VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy Strato gityó, a márkáját nem tudom, lehet hogy egy bütykölt Fender.
Az erõsítõ viszont 100% Fender volt, nagyon tisztán és telten is szólt!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
most vettem egy ilyet, és volt hozzá egy ajándék válogatás CD, hatalmas zenészekkel (Pl Gary Willis, Adam Nitti, Victor Bailey, stb)
most éppen Oteil & The Peacemakers megy, jó kis jazz <#eljen>#eljen>
Ilyesmit szeretnék élénkebb vörössel, kevesebb sárgával.
Tokai Silverstar 1981-es.
Ezeket még a japán tulaj csinálta.
asszem Korg Oasys volt a legnagyobb (amelyiket forgatta)
Mellesleg ték!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Ibanez S370:
Applause AE135 12 húros:

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
normális fotók majd max a shockon lesznek...a partyphoton csak kicsibe tettél közzé ^^
:-O http://www.ashes.hu O-:
😊)
Jaja, a fával csináltam, kicsit berepedt, aztán ahelyett hogy csináltam volna vele vmi tovább vertem hetekig és szépen továbbrepedt. De már Sabian párti vagyok nem Meinl, úgyh tökmindegy 😄 Meinl hangja nem igazán tetszik... Sabian nagyon szép, Zildjian sem utolsó.
amúgy megszenvedtem ezekért az aláírásokért, fél egykor álltam sorba, és háromkor jutottam be! amúgy nagyon sokan voltak, a Skála bejáratáig kígyózott a sor.
Nekem Steve Smith,Kirk Covington,Dave Weckl a kedvenc dobosaim,
rock-dobosok közül Ian Paice.
Linkelj képet!
Basix lábdobom van, Gibraltar duplázó, Gibraltar lábcin, 1 Sabian crash ride cin, + 1 16" crach Sabian, a lábcinem vmi noname azt le szeretném most cserélni, õõ 2 Magnum tam, meg egy álló tam. Ja és 11 éve tolom 😛
Te? 😊