35066
  • Valka78
    Üdv!

Pár hete beszereztem az arma2 alapjátékot a steamen és van vele egy kis probléma, talán itt valaki tud segíteni.
    Multiplayerben a mozgó 3d objektumok (katonák, gépek) ugrabugrálnak a képernyőn. Olyan, mintha egy-két métereket teleportálnának és így nem lehet célba venni őket. Botok és emberi játékosok egyaránt. A gépem az ajánlott gépigény kétszerese minden tekintetben és a grafika nem maxra van beállítva. Game mod aktiválva van közben. Keresgéltem külföldi fórumokban is, de nem igazán találtam megoldást. Egyesek szerint bizonyos vírusirtók, mások szerint a battleye okozza.
    Biztos vannak itt olyan régi motorosok akik annak idején belefutottak ebbe a problémába. Előre is köszi a válaszokat.
  • marja
    https://www.facebook.com/photo.php?v=423852637675973
  • DancZer
    Most a multit optimalizálják. kiváncsi vagyok mennyivel fog több klinst elbírni. remélem 100+ meglesz.
  • Solt
    Uhhh, kicsit elcsúsztam efelett, de pótoltam... vote up... :)
  • DancZer
    Elvégre nem véletlenül Survive az első rész neve. :D
  • Animefox
    Jó taktika :D
  • Fehercsoki
    Ott csak menekülni kell.
  • Animefox
    Az első dlc legutolsó küldetésénél amikor a helikopter bombákat dob ki rám meg ejtőernyősöket na a helikopter érkezésétől számítva a csapatom szépen kihullott... pedig én megtettem mindent hogy ne de magamra maradtam... még közvetlen közelről egy tár is épp hogy végez egy ellenféllel persze én megdöglök azonnal egy golyótól is... én kikerültem a megmaradt ellenséget és a parton elrohantam a csónakokig meg félig úszva.... most egyedül köteles vagyok harcolni?
  • Animefox
    Most mond, a lőszervételezés nem hasonló kicsit mint a vietcongban? :D
  • Animefox
    2 részen láttam ahol le lehet venni a nehézségi szintet, elég csak az egyiknél? Mert az egyiknél az AI a másiknál az ellenség darabszáma? Nem akarom hogy kevesebb ellenfél legyen hanem hogy basszus ne legyenek ennyire geci pontosak a honlétem felöl és talán ki tudjak kukucskálni a fedezék mögül hogy lőjek....
    Amúgy színtévesztő vagyok és pont a zöldre így nekem minden nehezebb mind másnak...
  • Fehercsoki
    Szerintem a játék gépigénye a ciki=/
  • DancZer
    Serintem se ciki. Én sem a legnehezebben játszom a kampányt. Inkább játsz alacsony szinten, mint magason és aztán szidd a játékot, hogy csal az AI.
  • Gascan #31407
    vietcongot hogy szerettem :D
  • Solt
    Szerintem ciki... :D Na jó nem nagyon, csak egy kicsit... :))

Az AI-t vedd lejjebb, ha nem bírsz velük, de szerintem az egyéb segítségeket ne használd...
  • Hecker007
    Miért lenni ciki? Nehezebb fokozaton egyébként is elég csaló az ai, átlát a bokrokon, kerítéseken, 2 lövéssel leszed olyan távolságból, hogy a játékos el se nagyon találja.
    Ha még most kezdesz beletanulni érdemes kisebb fokozaton kezdeni aztán majd fentebb rakod, hogyha belejöttél.
    Sok sikert a játékhoz ;)
  • Animefox
    Szerintetek ciki a legkönnyebb fokozaton játszani? Komolyan még a medium is túl nehéz nekem... CoD meg a BF az elmúlt években rossz hatással voltak rám... De most hogy ha belegondolok a Vietcong és Hidden and Dangerous2 óta ez az első PC FPS amivel játszok.... egy darabig konzolos voltam...
  • DancZer
    Igen, ez a ragdoll, csak A3 ban nincs eszméletlen állapot és vonszolni se lehet.
  • Hogthar
    Most nézem milyen jó lett a battlefield 4.
    videó
    Bár a 3 részének a repülős videót még nem übereli.
  • Solt
    Olyan amiket ott írnak? :)

"MI útkeresésének javítása. A fizikának szerepe lesz benne, ha karakterünk elesik, vagy eszméletlen ill. halott embereket vonszol maga után."
  • DancZer
    Fizika van Arma 3-ban is.
  • Solt
    A 64-bites frissítés, a fizikai dolgok, és a hó nekem újdonság... :)
  • DancZer
    Nemkem úgy tűnik inkább A3-as dolgokat visznek át DayZ-be, de majd meglátjuk. :)
  • Solt
    Ezeket megkapjuk mi is vajon?
  • Solt
    Április 1...
  • Fehercsoki
    Április 1 van.
  • Hogthar
    Amúgy kicsit se, Jean Claude Van Damme kamionos reklámjának az utánzata
  • Hogthar
    Az első fizetős DLC:
    Kart racing
    Az első "uram isten, már megint mi ez a f**" után végig gondolva ez talán még hasznos is lesz, mert talán ezzel beletesznek egy használható jármű fizikát a játékba.
  • Hogthar
    Hát ha bele is unnak lesznek azért újak.
    Elég sok egység mód készült arma 3 alá és van pár fizika javító is, például ez 2 napja jelent meg.
    Viszont az új módok közül sok inkább külcsín, egységek, taktikai mellények, sapka verziók, arc verziók, szemüveg verziók és egyéb.
    Vannak azért egyéb módok is de ritkábbak, és nem terjednek úgy el mint arma 2 nél.
  • repvez
    Sajnos én is ezt gondolom,de mégha ez is lenne a helyzet akkor legalább a "lenyult" modokat épitették volna be a következő verziókba,de nem nagyon tünik úgy.
  • Hecker007
    Mert a modderek nagy része megunta szerintem, hogy ők javítják ki a játék hiányosságait ingyen, a bohémia meg röhög a markába....
  • repvez
    Ma megpróbáltam tematikusan összeszedni, hogy mi az amit lehetne javitani és esetleges javaslatokat rá,de aztán elolvastam a hivatalos forumon az idevonatkozó topicot és rájöttem , hogy felesleges.
    MÉg a 2010-ben összeirt listát is egy az egyben be lehetne nekik másolni,mert még mindig ugyan azok hiányoznak belöle mint az elöző részekbe is.

Csak azt nem értem , hol maradnak el a moder csapatok és a modok.Az elözö részeknél ennyi idővel a megjelenés után már tonnányi értelmes mod jelent meg ami uj dolgokat vagy a meglévőket javitott,de most sehol sem.
    Hol van az A.C.E mod vagy hamár van benne physicx és ragdoll akkor miért nem áltak még neki feljavitani vagy kiterjeszteni a hatásokat?
    A toolokat ki adták,de mégsincs semmi mozgás etéren.
  • Feró Flex
  • Hogthar
    Vote up
  • DancZer
    Azért reménykedni lehet. A radart is kivették mert kértük, utólag is köszönöm mindenkiek aki szavazott a ticketre.

Szavazzatok erre a subpieles cuccra is: http://feedback.arma3.com/view.php?id=18100
  • Neoncsoves
    nem de kapunk majd zeus 2-t
  • Hogthar

Ezt természetesen arma 3 hoz nem kapuk meg....
  • repvez
  • DancZer
  • Hogthar
    Na igen ha domb tetőre kiállsz mindenhonnan rád látnak.
    De sajnos a bokrok sem rejtenek, van az a nagyon sűrű bokor rendszer A3 ban, tedd magad oda és a bokor túl oldalára az Ait úgy hogy rád néz, 2 másodperc és halott vagy.
    Ha lehet én kerülöm a bokrokat, zavar a látásban de az ai kilő mögüle, hamarabb választok épületet fedezéknek mert masszív és a model ami kitakar és láthatatlanná tesz az ai számára nagyobb és egységes.
    Egykét bokornak abszolút nincs is, aminek meg van hiányos nem takar ki teljesen, és az ai meg lát téged 2 levél között is.
    Ha dombot kerülök kb a 3/4 ről indulok a túl oldalról és jobbra vagy balra kerülve olyan szögbe haladok, hogyha átérek a túl oldalra pont az aljára érjek.
    Így mindig a kis szögre amit kapok haladásom során jó rálátom van ráadásul kevés is látszódik belőlem, könnyebb visszavonulni és ha sikerül átérnem nem leszek annyira látható mintha a dombtetőn lennék.
  • DancZer
    Arma 2:OA óta tud 32 szálon futni, de az nem azt jelenti, hogy minden szál egyenlően terhelődik és ezáltal 32x gyorsabb a játék.

Először veteránon kezdtem a kampányt, de utána visszaléptem regular-ra mert még nem vagyok elég pro. Pl. múltkor egy squad leader ellenség egy lövéssel leszedett, mikor kinéztem a domb mögül. Én meg WTF? Aztán elgondolkoztam, hogy neki volt acog-ja. Újra nekifutottam ezúttal már bokorról bokorra mentem és én lőttem elsőnek. Nekem is volt acog, headshot és mentem tovább. Ekkor gondolkoztam el azon, hogy lehet nem is az AI val van baj, hanem a játékstílusommal. :D