2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
praksi #2227 biztos nem te vagy. a te arcod nem fér rá 1600*1200-ra :DDD
[bocs, de kihagyhatatlan volt :-P] -
#2226 nálam a mustang van az első helyen -
Verseghy #2225 Az biztos nem:) Tudom mert én raktam ki.. jimi hendrix van ott slipknot slash insane stb.. -
#2224 Ez hülyeség.
Én kezdettől fogva tudtam,milyen gitár kell nekem,de csak később fedeztem fel,
hogy Fender a neve. Utánozhatatlan karaktere van!
Az igazi Fender sound by SRV -
#2223 Háttérben sok szar is befigyel btw. -
#2222 Michael Jackson :)
metallicát meg panterát én is szeretem vmennyire -
#2221 Mindenféle.. Pl. Guns,Metallica,Dream Theater,Death,Cob,Slayer,Aerosmith,Pantera,FearFactory, Dystopia ilyenek :)
Ja és Michael Jackson :D Who! :DD -
Verseghy #2220 :) -
#2219 akkor ez annyit jelent hogy akik szerint slash beütésed van azok a külsőd alapján mondják :DDD
Slayerboy, te miket szeretsz? :) -
Verseghy #2218 Ja háttérbe is befigyel:D Amugy szeretem.. Sokan mondják hogy van egy kis slash beütésem.. De inkább a soloimon lehet észrevenni mint kinézetemen... Pedig nemszoktam sok velvetet meg guns-t hallgatni.. -
#2217 Fless... Azér van egy kis Slash-es beütésed :D fasza.. -
#2216 Viszont az is igaz, hogy azok istenítik, akiknek olyan van. Na mind1, nekem nem álmaim gitárja, de nem fogom többet szarozni :)) -
Verseghy #2215 Én.. Próbán.. Ez a koncentrálós pofám:D:D Ez az amit koncerten nem lácc..:D -
#2214 úristen,ez tényleg te vagy? :D [nem fikáz] -
Verseghy #2213 Most nézd meg azt a gyönyörűséget a kezembe, ez rossz szót nem lehet rá mondani:D Kis picim olyan gyönyörű hangja van.. Érdekes, hogy a fendert csak azok szidják akiknek nem az van.. -
#2212 -
Verseghy #2211 Hmm.. Tényleg.. Jolvan ezt buktam:D:D:DD: -
#2210 Nemtudom, hogy tisztába vagy-e vele, hogy ez egy nevetős smile..:) -
Verseghy #2209 Nemtudom, hogy tisztába vagy-e vele, hogy ez egy ásítós smile..:) -
#2208 -
#2207 hát ja, minden ember kezébe máshogy szól a gitár :) -
#2206 hát nagy zenész lehetsz :-)
inkább gyakorolj hülyeségek írása helyett... -
praksi #2205 Emberek, a szand a kézben van!! :-) -
Verseghy #2204 Csak egy telefon ha akarsz:D
Maiden is senkik.. Hát kik ezek az emberek? Hülye idióták elbaszott izléssel meg kis szerencsével mi? Ómáj gád.. -
#2203 ja és azt is hozzá kell tenni hogy Jimi Hendrix egy senki. -
#2202 Én is jobb szeretem a Gibson gitárokat ill. ennek másolatait, de attól független a Fender a világ egyik vezető gitármárkája. Szerinted mért használ olyan sok híres és nagy zenész Fendert? Az hogy szar játszani egy gitáron, nem feltétlen tényleg szar, a Fender és a Gibson szerintem eléggé eltér egymástól, így természetes hogy elsőre nem fog menni rajta minden, megszokás kérdése a dolog :)
Én legalábbis így éreztem, amikor Gibson copy után először Fender copyt vettem a kezembe :) [eredetivel nem volt szerencséje találkozni:D] -
#2201 Akkor ezek az emberek nem értenek hozzá..
Aha..egyszer valahogy a kezed ügyébe került egy Fender,vintage hangszedők,vastagabb nyak,jumbo bundok,vintage tremolo..hát szomorú hogy ez a véleményed. -
#2200 Én is zenélek, és tapasztalatból utálom a Fendert. Nagyon szar volt játszani rajta, hangszedők is bénák voltak... Lehet h megszoktam a Gibsonos gitárok tulajdonságait (pl. hangszedő jobban kiemelkedik a gitárból). És az még vicces volt, hogy a tremolo két hét után beletört a gitárba... és egyáltalán nem durvultam. :/ -
#2199 Fender csúcs kategória... -
#2198 felvilágosítalak: a fender csúcs kategória. a világ legjobb minőségű gitárjait gyártja, többek közt. a washburn alatta van minőségben.
és egy jótanács: zenészek közt spórolj az ilyen kijelentésekkel: "szar Fendert meg mittoménmilyen Johnson" -
#2197 Tény hogy vannak szarabb Fenderek is,de csak nagyon ritkán,elvétve.
Egy Washburn gitárral viszont csak és kizárólag metal zenét fogsz tudni játszani, míg egy Fender minden zenei stílusban profin helytáll,ráadásul gyönyörűen beleviszi saját,egyéni karakterét.
-
Verseghy #2196 Nézőpont kérdése.. Nekem jobban teccik a Fender hang mint a gibson.. Neked, a logodbol itélve, a keményebb zene jön be, akkor természetes hogy a Washburn jön be. De én nem szarozom le az izlésed, te se az enyém. Fenderbe amióta leo kiszált belöle romlott a színvonala tény és való, de ettöl függetlenül vezető gitármárka. -
#2195 Jó az tényleg tulzás volt, h Fender meg Johnson.
Végülis egyik se szar, csak más kategória. De azért az nyílt "titok", hogy a Fender nem tartozik vmi csúcs kategóriába -
#2194 én is mondtam majdnem vmi csúnyát,de inkább visszafogom magam :) -
Verseghy #2193 Szar Fender... Ilyet csak a zenélninemtudó black metálosoktol lehet hallani.. De méghogy a Fendert egy Johnsonnal egy kalap alá venni.. Te aztán tudhacc valamit..:D -
#2192 Nem azért raktam be, mert villám van rajta :D Hanem mert kurvajó gitár.
Washburn Dime 333 -
#2191 Jah.. azért nézz már rá, meg nézz már meg egy szar Fendert meg mittoménmilyen Johnsont.Nem azt kell nézni, h milyen szinű, meg ilyenek mert az akármilyen lehet, hanem hogy van összerakva. Pl. nézd meg a hangszedőt. Csak az többetér, mint a gitárjaitok összesen. [tuloz de nem spokat] -
#2190 (Y) én se szeretem a teleaggatott egyedeket, elveszi a természetes szépségét...dehát kinek mi jön be :)
-
#2189 mondjuk az ibanez is necces,teli van firkálva :\
jobb szeretem a természetes színű gitárokat. -
#2188 játékgitár..