A sound of thunder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pdf van belõle??
tulajdonképpen az érdekel legjobban miként valósítják meg a létrejött anomáliát!
egyébként mikor is bemutató?

How much can you take,before you snap?

Akkor inkább olvasd el a novellát eredetiben.

Ebben ráhajtanak az akcióra, a látványra, és nem arról szól, amirõl a novella.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

valamelyest igazad van.
nem tudok róla sok mindent elmondani csak ami trailerben benne van, hogy egy csapat visszautazik a múltba és meváltoztatja azt. ez pedig megváltoztatja a jövõt. nagyjából ennyi. engem tulajdonképpen az idõutazás fogott meg leginkább

Egy újabb scifi novella/kisregény, melybõl szimpla akciófilmet csináltak.

U.i.: Egyszer csinálok egy netes közhely-gyûjteményt.
Tuti bennelesz az "Ez ígéretesnek tûnik" (töltelékszöveg a "nem tudok mit mondani róla, de valamit azért kéne, ha már felhoztam" helyett) és az "X technológia/szoftver/akármi nem elég kiforrott" (töltelékszöveg a "valahol, valamikor, valamit, valamilyen összefüggésben olvastam róla, az egészrõl fogalmam sincs, csak egyvalami ragadt meg: valamiért nem szeretem, pedig egyetlen racionális érvet sem tudok felhozni ellene" helyett).

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

gabber_saviola
szevasz

akkor bemutatnád a filmet? vagy csak topikot nyitottál neki? 😄DDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ki mit hallott a filmrõl?
nekem igéretesnek tûnik!