PC Nevelde

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
[url=[url=]kép]ok

CroftManor
[url=]kép

zsebrocky
de ha estleg alkoholista neveldére fájna a fogatok akkor ITT van😊

Thomeee
http://harcosnevelde.hu

Valaki megadná az oldal címét???????
ÜDV:

Hali. Szerintem nagyon kull lenne ha mégis elkészülne ez a nevelde.
bazza
Mentem aludni, holnap minden esetleges kérdésre választ adok, addig-is: Leírás, szabályok

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
...ez!
Ha nem tetszik, akkor végülis a topic zárható! 😉

hen-tes
és az mi?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bazza
PC Nevelde már sosem lesz... de elkészítettük az utódját, amit egyszerûbb volt megvalósítanunk, mivel csak ketten vagyunk az egész projectre... 😊

modellmaker
Sziasztok!

Mikor lesz béta teszt? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Thomeee
Naná! <#vigyor1>

bazza
Ha vki nem ismerné Thomeee-t, vele csináljuk a PC Neveldét! Õ fõ programozó! 😊)

Thomeee
Persze, fórumozni lehet...a kasztok is jól meg lesznek csinálva, nyugi! <#nyes>

zakika
az en PC fuggom othon van es lassan keri a sajat gepet, pedig meg 2 eves se nincs

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Cujo01
össze lehetne hozni a kasztokat is... 😊 pl. a programozó irhatna a gamernek aimbotot... 😄DD

Caby
ez nagyon jóötlet csak ígytovább 😄D

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

hen-tes
hát ez gecijó
forumozni lehet majd? :o
legyen benne SZG.hu és ott a játékosok ugyanígy forumozhatnának 😮 na na na ?? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

modellmaker
Szerintem az swf.hu-n lenne rá vállalkozó szellemû egyén aki elvállalná a flash-t.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Thomeee
Jaja... 😄

bazza
Ez jóötlet...Majd összedobok egy kis lapocskát! De tudjátok, nekünk sajna most jönnek a kemény hetek, most vannak, lesznek a vizsgáink, úgyhogy ahogy említettem az igazi munkálatok csak két, három hét múlva kezdõdnek el! Úgy tervezzük, hogy egész nyárra kiderjedõ a project, szóval nem siettjük el! 😊)

noctlown
eme jó kis gamehoz biztos hogy lenne segítõkész flashes emberke. kellene egy weboldal neki és % ban kiejlzi hol tart a game fejlesztése és odairnátok hogy milyen emberkék kellenének még.

modellmaker
Hát ez talán megoldható.

bazza
Az a baj, h akkor kéne egy ember aki ért a flash-hez...

noctlown
hi!

naghyon jó ötlet!

szerintem flashes legyen, akkor nagy feelingje lenne😛

csum666
Hát ez sztem nagy ötlet elismerés nektek cska így tovább és ne adjátok fel készüljön el 1 profi honlap!!😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

PLaci
Tudtommal a flash is képes adatbázis kezelésre 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Gaba9
Hehe jo ötlet 😄D
Kiváncsi leszek a megvalositásra <#eljen><#eplus2>

Gaba323

reménytelen
És legyen olyan is, hogyha már te vagy a PC nagymenõ, akkor lehet szerzõdéseket kötni, és kiszorítani a piacról a konzolokat! <#vigyor1>
(GTA:SA miatt haragszom rájuk, mert így még mindig 19 nap a PC-s megjelenéséig...)
ok 😊

bazza
mondom, még mostkezdjük összeírni a tartalmat...ne kérj semmi címet, majd...

mi a cím? 😊

modellmaker
Ez nagyon jó ötlet! 😄

bazza
Az elképzeléseink szerint 4 kaszt választható:
gamer, internet-mániás, hardware-guru, programozó

Minden kaszt külön tulajdonságokkal fog bírni, és külön igényeik is lesznek, mindegyik értelem szerûen másban tehetséges. Minden kaszt továbbképezheti magát, és melót vállalhat a pénzszerzésre...így akár egy menõ programozó még bill gates-t is lealázhatja. Alkatrészenként vehetjük majd meg a gépünket, egyelõre 5 fajta van mindenbõl(proci, vga, ram), egy php program kiszámítja majd, a gépünk teljesítményét, így eldõl, hogy esetleg pl a doomIII fut-e rajta, amit az internet-mániás a netrõl, a többik a boltból szerezhetnek majd meg...

5let az van bõven! A játék kifejlesztését nyáron kezdenénk el igazán, addig csak a játék portálját, és az alfa neveldét csináljuk...

Laky
😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

bár a flash-es tényleg jobb... lehetne faja animációkat berakni amikor sikerül betörni a NASA-hoz <#vigyor1>

akkor legyen sql-es, az is jó 😊

bazza
😄D

reménytelen
Akkor legyen flashes! <#vigyor1>
Amúgy jö ötlet, tiszta PC szerepjáték...
Csináljátok, ahogy tudjátok, aztán ha az embereknek nem tetszik, akkor jelentsétek ki, hogy ez még csak egy béta verzió! <#vigyor5>
bazza
Elõszöris: Arra van-e igény, hogy flashes, dinamikus legyen, vagy arra, hogy hasonlóan a többi neveldéhez, kattintgatós, táblázatos, adatbázisos legyen?
Bár így elõre megmondom, hogy az elsõt nem tudnánk teljesíteni... 😊

szerintem nagyon jó ötlet 😊)

Laky
ötletnek tökéles 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

maozedong
egy adatbázis az egész jóformán.

Resurrection!

bazza
hát, ez szerintem már attól függ, hogy mennyire tudnánk megvalósítani az ötleteinket...

maozedong
wow.
és mit kéne vele naponta csinálni? gépeztetni kéne?

Resurrection!

bazza
Hát igen...Rengetek nevelgetõs játék fut a neten, vannak igényesebbek, és kevésbé azok, talán majdnem mind egyforma. Nos, Thomeee barátommal elkezdtük egy új nevede fejlesztését: Egy PC Neveldét szeretnénk létrehozni, amely segítségével virtuálisan is, tehát a számítógépünkön keresztül irányíthatjuk egy szegény, vagy vidám, de mindenképpen pc függõ életét, na és persze a számítógépét. Lehetünk világhírû hackerek, vagy akár a NASA is alkalmazhat bennünket, programokat fejlesztheünk virtuális gépünkön, akár saját operációs rendszert is írhatunk, de akár warez oldalakkal pénzt is kereshetünk. Szándékunkban áll egy teljes internetes RPG kifejlesztéséhez, és ehhez kérnénk a segítségeteket. Ötletek, javaslatok, elképzelések, vagy maga a kétkezi munka is sokat segítene. Nem vagyunk nagy weboldal fejlesztõk, sõt...De azért kár lenne ezt a - szerintem - jó ötletet kárba veszni. Linket a fejlesztésrõl még nem szeretnék adni, de ha érdekel vkit a téma jöhet teszternek! 😊)