Új megoldással kísérletezik a BitTorrent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
De szerintem ez egy természetes folyamat.
Nem kell, hogy olcsóbb legyen, a fizetések legyenek nyugatiak, ha már a filmet, zenét, programot nyugati áron (vagy drágábban) adják.
R Ö R G E
Ahogy bárki.
De tök mindegy. Amíg szemetek a kiadók lesz warez. Ha olcsó lesz a film, akkor nem lessz. Tiszta sor.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ez a DTH rendszer másfél éve meg van valósítva a TerraChat rendszerben. Ott már régen belsõ infrastruktúra van. Ráadásul magyar alkotás.
De a magyar híroldalak passzivitása miatt egyszerûen nem sikerült rá felhívni a figyelmet és terjeszteni. Pedig a rendszer tudott DC alapú és BitTorrent logikájú megosztást, MSN és ICQ logikájú azonnai üzenetküldést, beépített FTP szervert, chat szobákat, helyi hálózatos chatelést, stb...
Csak az a baj, hogy Magyarországon született meg nem pedig külföldön.
Ez itt a lényeg😊
Resurrection!
az
ez exeem fél éve jelent meg kb. és nem tudott sikeresség vállni, pedig lényegében ugyan ez a technológia. torrent alapon egyszerû p2p kapcsolatok.
Resurrection!
Nem értem a kiadókat. Nem veszik észre, hogy utálják õket? Na persze fosnak ezek mindenkire, csak a saját egzisztenciájukat féltik.
Ebben meg nem nagyon találtam ilyet.
Vagy csak bénáztam??
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Köttesd be Te is a BitTorrentet!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eddig a Bittorrentet használtam abban van keresõ
Itt ebben hogy mennek a dolgok??
bittorent alapon, tracker nélkül.. csakhogy lószart sem ér, mert az tölt fel aki akar, nincsenek moderálva, rendbentartva a fájlok. ezért sux.
Resurrection!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
"A tracker nélküli BitTorrent 4.0.1 letöltése"
A bittornet honlapján a 4.1.0-ra írják, hogy tracker nélküli...
A bittornet honlapján a 4.1.0-ra írják, hogy tracker nélküli...