35066
-
Thanatos #258 hát nekem ati kártyám van és eleinte akár mgé ki is lehetett birni de amikor jött az a rész hogy a szállitó hajó végébőél kellet lövöldözni meg az utána lement bolygó felszinre (vagyis nemkem ugy tünt :P) nah az katasztrófa volt...., játszhatatlan, akkor leszedtem és megfogadtam hogy elgközelebb akor rakom fel amx ha tudja bárhol tartani a stabil 30fps-t, ha meg ez a gépemmel nem kivitelezhető akkor hanyagolom :) -
Offtopicolunk, a játék neve X3:Reunion, a topicja meg itt található... :) -
Ti most miről beszéltek? :) -
Dunno, nálam egész jól futott már az 1.2.0.1-es patchel, valamint a 81.95-ös ForceWare driverrel (értsd: a legvadabb helyzetekben se ment 15fps alá). -
Thanatos #254 pfff.... :/ -
most várják majd a 3. patchet:) -
Thanatos #252 x3? hazsnálható szintre hozták már az akadását annak? :) -
A 3. meg a Game 2 lesz^^ (mondjuk nekem jön közben valszeg majd egy BOB egy Flaming Cliffs meg egy Lock On 1.2 meg egy X3 de ez már offtopic:)) -
Ja énis megveszem, de akkor már rekord lesz!! 4 éven belül 2 eredeti játékot veszek! Az egyik az ofp goty, a másik majd az arma lesz :D -
grafikára nem lesz rossz, ha a játékmenet is jó lesz akkor sajnos ezt a játékot is meg kell vennem :D -
Hát lehet, mer én nemtom miről beszélsz :) -
WOW :)
Tényleg lehet látni valami fizikát végre vagy csak én képzeltem bele nagyon? -
pedro870 #246 de ez az avi meg akad.... -
pedro870 #245 vagy vmi dvd lejátszó (powerdvd) -
pedro870 #244 Hires AVI
A vob file-okat pl az mplayer simán megnyitja. -
mi az isten játssza ezt le? -
pedro870 #242 hát ezt most dobták ki, hátha (ide még nem ért le):
Hires Arma vid
Lores Arma vid -
JAJA SORRRYYYY:D -
Paszmeg pajti, annyira beugrattál, hogy tovább sem olvastam, szedem le a Rar-t, csomizom ki... erre látom, hogy képek... :))))
Viszont egy videóból vannak, meg kéne szerezni, kiváncsi lennék milyen mozgásban. Viszont a sűrű erdőtől nyomtam egy hátast. Tetszik!!! :) -
De ingém videóból vannak a képek :D
El se olvastam csak odáig hogy ingame trailer... pedig ingame trailer SCREENS :DDDD -
jaja elbasztam
Kicsit belelkesűltem :)))) -
kepek csak -
Van tréler!!!!
KLIKK ARMED ASSAULT TRÉLER!!!! -
Ezt nézzétek. Scanek egy cseh újságból, az arma-ról és game2-ről. Bár én semmit nem értek belőle, de van pár újabb kép :) -
pedro870 #234 30+ fps és néha megakad (tölt). az objektum spórolás, amit cifu ír, igaz, de ez vhogy nem tűnik fel elsőre :)... plusz ezen szerintem javítani fognak. -
Ráadásul ugye nagy távolságra már csak a kopasz tájat rakja ki... :( -
Durva gépen 5km? kb olyan mint egy kevésbé durva gépen :) pár fps, nemsok :D -
pedro870 #231 igen, de ez az 1200, vagy akár 2000-es látótáv is 0, miután megnézi az ember egy durva gépen, hogy milyen az 5km-es :) 2000 méternél vagy fölötte mindenesetre a célzás teljesen másképpen működik mint kisebb látótávnál, a desert front pályán, amit mondjuk sokan emiatt nem szeretnek, elég alacsony a találati százalék, pedig ofpben nem olyan nehéz célozni elvileg. -
CTI-ben 1200 és 1500 méteres látótávot lehet állítani, de mindíg 1500-on jáccunk pedig ott aztán van pár dolog a pályán :) -
pedro870 #229 a szerveren a nagyobb pályákon (tehát ahol van tank, heli, miegymás) 1500-1800m-re voltak belőve a pályák, volt(van?) egy sivatagi is ahol 2000+. Az fps-t érdemes volt beáldozni a nagy látótávra, és játszható maradt azért a cucc. Mondjuk mindehhez basc-ék jóvoltából jött egy dinamikus időjárás script, szóval néha 800 méterre láttál, néha megvolt a max. -
Hat nalam ez az egy mai szamit! Nekem am ostani OFP (modokkal meg uj addonokkal) boven megfelel! Ha nem kell a latotavot a beka segge ala regukalni en mar jol leszek. -
és az a vicc hogy milyen grafika volt mellette :D -
Ez az, ami isten tudja, megvalósul-e. Az alap OFP küldikkel, meg a későbbi átlag MP küldikkel is az volt a gond, hogy le kellett venni a látótávolságot, hogy a gyengébb gépek tulajai ne diavetítést élvezzenek. Szó se róla, én is imádnám, ha az 1200-1500 méteres látótávolság lenne az alap, de kissé szkeptikus vagyok e téren... -
es vegre a folyo tuloldalan a hegyoldalt is lohetem esz nelkul mert latom is a celt :DD -
De jó lesz amikor majd a szépen optimalizált motor használatával, a mostani 50 helyett 500 tank meg katona fog szaladgálni körülöttem CTI-ben :) mer az jó. -
Ott fent van egy FAQ. :))) -
Ja de nem az a lényege :) végülis most online-ra hegyezik főleg :) -
Hát még nem :) Majd 2006 elsőfélév... -
steweee #220 ja, még nem jelent meg? -
Jaaa tényeleg az amazon :D)))
.png)