35066
-
Solt #31179 Ha az általam felsorolt listából minden részbe bekerülne 1-2, egy büdös szót nem szólnék... így, hogy a grafikán kívül szinte semmi érdemleges nem fejlődik, sőt még az is szarabb lesz ami egykor jobb volt (hangmotor), így nálam minden ilyen újítással csak megforgatják benne a kést... -
Milyen jó volt mikor csak az ordibálást hallottuk és ránkrobbant az autó, pedig civilnek hittük :D Na az egy profi küldi volt és azt azóta se sikerült megtalálnom :( -
Sajna tényleg az van, hogy egy üres valami ez az egész.. pedig ha normális civil Ai is lenne amit mondtatok, az tényleg hatalmasat dobna a dolgokon.. több féle viselkedésük lehetne, kezdve a rendszerető, normálistól, a meglátnak minket és dobálnak őrjöngenek arcokig, de ez csak álom .. -
Solt #31176 A látótáv zabálja az erőforrást az első rész óta... ez is egy olyan pont, amire sokkal jobban rá kéne feküdniük. -
Átportolják nagyrészt.. de lesznek új funkciók is.. nekem megéri várni, emlékezz csak mennyit szarakodtunk benne :DD -
Solt #31174 Szerintem te nem érted! :) Hagyhatták volna az új "modern" egységeket, inkább maradt volna akár az ArmA 1-s technika, hagyhatták volna ezt a DX11-s vakítást, stb...
Amiket soroltam, azoknak kellett volna a fő csapásvonalnak lenniük, minden más másodlagos... ha már szimulátorról beszélünk.
De ezen ne feszülj be, nem akarom én bántani a kedvencedet! :) -
Erre még várhatsz bőven, ezek csak a karakterek meg pár fegyver...
Hol van a terep, a járművek stb? -
Pázmek.. lesz A3-ra Invasion 44 .. akkor csak meg kell vegyem .. 
-
Látom nem értetted meg a kérdésem lényegét. Úgy értettem, hogy mi az amit az elmúlt évek alatt nem kellet volna megcsinálniuk és helyette mi az amit meg kellet volna csinálniuk. Mindezt úgy, hogy amit elvesznek erőforrást egyik helyről és egy másik helyre koncentrálják.
Pl. Vegyék ki az AI-t és legyenenk csak a játékosok és legyen helyette rendes penetráció és sebzésmodel minden járműre, ember felszerelésre meg ha belefér egy 3D-s szerkesztő. -
pl ezt a zeusz marhaságot hagyhatnák a 'csába, ezeket a "jövőbeli" hülyeségeket is hagyni kellett volna és inkább létező, adatokkal rendelkező dolgokat belepakolni. Ezt a marha nagy teljesen értelmetlen szigetet is tök fölöslegesen rakták bele, az előző szigeteket se használta ki kb senki egy egy küldetésnél. Ezek helyett kellenének még azok a dolgok amiket Solt írt + kéne élet a játékba, mert jelenleg teljesen üres, civil forgalomat szinte esélytelen az egész szigeten megvalósítani, még a kisebben is, mert egyszerűen se a szerver se a kliens oldal nem képes elvinni és akkor még a playerek és a küldiben szereplő ai-k nincsenek is benne.
DCS-ben legalább civil járműforgalom van és sokat dob a játék élményen, itt meg szerintem elengedhetetlen, főleg ha kb valós helyzeteket szeretne szimulálni az ember. -
Solt #31169 Tehát úgy érzed, irreálisak az elvárásaim? Mert akkor nem nagyon van mit ragozni... :) Ebben az esetben kizárólag annyit kell tenniük, hogy nem hívják szimulátornak, és máris minden gond megoldva!
De, hogy a kérdés 2. felére is kapj választ, a jelenlegiből ezekért cserébe bármit kivehetsz! -
A második kérdésre is válaszolj légyszíves, mert ezeket én is szeretném meg egy ferrari-t is. -
.. és bőven lehetne finomítani hogy normálisan fusson high-end gépeken is.. de egy középkategóriás configot se kéne megfingasson .. -
Solt #31166 Ami így hirtelen eszembe jut,
A lehetőségekhez képest minél élethűbb fizika, környezet és épületrombolás, animált ki-beszállások a járművekbe, fegyverletámasztás, járműből tüzelés, járműben "mászkálás", élethű sebzés, élethű lövedékátütések, a hangok terén előrelépés a visszalépések helyett...
A járművekben a hajtásláncnak, a motornak, a futóműnek, az anyagvastagságnak, ahol van ott a páncélzatnak már rég szimuláltnak kéne lennie. Mondjuk egy romboló puska például nem azért van, hogy élő erőre lövöldözzünk vele, hanem arra, hogy mondjuk megállítsunk vele egy könnyű páncélost... akár úgy, hogy a megfelelő lőszert használva kicsinálod a személyzetet benne, vagy szétlövöd a motort, stb...
Ez a videó egy DX9-t használó I. VH-s repszimből van... van normális fizika, szimuláció, látótáv, és már egy 6970-n is tudta a fix 60 fps-t... Mára az ArmA szériának legalább ilyen fizikát és szimulációt kéne használnia... szerintem... :)
-

Asszem abból a kétezerből inkább elmegyek söré'
-
Milyen alap dologra gondolsz? Mi az amit elvennél a jelenlegiből és helyette inkább azt az alap dolgot tennéd bele? -
Solt #31163 Én speciel az ArmA első kiadása óta várok alap dolgokra, amikben jottányit sem léptek előre... ezek fényében az ilyen újítások inkább kiverik a biztosítékot, mintsem örömet okozzanak. -
Én speciel így is játszok a játékkal. Nagyon csalódott lennék, ha 2-3 évet kéne várnom azért, hogy minden benne legyen és csak utána tudnék játszani vele. -
Solt #31161 Ez oké, csak az ilyeneket az ember akkor képzeli el, amikor az alap dolgok rendben vannak. -
Sztem ez a mód lehetővé teszi azt, hogy az szerkesztett küldetések hiányosságati valós időben meg lehessen oldani. Úgy képzelem el, hogy aki csinál egy küldetést az legyen a zeus. Látja, hogy a játékosok hogy játszanak és aszerint tud rajta módosítani. Pl. ha valahova túl sok ellenfelet tesz akkor ad a csapatoknak támogatást, ha kevés az ellenfél akkor meg jön erősítés.
Sztem határozottan hozzátesz a játékhoz, csak ahogy Hogthar is mondta, publikus szerveren felejtős mert egy trollkodó elronthatja az egészet. -
Sith #31159 Igen ezzel nem is vitatkozom, de legalább az ARMA moddolható szóval idővel kiforrja magát ez is (remélem) Sajnos ez a szép új világ nézd csak meg mit lett a taktikai lövöldék öregapjával a Rainbow six el :(
Én próbállok optimistán hozzá állni a dolgokhoz, még mindig jobb ez a Mod mintha valami sokkal nagyobb hülyeséget tettek volna bele.
A Day Z ről csak annyit hogy valaki elindít egy szerver keresést most arma 2 ben akkor talál 5000 dayz szervert 100 üreset és 20 at ahol valami normális játék folyik (ezzel a helyzettel sajnos nehéz vitatkozni) -
ArmA2-ben is be lehet pakolni cuccokat menet közben, de úgy tudom, hogy ezt csak az admin teheti meg. Az a baj, hogy ilyen értelmetlen dolgokat raknak bele ahelyett, hogy a valós problémák megoldására koncentrálnának. Pl.: szerver és kliens oldali optimalizáció, hitbox, hitreg, sebzésrendszer, lövedékek átütése... tudom hogy utóbbiról volt videó érdekes módon a játékban ezt még nem sikerült megtapasztalni, az ai-ra is ráférne némi alakítás és még sorolhatnánk a problémákat. :( -
Sith #31157 Én azt látom hogy manapság nem a jól megcsinált missionok a nyerők hanem a sandbox cuccok.
Volt már hasonló sandbox és folyamatosan generált mission mod, nem egy itt most annyi az újítás hogy ezt a generálást és a pályába nyúlást le egyszerűsítik kicsit.
Szerintem is van ebben lehetőség, nem is rossz, de sajnos itt is igaz mint minden multi játéknál hogy 1-2 gyökér el tudja rontani az egészet.
-
Solt #31156 Teli áron tuti nem... majd valami 1 USD-s akcióban, ahol azt is kiköthetem, hogy ez az összeg ne nekik menjen! :D -
Szerintem is lehetne máshogy, a következő játékukat biztos, hogy nem veszem meg és szerintem nem csak én vagyok így ezzel... Bezzeg a DayZ-t tudják nyomatni, de van egy olyan érzésem, hogy a végén az is bukta lesz. -
Solt #31154 Az a fő gond, hogy szerintem kizárólag az érdekli őket, hogy anyagilag mi a végeredmény. Az, hogy menet közben elveszítik azt a réteget, akiknek gyakorlatilag köszönhetik a létüket, magasról leszarják...
Pedig lehetne ezt másképpen is csinálni... szerintem. -
Szerintem ezzekkel a marhaságokkal akarnak nagyobb piacot szerezni csak azt nem veszik észre, hogy az eddigi vásárlókból meg elvesztenek egy csomót... -
Solt #31152 Akkor nem vágom, hogy ezek az ötletek honnan jönnek! :) Egyébként nem ezzel van a baj, mert egy szót nem szólnék, ha a játék többi része rendben lenne, és látható lenne a folyamatos fejlődés. ( még, ha lassan is ) -
F1-F12-vel tudsz parancsokat osztogatni, bal egérgombbal pedig lelövöd őket. -
Morpeus #31150 Sziasztok!
Tegnap végre kézhez kaptam az ARMA 3-at(eredeti). Előtte az ARMA 2-vel játszottam, de viszonylag keveset. Az lenne az első kérdésem, hogy van-e tutorial misszió, és ha van akkor hol? Ha véletlenül nem lenne, akkor lenne-e olyan bátor emberke, aki segít beletanulni a játékba?
Köszi előre is! -
Nem jön be :( -
Ez hasonló mint a szerepjátékoknál a kalandmester, ha jót fogsz ki jó lesz a játék, ha rosszat rossz lesz.
A gond, hogy limitált a jó irányító, főleg egy ilyen komplex játéknál.
Ha még egy játékhoz talál is a csapat egy olyat aki tényleg a többiek játékát és annak jó hangulatát tartja szem előtt, akkor is rá kell éreznie a megfelelő arányra, nehézségre és elég gyorsnak is kell lennie hogy a játékosoknak ne legyen túlságosan feltűnő hogy hirtelen generált a környezete.
Tehát a villám belecsap a tankba abszolút kilőve a részemről, lehet egyszer mosolyognék rajta de elveszi a játék komolyságát.
Na most egy olyan játéknál ahol nem konkrét csapattal játszol, pl felcsatlakozol egy másik szerverre ahol egy teljesen közömbös Zeus van felejtős.
-
Paladin #31147 Nem értem mit fujjoltok. Ugyanaz lesz a helyzet, mint az mcc-vel - idióta kezében szarrá változtatja a játékot, gondos GM meg isteni küldit csinál.
Ha nem tetszik, nem megy az ember olyan szerverre és kész.
Csak azt remélem, hogy Shay_gman nem gondolja komolyan, hogy ezután nem lesz szükség a modjára, ahogy elnézem a zeus csak egy szeletét képviseli az mcc lehetőségeinek. -
Solt #31146 Lehet, hogy csak öregszünk, a mai fiataloknak meg ez jön be... -
Ezzel a Zeusszal lesz vége az arma szériának figyeljétek meg.. -
Ebből semmi más nem lesz mint anyázás. Pont az ilyeneket szokták bannolni a játékokból akik más szórakozását szétb@ssza egy mozgulattal. -
Szerintem marhajó lesz, de sok múlik majd a zeus-on. -
Solt #31142 Zseniális... ettől lett kerek a mai napom... hogy szarnának sünt! -
Gascan #31141 elkepzeletonek tartja valaki, hogy UPC-s internetnel egy oregebb wifi routerral nem tudok 2-nel tobb kutyut nethez csatlakoztatni?
felhivtam a UPC helpdesket, azt mondjak naluk wifi routerrel annyi mindent csatlakoztatok amennyi jol esik ... bar a srac akivel beszeltem nem hangzott tul szakinak ...
elmekszem h, korabban be kellett regisztralni MAC cimeket ... 2tot lehetett ....
ugy mukodik most h, vagy a PC meg laptop van neten, vagy PC es TV, vagy PC es telefon.. tehat a masodik kutyu valtozik .. de harmadikat mar nem tudok csatlakoztatni -
Feró Flex #31140
.png)