Nem.A serial a full verziohoz van!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.supremeruler2010.com