35066
-
tpM #31139 Kapásból ami eszembe jutott (erről a valós idejű objektum pakolgatásról), hogy bezzeg 3D editor nincs, pedig már azóta sírunk érte, mióta láttuk azt a VBS1-es videót 2006 környékén. :D
Szét kéne rúgni a seggüket. -
Paladin #31138 Első ránézésre MCC mod BI változatban? :) -
Sztetek az normális, hogy egy realisztikus FPS-be ilyeneket fejlesztenek, miközbe még csomo olyan dolog van amit értelmesen lehetne fejleszteni? A valóságban is igy müködnek a dolgok nem, hogy egyszercsak kinő elöttem egy útblokád meg felrobbant egy villám? -
Az armalightot hogy lehet letörölni a steamről? elég ha csak a mappáját törlöm a gépről?
Amugy hogy van a steam? ha telepitek egy játékot és ujratelepitem a wint vagy más gépen jelentkezek be akkor még látnom kéne az összes játékomat vagy csak azt ami azon a gépen is megvan. -
Hogy mi ? Én kettőt vettem a galaxistól , cimborám Németországba aktiválta :P -
Nincs szerintem, haver is ilyet vett, játszottunk már sokszor együtt. Én steamen vettem. -
Razzer #31133 Csak annyi hogy itt aktiválhatom,más hátránya nincsen? -
Razzer #31132 De pontosan mit jelent ez a régiózár? -
A mellékelt kép alapján az. Ott van piros sávban. Magyarország, Lengyelország, Bulgária és Románia szerepel rajta. -
-
Veheted igen, nem régiózáras, tudod használni... -
Razzer #31128 Mi az hogy régiózárS?:D
Akkor vehetem itt? -
Gondolom mert nem fogy, meg régiózáras. -
Razzer #31126 Sziasztok!
Arma 3-at érdemes lenne itt megvenni?
http://cdgalaxis.hu/PC/20894/arma-3.html
Miért ilyen olcsó? -
CDgalaxisban még mindig 2k, de egyébként sokszor leárazták már, volt 3.5k és 5k is, mindig beírom ide ha akciós a dobozos. -
Az CDGALAXIS!!! De már mondtam neked, akkor nem kellett...
-
Közben rájöttem nem is kettőt akartam írni, hanem hármat ..
-
Feró Flex #31122 Kedvenc Arma2 kampány vagy küldi kinek mi jött be?
Az Én ajánlatom:Operation Mighty Justice by bardosy -
tpM #31121 Jó, tudom, hogy túl obviózus voltam, de na... -
tpM #31120 Ebben amúgy az a csapda, hogy nincs is már egyforintos. :( -
Solt #31119 Tudom, azért írtam, hogy "fokozzam a hangulatodat", ergo még mérgesebb lehessen, hogy ingyen is volt, és lemaradt róla! :D -
Az már rég nincs meg. -
Solt #31117 Csak, hogy fokozzam a hangulatodat... Tessék! :D Nézz körül PH-n, hátha akad még valakinek... nyomi... :D :D -
Solt #31116 Repvez be is linkelte! :D
ArmA Gold + ArmA2 + ToH + ArmA Tactics volt 1 USD valami bundle keretei közt... :D -
Paszmek ne szopass.. -
Solt #31114 Mán sehun... pár hete 1 USD volt... :D -
Hol óccó az Ármá káttú most ?
-
Fejlesztők szerint a net alapnak számít a mai kórban, nem a BIS az első aki ilyet csinál, pl a Cliffs of Dover is ilyen, nem is beszélve az olyan játékokról amik folyamatosan igénylik a net meglétét.
Ha jól emlékszem volt is ebből valamikor botrány valamelyik assassins creed résznél, akinek meg volt eredetibe nem tudott játszani mert behaltak a szerverek, így legelsőnek a feltört warezesek tudtak játszani. -
Köszi.És azokkal mi a helyzet akik olyan gépre akarják feltenni amin nincs net és csak singlében akarnak játszani? Ők hogyan telepitik és játszák?Vagy már ilyenekre nem is gondolnak a fejlesztéskor,mert annyira alapnak számit? -
Nekem lemezes verzióm van.
A lemezen nincs semmi csak pár alap fájl, a többit letölti.
Nincs semmi értelme, csak azoknak előnyös akik nem szeretnek online vásárolni.
Az egész játék nálam 12 giga, ez naprakész, tehát tartalmaz minden új dolgot. -
Kérdésem a következő aki lemezes verziót vette meg az A3at azt hogy lehet lemezről telepiteni ha lehet egyáltalán?Mert a telepitéskor 9gb ot akar letölteni a steamről.Akkor mit telepit még ?Meg mekkora a kampányok és a javitások mérete ? -
Jobban játszunk mint 4 éve! :-D Standardized damage of tank tracks - invulnerable up to 7.62x51mm and hand grenades, otherwise can be damaged -
Azt nem lehet elfelejteni! :) -
tpM #31106 Jaja, C47-ből ugrunk éjszaka, aztán a lámpával morzézunk a többi szakasznak, hogy itt vagyunk, aztán persze az ellenség szúr ki. xD
-
Amery #31105 De a legjobb az volt, mikor szurkoltunk a még életben lévőknek :) -
Amery #31104 :) T e jó Isten, hányszor nekifutottunk... :D -
Feró Flex #31103 Elemlámpás téma a sötétben? -
tpM #31102 Emlékszel még az Op. Mongoose-ra? :) -
Feró Flex #31101 ArmA3 1990ft! -
Sztem inkább a videó alá írd, mert nem hiszem hogy olvassák ezt a fórumot. :)
.png)