6
  • atlagember
    #6
    Hát nem tudom, én számítógép nélkül használom a VoIP-t, de ha valaki felhív reklámmal, akkor biztosan elküldöm a jó k...-ba, mint ahogy szoktam ezt a rendes telefonoknál is, mert bizony ez ott is divat manapság.
    Szerintem inkább egy olyan lehetőség kellene, ahol a tiltott számok listáját lehetne megadni, bár nem tudom, hogy ez hogyan működne direkt hardver esetén, számítógép nélkül.
  • Caro
    #5
    Azért mert a digitális aláírást egyenlőre kevesen használják, nem jelenti azt, hogy ez később is így lesz. De az is jó, ha van egy VoIP account, és csak arról lehet hívni. És akkor ha hív, és spammel, akkor egyszerűen lenyomod, és letiltod.
  • concrete
    #4
    "Ezt IZONYÍTANDÓ megjelentek a világpiacon a cégek számára kínált olyan settop-boxok, amelyek számítógépek nélkül teszik lehetővé az internetes telefonálást. "

    egy pillanatig elgondolkodtam, hogy vajon ez az "iszonyat" szó valamilyen ragozása, de csak egy szimpla helyesírási hiba :)
  • [HUN]PAStheLoD
    #3
    Tripla halálbüntetést a szpemmereknek, ezeket meg lassú tűzön kéne kényeztetni... és kéne egy 'hívóip' kijelzés, persze ha proxy-n keresztül tolja, akkor is legalább van valami nyom, és aggresszíven kéne felderíteni ezeket a szemétládákat. Plusz azokat is simán le kéne lőni, akik vesznek szpemben reklámozott cuccot..
  • Cat #2
    és ezt szerinted hányan csinálják meg? :) max. ugyananyian ahányan telepítenek tűzfalat, használnak vírusirtót, stb. szóval elég kevesen...
    amig a balgák rákattintanak a levelek mellé csatolt férgekre, ne várd el a digitális aláíráshoz kötést.
  • Caro
    #1
    Nagy cucc. Kell egy partnerlista, mint messengerben és aki nincs fenn az nem hívhat. Ennyi.
    Ha meg valaki hivatalos fej akar felhívni, céges céges dologgal kapcsolatban, akkor odabiggyeszti a digitális aláírását és kész.