35066
-
Azt nem tudom, hogy milyen gép kell hozzá,de gondolom, ha van 60hz-es modja akkor vbalahogy csak megoldották, hogy ilyen frissitéssel is menjen .Állitólag valahol van játszható demója is .ott meg lehet nézni hogy megy. -
Gépigénye is van gondolom, a táj kidolgozás nagyon üt, az apróbb sziklák elég részletesek, viszont, itt az épületek zártak armával ellentétben, de jól használják a textúrákat legalább. -
Csak úgy ..
Ebbe minden benne van amit az ARMA motor is és még több is. 40kmes látotáv 260km2 es táj valós domborzat , és nagyon részletes, patakok tavak és színek stb. -
Nálam se a a dev-es változat fut...egy kampány közben nem biztos, hogy sok értelme van az ilyen-olyan béta fejlesztéseknek, újításoknak. A multi részt még nem próbáltam, így inkább a stabil működést preferálom.. :-) Most feltettem a 13.12 helyett a 14.2 v1.3 Catalyst-ot, ettől visszatért a régi sebesség, bár lehet, hogy csak simán elállítódott valami a driverben... -
Egy kattintással ilyen bázis:
Meg akarják úgy csinálni, hogy ezeket előre megszerkeszthetők legyenek és el lehessen menteni. Aztán játékban meg elő lehet kapni. -
beci43 #31294 Én csak válaszoltam,egyébként nem a devet használom.Mostanában nem néztem,mert már vagy egy hónapja nem játszottam vele. -
Melyik verziót használod? A dev-esre minden nap megy frissítés, de ott nem garantált a hibamentes működés. -
beci43 #31292 Biztos megint "javítottak" rajta... -
Sziasztok! Volt mostanában valami frissítés? 2 napja még folyamatosan futott, most meg akad, mint a régi szép időkben... :-( -
Gascan #31290 nem nagyon jonnek be nekem ezek az uj fegyverek... hianyoznak az ARMA2 ACE modos stukik -
Gascan #31289 van arra lehetoseg, hogy a kampany missziokban lecserljem a fegyvereket valamelyik addonban talalhato fegyverre? -
Szépnek szép,de értelme nem sok van.Ha legalább normális járműbeszállás animációval társulna vagy ki lehetne rajta löni akkor asztmondom jó.Meg a gépbe ha ugy be tudna menni mintha egy sima akadály lenne ,mert 40cm csak tudna lépni már egy katona.DE amig egy löszeres ládát nem tud átlépni addig ilyet ne is várjak. -
tpM #31287 Alfában benne volt, csak aztán kivették. -
Nagyon durván jó, kár hogy csak pár járműre vonatkozik.
Az Ifritnek amikor kinyitod az ajtaját eléggé elragadó, ha sok pénzem lesz szerzek egyet a kertbe, bár lehet azért tetszik annyira mert kicsit DMC-12 es hangulatot kelt. -
Solt #31285 Vote up... :) -
Aki tud angolul véleményezze a radar rendszer módosítást. http://forums.bistudio.com/showthread.php?173657-Vehicles-radar-system
Fontos, hogy az egyszerű módszert ajáld mint gyors megoldásnak a BIS kevés idejére hivatkozva. PVP-ben ez megoldana minden fejfájást. -
Az a durva, hogy nem mód. Ezek benne vannak az alapjátékba, csak egyelőre ki vannak kapcsolva. -
Pipa
-
Köszi, már rég vártam egy ilyen módot,igazából arma 2 óta :D -
Értelmetlennek nem mondanám, mert kitakarással meg lehet oldani, de jobb lenne ha alapból nem tenné oda a járművek radarképét. -
Neoncsoves #31279 Reg nélkül nem lehet voteupolni mi? Egyébként ez mennyire kabaré már, gyakorlatilag minden PvP küldetés így értelmetlen... Nem baj, legalább van Zeusunk. -
Légyszi vote up-oljátok a radar újratervezését. A ticketet azért csináltam, mert armában a járművek radarjai detektálnak minden fajta járművet még akkor is ha nincs radar az adott technikán. http://feedback.arma3.com/view.php?id=17515 -
Paladin #31277 A kampány első felében legalábbis a korábbi fegyvereid egy külön ládában találod az amroryban. Ahhoz meg, hogy ne az alap felszereléssel indulj, annyit kell tenni, hogy a briefing után szerelkezel fel, és kész. -
Hoppá! Rejtett funkciók armában: -
Ez egyébként arma 2 ben működött még, behívta az előző küldetésből a fegyvereket.
Például a into the stormból behívta a tárat és a felszerelést és csak a hangtompítós fegyvert cserélte le simára.
De az egyik patch után már rögtön a 2. küldetés után mindenki megkapja a nehézfegyvereket.
Bizonyára sok hibának a forrása lehetett ezért kivehették. -
Meg is bukott az a rendszer :) Inkább az ilyen dolgokra figyelnének oda,ne ilyen zombis meg dinós meg zeusos szarokra.
Ez is egy lehetőség lenne a taktikázásra, hogy ki hogyan szerzi be magának a felszerelést, elég lesz e a löszere a következő kldetésre is stb.. -
Ez egy ilyen rendszer, volt már rá példa régebben is. Minden küldetés után be kell adni a közösbe ami maradt, majd újra szétosztják. :D -
tpM #31272 evvan 
legalább van kampány xD -
Valaki felvilágosítana engem arról, hogy milyen ráció van abban, hogy minden küldetés után elveszik a felszerelésem? Ha elvileg folyamatos a kampány és én felszedtem magamra 3 eü csomagot és csomó tárat akkor a következő küldibe miért kezdek 1 eü csomaggal és 3 tárral és alap felszereléssel? -
Itt: -
Solt #31269 :DD
-
Ez bár szerintem jó élmény lehet kipróbálni, de ezzel játszani borzalmas.
Egyrészt nem hinném hogy túl sokat le fognak futkosni 5-6 kilométereket, de ha még ez nem is akkora nagy gond, a gyalogsági célzás helyezkedés nem lesz olyan jó, gondolok itt például a lövész ülésre vagy a hasalásra, nem véletlenül hagyta ki a srác, nem nagyon van rá mód és hát Armában rengeteg helyzetben szükséges.
A Másik, Armában futás után remeg a kéz, na most itt ha futsz nem elég hogy te is elfáradsz még a játék is rátesz amit kompenzálnod kell.
Vagy ha úgy oldották meg hogy ne remegjen ezzel a programmal, akkor lesz egy kiskapu csalásra.
A Helikopter használatot szerintem le se kell írnom, a tökéletes bot kormány és pedál használata itt kivitelezhetetlen. Szintén repülőknél. -
beci43 #31267 Ez a kép hol készült? -
Feró Flex #31266 F-48!:O) -
Hamarosan jön az új vadászgép:
-
-
Hiba, vannak ennél viccesebb hibák is. Emlékszek mikor meséltek egyetem a Crytek fejlesztők egy vicces AI bugot. Ugye Crysis-ben ki lehet lőni a fákat és fel lehet őket venni. Az AI meg nem látott ha a kezedben egy fával futkostál(elbújtál mögé). Meg kellet neki "tanítani", hogy a futkározó fa nem normális jelenség! :D -
Na használati utasítással egyből világos. :D
Hát ez elég gáz. -
tpM #31261 Ha tűzfokozatot váltasz, a hangját oda pozicionálja ahol épp állsz, és utána csakis ott azon a szent helyen játssza le. Édi. -
Ezt nem értem, ha mozogsz elkezd váltakozni a tűzváltókar?
.png)