2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
Verseghy #2147 Nézpont kérdése.. Ha valaki meglátna Slash kezébe egy Johnson stratot akkor az lenne az atyauristen:D -
#2146 a legjobbak közt van az biztos :-) -
#2145 :( Nyugodjék békében! -
Tankbadi #2144 Gibson Les Paul a legjobb gitár :) -
#2143 Biztos mosolyogva, egy vicc mesélése közben. :)
Én úgy emlékszem rá. -
praksi #2142 Elhunyt Pege Aladár
Isten nyugosztalja.. -
#2141 Jól szól egyébként. -
#2140 az állat...:D -
#2139 -
AnonymouS #2138 humoros és aranyosból kölcsönöztem... -
Verseghy #2137 Ez kurvajó kép..
Eric Clapton signatur.. váááá kurvajó gityó.. -
#2136 dejó kocsi :DDD
komolyra fordítva a szót, ezek télleg ász hangszerek, meg a lemez is üt :)
szép gityója van Kingnek :) nem tudod kb. hány éves a hangszer? -
#2135 -
Verseghy #2134 Akadt..:D -
#2133 volt kiről példát vennie. -
Verseghy #2132 Megint sokat ittál.. -
Kicsijoey #2131 vegyétek meg a lite ash-t mert veszett jo !! én már csak tom mert versegivel zenélek együtt!! XD -
Verseghy #2130 Nem jött be nekem a lite ash, most eladó. -
#2129 ki nem gyűjtötte? :) -
sza.sa #2128 Ez szép! Grat! A Lite Ash is megvan még? -
#2127 hűű, na ezt élőbe is meg kéne hallgatni :D -
Verseghy #2126 Simán!:D -
#2125 jaj,nekem keeeeeell!! :D
régen haverom gyűjtötte,meg asszem én is,de én nem voltam akkora fanatikus -
praksi #2124 van itthon pár száz darab Turbo rágó papírom, kellenek? :DDD -
Verseghy #2123 Szüzhártyán vannak azok a matricák. Holnap sztem leszedem:) -
#2122 az a zászló :CCC -
Verseghy #2121
Holnap a folytatás -
praksi #2120 kipróbálod, ha tetszik, megveszed, ha nem, otthagyod, ennyi...
Behringert ne vegyél ;-) -
#2119 Az új/kisebb effektjeik tényleg felejtősek... Viszont nekem egy régi AX300G van, ami régi, de szerintem az egyik legjobb még ma is... Az új, nagyobb AX1500/3000G jó kis effektek, de szerintem ha valakinek jó erősítője meg gitárja van akkor mindenképp érdemesebb a kisvasútat választani. Az meg hogy szintiket gyártanak... Hát, a motorosok meg a Yamahára mondják hogy az hangszergyártó, mégis vannak faja kis mocijuk is... szerintem ez megint feleslegess skatuja. A ZOOM cég is nagyot fordult az utóbbi pár évben, de még mindenki a régi rossz minőségű effektekhez hasonlítja az újjakat is... ez mind előítélet. Meg kell halgatni (lehetőleg valami tapasztaltabb emberkével együtt) aztán ha tetszik amit hallasz azért az árért amit kérnek érte, akkor hajrá... a kutyát se érdekelje mi van ráírva. Közhely: "Láttam már jó motyón szar gitárost játszani és szar motyón jó gitárost is." (ja! és szerintem a kézben a sound!)
Respect! -
Verseghy #2118 Aah.. Mit meg nem adnék egy olyanért:) -
#2117 A nagyobb cuccaik állítólag egész jók, de mindig szokták hangoztatni hogy a korg elsősorban szintiket gyárt. Valahol próbálj ki egy ilyet. :) -
#2116 Hello, kis info kéne:
Mi a véleményetek a Korg márkáról? Megtetszett nekem Vaterán egy Korg AX1G multieffekt, de nem ismerem a márkát, tapasztalatok, vélemények kellenének.
Lécci. -
#2115 veszett jó hangszer + veszett jó cájg :) -
#2114 hát, szerintem még egy zenész se használná ezt, túl nagy az esélye hogy véletlen elront rajta valamit...inkább egy gyűjtő veszi meg, aztán őrizgeti :) -
#2113 :O
Amilyen balfasz vagyok, tuti elbasznám. Attól függetlenül, hogy nem játszok hangszeren. -
#2112 egy svéd hangszeráruház oldalán ezt adják 85000 SEK-ért, ami kb. 2,5millió forint...mondjuk meg is éri az árát, 40 éves és milyen jó formában van... -
#2111 itt egy fekete-fehér -
#2110 ez reklámmentes, meg nagy is, csak sajna nem teljesen fekete-fehér -
#2109 hé, ez tökjó :) -
Verseghy #2108 Régóta kerestek egy jó descpot képet Fender American Stratocaster Black Maple-röl és mivel nem találtam, csináltam egy amatör gatyit, csak az a gáz, hogy nem találtam hasonló reklámmentes képeket. Na mindegy ha valaki kiváncsi rá akkor itt van 1024*768-ba ha valakit érdekel.