35066
-
(A kiadók ugye vérpistikére optimalizálnak)
Ez igaz, de tudtommal a BIS azért keres új kiadókat (országonként), mert nem alkusznak. ÖÖ... mégis?? Azthiszem ezt már említettem: az OFP nem a grafikai megjelenítése miatt lett nagyonsok játékos kedvence. (Saját vélemény: akkor mi a francért ezt a részét kell a játéknak agyonpolírozni, a többit megcsakúgy fejlesztgetni.)
asszem egyszerűbb beállni (valamelyik) seregbe :)
Az biztos, hogy az életszerűségre így nem lehet panasza senkinek.:) 1:1 méretű makettek és full realisztika.:) -
De azt is irták hogy a fizika és az AI még nem a véglegest használja hanem még a OPF-ét ha jol olvastam. -
Rafia #2308 Én is hasonlóan látom. De már elmentek a lehetséges határig, így is alig találnak kiadót. (A kiadók ugye vérpistikére optimalizálnak). Ha ettől is profibb szimulátor kell, akkor asszem egyszerűbb beállni (valamelyik) seregbe :) -
Látom dolgoznak a BIS-nél. Csilivili grafika meg HDR vérpistékéknek, de a többtíztonnás tankok még mindig repkednek.:-( Hát én nem tudom, hogy mennyi meló lenne ezt a problémát megoldani, de azért ez 2006-ban. Ugye a grafikára vonatkozóan mindenki ezt szokta felhozni: "2006-ban elvárható".
Na jó, ezt azért írtam, hogy legyen valami negatív kisugárzás is.
-
nem tudom ezek a képek voltak-e már?
Egész hangulatos:
harrier pár
másik -
Hát jó de azért ha felmegy benned az adrenalin mert lőnek rád plusz egy BMP is közeledik az úton fogadok többet fűznél hozzá mint jajj ne. De ettől még jó játék. -
OFF:
Hogy crackelted? nekem is van ez a bin fájl. mit kell csinálni vele?
ON: -
néha azért odateszi ofp-ben is, hogy "óh nóó", ez bőven elég...ennél több érzelem már úgyis csak felesleges locsogás lenne :)
amúgymeg multiban úgyis kivannak kapcsolva ezek a kiabálgatások, mert elég sokmúlik azon, hogy időben meghallod é az ellent vagy sem... -
A rádiózás sokkal jobb az OFp-hez képest de igazán lehetne a katonáknak kicsit több mondanivalója. Pl ha lelőnek valakit ne csak annyi legyen ,hogy 3 is down ráadásul ezt is olyan közönnyel jegyzi meg mintha csak egy hangyát tapostak volna el ,nem pedig a bajtársát esetleg haverját lőtték volna szét. -
Fogadunk ,hogy le fogják dönteni a diktátor szobrát. Amúgy az egyik képen eléggé belóg a keze az M203asba az egyik katonának. -
Falami új videjó :) -
Sőt még időjárás is volt a sima OFPben. -
Ez már az OFP-ben is benne volt. :) -
Igen, dinamikusan változo. -
lesznek naqpszakok a játékban? (nappal-éjszaka) -
kiskorúbézoltán #2295 Hmm , érdekes képek , lefényképezték a monitort vagy mi ez ?
A harmadik kép meg vagy ferde vagy az én szememmel van baj , de legalább jól néz ki az M249(?) . -
kiskorúbézoltán #2294 Félreérted , tudom mi az (szebbik nevén : "csapott célgömb") , azon merészeltem kacarászni ahogy kinéz , emlékeim szerint az OFP-s jobban hasonlított az eredetihez . :) -
és az interjú -
új képek
-
41,5 -
Célzó tüske -
ennyi kell :) -
46 tonnás tank még mindig táncol:
-
kiskorúbézoltán #2287 Mi az a vékony kis pöcök a karikában ? :DDD -
Szerintem eddig sem lehetett csak engedtél a sok nyávogó emberke negatív hullámainak:) Think positively:D -
-
egy kép
és egy
Új ingame video!
-
Nah úgy látszik, hogy a grafikán tényleg egyre többet hegesztenek, lassan egy szavam sem lehet rá :) -
blash #2282 Mond ki bubu, hogy mire szamithatunk.
A kep bal aljan, a monitor alatt egy cd/dvd sutishenger van? Talan ugy osztogattak belole az eddig kesz verziot? ;P -
Igaz kicsit nagy de azt hiszem eza kép totál önmagáért beszél, hogy mire is számíthatunk:) -
bucsher #2280 -
nemtom, ofp multiban "kaotikus közelharcnál" se vettem észre semmi rosszaságot :)
szépen megfeküdt, akinek megkellett feküdnie (többek között én pl, de asszem ez nem a szerver hibája :))
egyedül ez a lobby várósdi nemtetszik, de arma-ban ez úgyis kikerül... -
Borg #2278 Bírja szerintem, mert más elven működik, mint egy bf vagy cs szerver. Alacsonyabb ticken, és többet bíz a kliensre. Cserébe kaotikus közelharcban nem lesz olyan "beadós". Dehát nem is erről szól ez a game.
Ha sok player látja egymást, és lő egymásra, akkor is a kliens előbb fog elkezdeni lagolni, a saját bw hiányából kifolyólag, mint a szerver. -
Igen emberi játékosra gondoltam. Az ofp-ben nincs korlátozva. Volt is valami rekorddöntés pár éve, hogy egy ofp szerveren 150-en voltak. Én sajnos lemaradtam mert akkor még nem volt eredetim, és ledobott a szerver :)
Amúgy a magyar szerveren úgyemléxem 1-2 éve volt egyszer amikor 40 ember összegyűlt, azt annyian játszottunk valami ctf-et asszem :) bírta a szerver. -
izé...128as a max most így jobban megnézve :)
amúgy a gyakorlatban létezett, hogy egy 128as szerver tele volt, és ment is reccenéstelenül? -
emberi játékosszámra gondolt, nem egységszámra...max 32 playeres szervert láttam csak eddig -
Eddig is több volt :) -
De akkor most többszáz vagy 50-100 lessz a max playerszám? -
Gondolom pont ezért vannak bizonyos megkötések is a katonák megjelenésében. Itt pl a magasságukra gondolok. Az arc vagy bőrszín úgyis csak közelről érdekes, messziről mindenki egyforma. -
És ott jön képbe a szerverproci, és memóriaigény :D
.png)