35066
  • Bucser
    De mi köze van ennek ahhoz, hogy az ARMA milyen lesz??

Egyélbként azért keült ilyen későn warez forgalomba az vbs 1 mert eredetileg USB hardver kulcsos melynek feltörése nem 2 nap lévén igen mélyen bele kell nyúlni a rendszerbe. Mellesleg a VBS1 OFP-re épül bbevallottan kicsivel több és az idők folyamán a modulokkal bővült tovább. Az arma pedig a vbs1-re épül ergo ARMA is ofp-re épül c sak lehet hogy egy csomó olyan dolog lesz benne az ARMA-ban amoi a VBS-be csak modlokkal került be.
  • PJoco
    Hát... elméletileg semmi. Nade pont az ArmA megjelenése előtt kerül warez "forgalomba" a VBS1?
  • PJoco
    Pont a kinézet nem annyira OFP, amint írtam a többi része az majdnem megegyezik az OFP-vel.
  • Bucser
    "de az sem véletlen, hogy az ArmA megjelenése előtt látott napvilágot a VBS1 warez változata."

Szerinted mi köze a kettő dolognak egymáshoz?? Szerintem semmi.
  • JohnnySmith
    Ja kb annyi hogy OFPből nötték ki magukat.... meg talán a kinézet..... messziről
  • PJoco
    Ok Te sokkal több infóval rendelkezel a játékkal kapőcsolatban, ebből következeőleg biztos, hogy neked van igazad, de az sem véletlen, hogy az ArmA megjelenése előtt látott napvilágot a VBS1 warez változata.
  • Reaper
    Haverom!

Nagy vonalakban semmi köze a két proginak egymáshoz, max annyi, hogy mindkettőnek OFP az őse...
  • [NST]Cifu
    Tévedésben leledzel, a VBS1 több és kevesebb, mint az ArmA. A VBS1-ben pl. van járműben való mászkálás, de például a grafikai része gyengébb. Az alap VBS1 ráadásul semmit sem mutat meg, hiszen alapvetően a kiegészítő modulok határozzák meg képességeit, ezért nem is bölcs dolog egy komplett játékhoz hasonlítani. Szóval éppenséggel pont, hogy nem szabad a VBS1 alapján ítéletet mondani...
  • f2d
    Minap az átkos wareznak köszönhetően a kezembe került a VBS1. Gyorsan feldobtam a gépemre és már teszteltem is, hogy mit tud, azaz ebből következtetve, hogy mi várható az ArmA-ban. (Ugye az ArmA ebből a játékból fog elágzni, nem pedig az OFP-ből.) Hát elsőre egy kicsit csalódás volt. Majdnem ugyanaz mint az OFP 1.96, csak idétlenül feltupírozott grafikával (minden fénylik benne), gondolom, hogy ez lenne a teljesen fölösleges HDR. A többi ok, mert igazából OFP, elég kevés küldi van benne, kampány az nincs, dehát nem is ezért született a játék. A gép igénye az nem semmi, vagy csak én nem tudtam még beállítani optimálisan. 900 m-es látótávnál és közepes textura részletességnél, valamint 1280x1024-es felbontásban sem szalad valmi jól. Mondjuk lehet, hogy az én készülékemben van a hiba: 2 GHz proci, 1GB RAm, X850XT. Ez csak egy gyors ismerkedés volt vele tegnap este. Ha valaki már égebb óta gyűri, az bizonyára sokkal jobban tud róla véleményt alkotni, magyarán az ő szava a métrék adó. A warezoltan megjelent VBS1 előfutára az egy hónapmúlva megjelenő ArmA-nak, mindenki töltse le és tesztelegesse, hogy mire számíthat kb 30 nap múlva.
  • Mr Csé
    [elélvezett]
  • bakvarnyu
    gyerekek , ma este be kell rúgni !

http://www.sg.hu/cikkek/47349/armed_assault_novemberben_tamadunk
  • debHUKK
    és az milyen állat :)
  • Boconadi
    köszi
  • bakvarnyu
    még kb 30-at kell aludni
  • Boconadi
    kiadták már?
  • bakvarnyu
    jó, csak folyton az az indok, ha az Ofp es tarsai gepigenyrol van szo, hogy mekkora nagy a latotav
  • Sanyix
    Sőt van az ofp-hez a nogova virus küldetés, na ott 20 méter a látótáv, és jönnek a zombik :)
  • joebacsi
    meg ciki a szitu, és kircsi a bilcsi? :)
    amúgymeg a látótávról annyit, hogy a bf2nek e körül van a maximuma, amit produkálni tud, míg ofp (és ugye valszeg arma) esetén az ekkora látótávolság erősen a skála első harmadába esik
  • Dexantreal
    Nekem tetszik és ez a lényeg.
  • Bucser
    elég gáz...
  • Dexantreal

géjm=game=játék

saját szleng
  • Bucser
    mi a szar az a géjm áruld már el?
  • Dexantreal
    Ez volt a #2360-nál is, de ne zavarjon. Amúgy meg majd kiderül a full géjmbe, addig meg csak találgatni lehet.
  • bakvarnyu
    http://www.coop-center.de/site/uploads/newspics/arma19906-4.jpg

hát itt egyáltalán nem nagyobb a látótáv mint a BF2-ben, sőt..
  • Dexantreal
    Jó lesz a géjm.
  • debHUKK
    az uj videok xp 3000+ -on futottak állítólag, szal futni fog rendesen, sztem
    közép graf beallitassal a mai gépeken, és kicsit butitva az én egy éves gépemen is
  • Adam II
    SPR
  • Mr Csé
    majd a négymagoson milyen jo lessz :)
  • Siluro
    Nyugi! Eljön annak is az ideje.
  • Bucser
    Nem képek kénének hanem a játék:(
  • [NST]Cifu
    Új képek
  • Icebird
    ArmA radio:)
    ma 19:00-tól pofáznak a játékról, de lengyel igy csak annyit érteni hogy Operation Flashpoint és Armed Assault:) Viszont jó zenék mennek rajt.
  • PhantomAss
    naonüber 2 vh-s modnak ott az il2:O)))
  • f2d
    OFF
    Ha valakit érdekel, egy srác árul egy SB Pro PE-t. Kicsit borsos az ára, de szerintem meg lehet próbálni alkudni.
    ON
  • joebacsi
    hind sztem nagyon hiányzik, meg harrier is kaphatott volna egy repcsit ellenfélnek, így megint csak levegő-föld fegyverzet lesz kidolgozva, dogfight megint sehol, pedig ekkora területen már lenne értelme a modern gépekkel is :(
    (bár ha a camel-eket szánják dogfightra, és kap viszonylag normálisabb fizikát, akkor márcsak idő kérdése egy nagyonüber második vh-s mod...)
  • Icebird
    én is arra várok hogy itt majd valaki kiokoskodja:)
  • repvez
    Tudsz valami direkt linket hozzá mert azon az oldalon nem találtam steam adáshoz tartozo linket.
  • Icebird
    ma 18:00-kor lesz valami ArmA a GameStar-TV-n!

• [NST]Cifu
    Szvsz ott volt a kész addon, oszt berakták mert poénnak tartották. Talán belefűzik valahogy a történetbe (mivel mindkét oldalon van, lehet, hogy egymás ellen fognak repülni ?), de én sem értem amúgy mit keres ott.
  • Sanyix
    Nemtom miért erőltetik be azt a sopwith camelt, kicsit ilyejétmúlt eszköz :D