35066
  • repvez
    Hát nem valami User barát a official forumon a devtag, több mint 10 napja elküldtem az üzit,de még csak el sem olvasták ,pedig munkaidőben online jelez és naponta tölti fel a change logot a topicba a DNA :(
  • Scottt
    -Igen
    -Megtörtént,próbáltam úgyis,hibaüzivel feladja
    -Jó a fájl.

w7,és már újra se tudom rakni,kiírtam a boot dvd-t -elvileg úgy ahogy kell YT tutorial alapján.-,elindítom a masinát,kiválasztom, hogy a lemezről bootoljon,és bejön rendesen a windows mintha mi sem történt volna.
    Nem merek egy format C-t ráküldeni, mert mi van, ha a telepítő lemez a hibás,aztán nézhetek ki a fejemből gép nélkül..
    Ötletek, hogy hogyan hozhatnám be a telepítő menüt?
  • DancZer
    -Nézd meg a felhasználófiókokat, hogy létezik e admin csoport és tagja vagye.
    -Töröld le az előző drivert és próbáld meg az újad csökkentett módban.
    -Ellenőrizd a fájt(crc,md5,sha1) vagy töltsd le újra.

Milyen win?
  • Solt
    Win újrarakás... :)
  • Scottt
    Radeon topikból jövök,ott nem tudtak segíteni,hátha majd ti :D

Frissíteni akartam a videókártya driverét de mindig ezt a hibaüzenetet kapom:

Hibaüzenetek
    Illesztőprogram telepítés: a felhasználónak a Rendszergazda csoportba kell tartoznia

Természetesen jobb klikk- futtatás rendszergazdaként megtörtént,már minden jogosultságot megadtam a programnak,de mindig ezt írja ki.Ja és rendszergazda jogosultságú a felhasználóm,UAC kikapcsolva.

Ötletek?
  • Solt
    Semennyire, hála a jó égnek! :)
  • Carl Davies
    Nem tudom, hogy itt mennyire megy a Dayz téma, de most szedtem le, és szinte egy szerverre sem bírok csatlakozni, mert rossz verzióm van. (1.62)
    Mit csináljak ezzel, hogy tudjak rendesen szerverre menni?
  • Hogthar
    Igen, sokkal jobb, szinte sosincs vele gond.
  • DancZer
    Van ACRE, de a srácok az arma3.hu-n átálltak a Task Force rádió-ra, asszem azért mert az jobb.
  • Fehercsoki
    Steames adatlapon írja elvileg.
  • Carl Davies
    Helló! Steamon az Arma 2 hány giga? (amit letölt)
  • repvez
    ennek több értelmét látom
  • tpM
    Ez nagyon jó kis cucc lesz.
  • repvez
    sztem dombornyomott bank kártya is jó amin van cvc kód
  • Wreck86
    Sajnos paypalom nincs. :(
  • T800
    Sziasztok! Arma 3-hoz van már működő ACRE mod? Ha esetleg valamelyikőtök használja is pár szóban le tudná nekem írni pm-ben hogy hogyan is lehet működésbe hozni?

Köszönöm előre is!
  • DancZer
    igen
  • Fehercsoki
    Inkább az ArmA 3at csinálják meg úgy hogy játszható legyen.
  • Wreck86
    Tényleg?
    Ezt nem tudtam. :S
    Gondolom Steam+paypal?
  • DancZer
    3000Ft a teljes Arma2 CO+DLC-ért szinte már ingyen van!
  • Wreck86
    Arma2 CO/OA lenne jó ingyen. :P
  • rtfmZoli
    Ingyenes Arma 3 hétvége steamen:
    http://www.bistudio.com/anniversary
  • Wreck86
    Flashpoint! :D
  • tpM
    lol mi ez a zene xD
  • repvez
    15 éves a BIS és komoly akció van a steamen ezért az összes programjukra: ehun-e
  • Feró Flex
  • tpM
    Vargosznak (ha él még egyáltalán :D) :

• tpM
  • DancZer
    Ha nem tudsz nekik küldeni(mert le van tiltva), próbáld meg Dwarden-nek. Úgy tudom ő a community tag. Ha neki se tudsz, akkor twitteren vagy fórumon kérdezz. Kis szerencsével talán kapsz választ a BIS-től.
  • tpM
    A fejlesztők avatara felett oda van írva, hogy "BI developer".

http://forums.bistudio.com/showthread.php?149636-Development-Branch-Changelog/page29
  • repvez
    Akkor majd kérdezek :) tudja valaki, hogy a hivatalos fórumon milyen nickel szerepel olyan emberke aki tényleg a fejlesztő csapatban van vagy hivatalos email cimet amire ha küldök üzit akkor talán válasz is érkezhet rá ?
  • tpM
    Mi ez a csend? :)
  • Gascan #31467
    egy ujabb alaplapot mar kapsz 20+ ezer forintert ... ennyit meger ej uj lap es abba mar johetnek az uj cuccok
  • Fehercsoki
    Nem.
  • Scottt
    Tekintve, hogy AM2+-os foglalatú alaplapom van,szerintetek megérné beruházni ebayről ~140dollárért egy Phenom II X6-osba(ez a legerősebb ami még passzol bele) meg valami videókártyába amit kibír még hajtani,meg egy SSD-be?
  • tpM
    Miért ne vehetnéd fel? Eddig is felvehetted, csak azok a fegyverek kisfelbontású texturával (64x64 asszem :D) rendelkeztek.
  • DancZer
    A3 ban a gránátvető levehető a fegyverekről. Próbáld ki szerkesztőben hogy mire lehet rátenni. Tegyél le egy embert, utána pedig az empty kategóriában weapon boxokat. Ezekből ki tudod szedni az összes lehetséges fegyvert.
  • repvez
    Hát van vagy 2-3 hete még az 1.14es patchnél jutottam el a kampányba az üzakocsi ellopásáig és ott a sötétbe nem sikerült kilöni a városban a lámpákat.
    Meg lehet, hogy én nem figyeltem akor eléggé vagy nem kerültem olyan szituba,de nekem ezek nem tüntek fel , legalábbis nem olyan szinten mint más régebbi játékoknál.

Nekem bármilyen kalibernél hiányzik ez a fajta visszajelzés
  • generalGGabe
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy Arma 3-ban vannak gránátvetős gépfegyverek. A gránátot is fel tudom venni hozzá, csak az lenne a kérdésem, hogy a gránátvetőt mivel lehet használni?
  • DancZer
    Mikor játszottál a játékkal utoljára? Ki lehet lőni a lámpákat, van üveg csörompölés is meg fa recsegés is. Ha fölötted egy AH gépágyúzik a töltények földreesését is hallani. Ablaküveget is ki lehet lőni.

A nagy kaliberek grafikai visszajelzése nekem is hiányzik. Majd jelezni kell a marksman dlc nél.

Realee: Pontosan azért csinálják, hogy legyen bevételük. Így képesek évről évre továbbfejleszteni. A folyamatos fejlesztések és patch-ek rákényszerítik a PC usereket, hogy megvegyék ahelyett hogy letorrentezze. Lásd mmok, csak ott havi díj van. Szvsz inkább fizetek egy arma dlc-ért mint Sims, Cod, Bf ért. Mert tudom, hogy hónapról hónapra stabilabb játékot kapok. Kevés ilyen(nem mmo) játék van a piacon.