35066
-
Majd 2036-ban. -
tpM #31658 Railgunos harckocsi volt benne, de kivették még kiadás előtt. :( -
Oké költöi kérdések:
-Ha a jövöben járunk akkor hol vannak azok a megoldások a játékban mint a land warrior és a Felin rendszer?(Bár grafikailag szerepelnek a sisakon a szem elé helyezett kivetitők,de hasznát nem vettük sehogy)
Egyből meg lenne oldva a tájoló kijelzése A feladatok olvasása térkép megjelenités kép a képben módszerrel stb..
-Hol vannak a smart gránátok amik a fedezék mögött vagy az ablakon behatolva a szobába robban?
-Hol vannak a robotjármüvek ? egy pöcsköszörü quadrokopter volt benne de sok vizet nem zavart.
-Hol van az exoskeleton
ÉS ezek egyáltalán nem elrugaszkodott dolgok, nem lézerágyú,meg ionágyú. -
tpM #31656 2035-öt írunk. Minden nukleáris meghajtású, nem csoda, hogy ilyen nagyot szól... -
No comment...
hogy várunk akkor realisztikus sebzést bármivel is ?
-
-
Razzer #31653 Gondoltam hogy ez lesz a válasz, csak reménykedtem addig tudok valamit csinálni:D -
Paladin #31652 Várni pár órát. -
Razzer #31651 Sziasztok!
Ma amikor multizni akartam kb minden szerónál ez az üzenet fogad:
"Bad version, server rejected connection"
Volt valami frissítés is, gondolom ahhoz van köze, a többi szerón még nem az új verzió fut?
Mit tudok csinálni?
Előre is köszi -
Na végigvittem ezt a nem tul hosszú prológot. Hát valahogy igy kellett volna a 3 kampányt is felépiteni.
Itt legalább egymás után kapcsolódtak a küldetések és nem azon törted a fejed, hogy hogy is kerültél ide.
Meg nem volt az az idegesitő bevezetés, hogy minden küldi elött találkozz egy emberrek aki elmondja, hogy menyj a fönökhöz mert eligazitást tart majd fegyverfelvétel majd gyülekező és egyszercsak megjelensz valahol a térképen.
LEgalább a kampányokban ki kellett volna használni a térkép adta lehetőségeket, hogy helikopterrel autóval repülővel szállitanak át egyik küldiből a másikra és ilyen átvezető animációkkal összekötve megtudni a történéseket.
A mostani kampányban semmi értelme nincs ekkora területnek minden küldi elött eligazitás egy küldetés egy kisebb falura vagy területre terjed ki kis létszámü egységgel majd a végén ujra megjelenunk a bázison, ezt tudja bármelyik FPS is sokkal jobb AI-val és részletesebb rombolható környezettel.
Tehát egyáltalán nincs mire fogniuk, hogy miért kell ekkora térkép és hogy a sok egység miatt nem lehet jobb a rombolhatóság és az AI. -
Paladin #31649 ACE-re ki tudja, meddig kell várni, de az AGM egész ígéretes kis csomagnak látszik addig is. -
tpM #31648 Nem tudom...
RHS-ék is főzőcskéznek keményen:
http://forums.bistudio.com/showthread.php?171580-RHS-Armed-Forces-of-the-Russian-Federation-A3-WIP-Thread&p=2724959&viewfull=1#post2724959
http://forums.bistudio.com/showthread.php?171580-RHS-Armed-Forces-of-the-Russian-Federation-A3-WIP-Thread&p=2722823&viewfull=1#post2722823
ACE is kijön majd valamikor, uram Isten, mi lesz itt... -
jaja, hallottuk már.
tpM máshoz is megcsinálja? -
Az a szomorú, hogy legalább igy kellett volna már alapból megjelennie a játéknak, hogy ilyen belső nézetben is lehessen játszani.
Hamár szimulátor. -
tpM #31645 Az összes harckocsinak ilyen belső kéne. -
Beszarás. Marhajól megcsinálta, még egy kis textúra update és nagyon pöpec lesz. -
tpM #31643 Beszabehu
-
Új verzió az Design Mastery fegyverekből.
M4, M4A1, M16A4, mindegyikhez 10 különböző terepminta.
egy új holosight és egy hangtompító, amikhez szintén megvan a 10 különböző terepminta.
link -
Egyetértek! A prologue pedig egy kellemes felvezető a kampányhoz. Sajnálom, hogy nem ezzel kezdték, de így utólag is jó élmény. -
tpM #31640 Ez a VR Arsenal hosszú évek óta az egyik legjobb dobás BI-től.
-
volt egy kisebb gondom a térben elhelyezéssel, csak a célkereszt kellene, a háttér maradhat. így reálisabb lenne és feltételezem kevésbé húzná a képet, nem kell egy láthatatlan csövet is lehelyezni modellként. -
Sztem pip-el nagyon gagyi lenne(ha meg lehet csiálni), mert alacsony az FPS-e, tátótáva, nincsenek árnyékok és még egy csomó megszorítás van.
Melyik részével nem vagy megelégedve? -
Megszűnik a GameSpy szolgáltatás, ezért azokn a játékok amik használják többé nem találják meg egymást. Értsd üres lesz a multiplayer szerverlista.
Ezt a BIS Arma 2 nél úgy orvosolja, hogy a Steam-et használja fel arra amire eddig a GameSpy-t.
A többi BIS játékra, medig manuálisan kell a szervered beregisztrálni az ő saját oldalukon és csak akkor jelenik meg a szerverlistán. -
Danczer, Pip megoldással szerinted lehet valahogy tökéletes parallax hatást tenni red-dot optikákra például holosighthoz? -
Feró Flex #31635 Srácok mi ez az (Arma2) 1.63-as 'sztímes' marhaság?! -
Van lebegő meg skorpió rúgás is? :D -
Már egyes részek elérhetők a bootcamp ből a devpachben. A virtuális felszerelés configurátor és tréning pálya, amolyan Matrixos semmi közepén mindent kipróbálhatsz -
Hosszútávon www.arma.hu lesz, az arma3.hu jövő ilyenkor már nem fog élni! Remélem addigra mici is felnéz és átírja a bannert! :) -
Kreeder #31631 Nincs mit... Örülök, ha segíthettem ;) Alap játékból, ha multizni szeretnél a Sandbox-ot ajánlom ;) -
Kuxy004 #31630 Köszi, ez a ki be kapcsolgatás már megvolt, de akkor ezek szerint az újraindítás mindenképp szükséges ha ugrálni akarok a módok közt. De így már tiszta. -
Kreeder #31629 Szia, ha nem a royal moddal hanem mással vagy az alappal szeretnél játszani, tegyük fel az alap játékkal szeretnél coop, vagy sandboxozn, akkor a expansionok közt kapcsold ki a battle royal modot felajánlja, hogy újraindítja a játékot fogadd el és már mehet is a móka anélkül , hohy törölnöd kéne bármit is. vagy felteszed ezt a progit ami egy cliens indítóként is működik azaz ezzel is eltudod indítani a játékot, de itt egyből ki-be tudod pipálgatni a modokat mi induljon el ;) itt a link->http://www.edge-gamers.com/forums/showthread.php?t=255024
-
Kuxy004 #31628 Hali!
Tudnátok nekem segíteni, hogy is van ez az addonokkal és módokkal való felszerelés? Nem tiszta teljesen hogy miként működik a dolog. Például telepítettem a Battle Royale módot ami működik is rendesen, viszont így kb az összes szerver amin nem ez a mód fut hibaüzenetet küld csatlakozáskor, hogy bizony ezeket a fájlokat távolítsam el. Minden egyes játék előtt csak az éppen akkor használt mód lehet aktív? Át kell nevezgetni a mappát vagy törölni hogy működjön más mód? -
Paladin #31627 Na szerintem headtrackernél pont nem kell. Ott ugyanúgy a fejeddel nézel körül, mint irl, nagyon irreális lenne, ha pakk - gombnyomásra arra fordulna a test is.
Ezekkel a cuccokkal éppenhogy pont úgy működik, ahogy a valóságban. Itt is utána kell fordulni a testeddel a fejednek, csak nem egy egész testnyi izmot kell mozgatnod, hanem csak az egeret.
Billentyűzetről vezérelve a körbenézést más kérdés, ott a valós, ösztönös mozdulatoknál sokkal több gomb és egér macerálást igényel a dolog. De fejkövetővel teljesen jó ahogy van.
-
Paladin #31626 Megvizsgálom, köszi :)
Méretről nem kell mesélni, én az arma3.hu-s mod csomagot tartom napra készen (armasync-kel), mert egyszer majdcsak eljutok odáig, hogy játsszak is velük.
Nem egy pehelysúlyú válogatás :)
(Meg persze pár egyebet plusszban, mikor mihez van kedvem. MCC must have, Alive-ot próbálgatom, AGM - bár azt épp most emelték be ők is, stb.)
Egyébként bizony, én is siratom az r6 és társai elmúlását, szinte csak az arma maradt nekünk. -
Egyetértek! Minden játékban vannak bugok. Aki nem így gondolja az nem játszik vele elég régóta. A többi játékkal ellentétben a BIS továbbra is fejleszti a játékot és meg is kapjuk a javításokat szépen sorban.
XMedSys, ha realisztikus sérülés/medik rendszert akarsz. :)
-
Sith #31624 Sérülés model is lehetne jobb és sok minden, ezek egy részén a modokkal tudsz segíteni, máson pedig nem.
Nekem azért a szívem csücske az ARMA széria minden idegesítő bugja és hülye AI ja miatt, mert olyat tud amit jelenleg egyik másik FPS sem
(arról nem beszélve hogy a realizmushoz húzó FPS ek kihaltak R6 Hiden and Dangerous stb)
Play with six hez kis leírás:
Addon gyűjtemény is, mint az armaholic sőt az addonok 99% onnan van
Amiben praktikus egy pipával ki és bekapcsolni tudod az addonokat, ezeket mindig frissen tartja és a játék indításhoz sem kell mindenféle paramétereket állítgatni.
PlayWith six telepít (esetleg külön könyvtár megadása mint ARMA elérésí út vagy annak a könyvtárnak az elérési útja ahová az Addonokat akarod hogy letöltse.
Csinálsz egy új colectionst fent a addonoknál modoknál lehet keresgélni simán csak bele kell húzni a collectionsbe (aztán aszem update gomb és már tölti is lefelé)
Ha mondjuk csak kipróbálni szeretnéd a modokat akkor elég bepakolni a collectionsbe, ha nem akarod használni az adott modot akkor kivenni előle a pipát)
Alul Launch gomb bezöldül ha az összes addonod napra kész és már indítja az az armát az ép aktuális mod beállításokkal.
Néhány addon hajlamos össze akadni vagy hülyén működni (nekem pld volt olyan hogy bekapcsolva maradt viatnami mod miatt vietnamiul beszéltek a kubelwagen rádióján) viszont itt egy pipa kivételével ezeket tudod orvosolni.
(azért óvatosan mert egy egy nagyobb sziget vagy komplet hadsereg ruha jármű stb mod több száz mega is lehet szóval elég könnyen fel lehet hízlalni az ARMA-t 30 gigára is) -
TrackIR használata esetén kapcsolhatóvá lehetne tenni, ott külön válik a nézelődés az egértől és nem lenne zavaró.
Igy ha TIR-el nézelődsz és látsz valamit lenyomod a jobb egérgombot és egyből a nézett irányba célrakészen lenne a fegyver.ÉS ott elvileg a kihajoláshoz sem kell már gombot nyomkodni csak elhajolni a monitor elött egy kicsit
TrackIR nélkül maradna igy ahogy most. -
Akkor ugy látszik csak én vagyok ilyen bonyolult.
DE valahogy én jobban szeretném ha az irányitás az árkád felé mozdulna,de a játékmenet meg bonyoulltabb, összetettebb.
Persze ehhez kellene, hogy az AI-val jobban össze lehessen kooperálni.
Igen azt tudom hogy sérüléskor jobban mozog,de a *-al a monitor közepén és pár piros folton kivül nem látszik belőle semmi sem, DE ha grafikailag vagy animáltan is látszódna akkor jobban belenyugszik az ember, hogy oké most ezért van. Meg persze az AI sem lődözne mintha misem történt volna ha bekap egy találatot. -
Ez a nézős dolog tényleg jó így ahogy van, mert sokszor csak körülnézésre használom miközben behatolok valahova. Ilyenkor zavaró lenne, ha elfelejtek visszanézni és úgy engedem el a gombot.(egyébként alfába még így volt, de javították) Viszont jó lenne, ha miközben oldalra nézek és megnyomom a ctrl+t, akkor elfordulna abba az irányba a katona(pl. kontakt esetén).
repvez: Ha megsérülsz, akkor jobban mozog a fegyver szóval van szimulálva. Az már más dolog, hogy nem sántít vagy nem tartja egy kézben. Ha még a kép is mozogna a fáradságtól/sérüléstől mégnehezebb volna célozni. -
A sérülést most sem szimulálja semmi.Még nem láttam egy lábon sántikáló vagy csak az egyik kezével fegyvert tartó karaktert, vagy hogy csak a pisztolyt tudná megtartani a sérülés miatt.
Az árkád és a szimulátor között a játékmenetben kéne különbségnek lenni és egy árkád lövöldénél a lövedék egyenes vonalban 10/10x odamegy ha nem mosgatod, itt meg a ballisztika a szél a lövedékek különbségének összeadodásával kéne egy bizonyos % szórásképet alkotni.
Mert ez a szálkereszt mozgatás az életben ha fárat vagy akkor az egész tested a fegyverrel együtt mozog a levegvételnél , de játékban csak a fegyver és te nem igy az egérrel állandoan kompenzálni kell, számodra előre kiszámithatatlan irányba és mértékbe.
Itt kéne bejönni a realisztikusság és a játszhatóság kompromisszumának a fontosságának.
.png)