582
-
Nuki #262 Menny oda, ők a szakavatottak. :)
Nem fogják leharapni a fejed ha odamész. -
zetró #261 de pls nem tudsz csinálni?
-
Nuki #260 Olvasd el: #253 ezt a hozzászólást, és keresd föl azt a topikot ahová az a link mutat. -
zetró #259 a te logod fasza tudsz nekem valami ijesmit haver? -
zetró #258 fent vagy?
-
#257 én próbáltam, de sehogy sem fér bele a fejük (sisakkal) egy ilyen kicsi logóba :( -
#256 elég jól nyomják, úgyhogy megérdemlik, hogy készítsek belőluk egy photoshoppos izét. :D -
zetró #255 valaki tud csinálni nekem logot?
-
#254 tényleg nem is gondolá az ember, hoy a sisak mögött ilyen hétköznapi emberek rejtőznek :o
-
#253 ja... van rá egy külön topic... -
zetró #252 valaki tudna nekem csinálni egy jo kis logot?pls? -
#251 viszont :) -
#250 Bő Daft Punk hallgatásban kellemes karácsonyi ünnepeket, mindenkinek. -
zetró #249 Bazdet :D épp halgatom xD -
zetró #248 De nem naon akarom :D amugy van egy oldal ahonnan lehet zenét tölteni mp3000.net.hu innen lehet :) -
zetró #247 Hát egyszer biztos meg unom :p
-
zetró #246 jo kis Háttér ASD:ASD:aSD :D:D: nekem tetszik -
#245 hátakkor... mittomén! :D
móóór! -
Nuki #244 Túl rikító :) -
#243 laza háttér... ???:D
-
Nuki #242 Csak ne túl sokat, mert még megunod. Még azt is amit megunhatatlannak hiszel :P -
zetró #241 Harder,batter,faster,stronger..........:):):) -
zetró #240 :D haha :D:D mindig azt halgatom :)
-
Nuki #239 Nem kell fogadkozni, nincs miért ^^ -
zetró #238 :D:D jolvan na hát szeretem :) -
Nuki #237 Látni a logódon :D
Azért, mert ez az imidzsük, a sisak :)
#206 és #207 hozzászólásokban láthatsz róluk sisak nélküli képet is.
-
zetró #236 rajongojuk vagyok :É
-
zetró #235 Sziasztok.azt meg kérdezhetem hogy a daft punkosok miért nem veszik le a maszkukat ? -
#234 hmm??? nekem a szótárgép azt írja, hogy "a tecktonik ami azt illeti" (most szó szerint írtam :P). -
boneyard #233 marha rég próbálom már megszerezni, de még sehonnan se tudtam letölteni
a videóban megkérdezik tőlük franciául, h szeretik-e a tecktonikot és Guy-Manuel erre azt válaszolja: "la tecktonik ca lfait". nem tudjátok ez mit jelent? -
#232 höh, egy érdekes kis videó -
#231 -
#230 a D.A.F.T.-ról mittutok? -
#229 ELECTROMA=az ötből :D
egy érdekesség: az eheti exit borítóján a daft punk van, és ez áll még rajta: DAFT PUNK-zseniális koncertlemez a robotemberektől->naná hogy az alive-ról van szó :). vajon az exit szerkesztői nagyobbra tartják a dáfpánkot macskafogó 2-nél, hmmm...? amúgy ne számítsunk nagy lemez-tesztre, kb 10 mondatos [URL=http://exit.hu/zene/zene_lemezajanlo/zene_lemezajanlo_vegoldal/11844]"cikkecskét"[/URL] találhatunk, de igen lényegretörő, és 10/10 pontot kapott -
#228 na megvan az elctroma( vhááá, milyen lassan kúszott le), holnap megnézem, ma már nem látok neki... -
#227 nicsmit -
Nuki #226 Hú ezt a filtert még életemben nem próbáltam!!! :)
Köszönöm szépen a készséges választ (más már rég elküldött volna Google vagy Wikiföldére )
És bocsi többiek hogy hirtelen PS topikká változtattuk ezt a helyet :P -
#225 Photoshoppal :D, azon belül: elsődleges szin lehet bármilyen a fehéren kívűl, a második pedig legyen fehér. csinálsz a background "főlé" mégegy layert, amit kitöltesz egy gradiant toolal (gyorsbillentyű: g), majd filter>filter gallery>sketch>halftone pattern (a pattern type legyen dot-on) és játsz a csúszkákkal amilyenre szeretnéd. amikor evvel megvagy a layers "ablakokcsában" a "pöttös" layert normal-ról állítsd soft lightra, evvel azt tudod elérni, hogy a pöttyök közt lévő fehér rész áttetsző legyen, így alkalmazkodik az alatta lévő layerhez.
ilyen eccerü :D... -
Nuki #224 Ezt a pontozós effektek mivel csinálod? -
MSN kép...