35066
  • grebber
    6 új kép
  • SötétBarom
    talán az x1600?
  • n003
    a 6800 gf ati-ban minek felel meg??
  • joebacsi
    távolban még mindig nincs fű, így semmi értelme... :(
    amúgy állat lesz :)
  • n003
    hmmm .. akkor éne átvagyok *aszva :)) én csak a ruszki cuccossal találkoztam
  • Bucser
    Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom Akarom
  • Icebird
    beta teszt
    Tested on:
    - Sempron 2600
    - 1024MB DDRAM
    - GeForce 6800GS 256MB

Average about 25-30FPS.
  • [NST]Cifu
    Még 1x: a West side-nak mindig is volt Stingerje. A kiegészítőkben is. :)
  • n003
    jahh gondolom :)) csak évek után most pár hónapja megen elővettem ofp-t mert a kieg részét anno nem jáccottam végig aztán ebben már csak a strela van és ez maradt meg az agyamban :D
  • I.C.ram
    maga a kép is nagyon szar szerintem. Mintha valami 92-es játéktermi játék képe lenne.
  • [NST]Cifu
    Az West side-nak ott is Stingerje volt... :)
  • Adam II
    Olyan oroszos.
  • Esrohnoil
    Szerintem meg 2 kézzel fogja, és így a helyes. :D
  • n003
    csak azéé mert ofp-ben strela volt (ha Mlékeim nem csalnak) :))
    de a képet elnézegetve erős a gyanúm hogy balkezes ipse követte el mert a lépvédelmis ürge mögött lévő is a bal kezében fogja a fegyvert ..
  • Reaper
    Most így jobban megnézve a képet, maradjunk a Stingernél:-D
  • n003
    akkor dönsd el ez mejjik mert szerintem strela :))
    001
    002
  • Reaper
    Hát igen, jó lesz az Iglának is:)
  • kiskorúbézoltán #2414
    Sztrela ???
  • n003
    néhány év külömbséggel de ikrek vagyunk!!
  • Esrohnoil
    Akkor vki hazudik:

Nick: n003 [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: Szűz
    Életkor: 30-35 között

Nick: uHs Gerzson [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: Oroszlán
    Életkor: 18-25 között

Nick: joebacsi [Üzenet küldés]
    E-mail cím: [email protected]
    Csillagjegy: Oroszlán
    Életkor: 18-25 között
  • n003
    ikrek!!
  • Esrohnoil
    Mennyi egyforma logo...
    Klónok vagytok? :)
  • joebacsi
    uhh...
  • uHs Gerzson
    derossz :D
  • n003
    sziasztok :))

+ létezik strelaból balkezes?? és erősen szűkül a cső a vége felé
  • Mr Csé
    :C
  • [NST]Cifu
    Az orosz kiadó, az Akella érdekes csavart csinált: a játékot Operation Flashpoint 2: Armed Assault néven hozza forgalomba. Az egyik érdekesség az, hogy az OFP név a Codemasters jogtulajdona, akivel az Akella nincs kapcsolatban. A másik, hogy a logó készítésekor a desinger a Battlefield 2-vel álmodott éppen...

[center]
  • Icebird
    -továbbra sem forog a keze a kormánnyal.
    -katona körbe forgásnál szintén nem kapott animációt csak egy tengely körül forog.
    -ki-be szállás járműveknél rosszabb mint ofpbe.
    -a katonák futása lassított felvétel.
    -durva lod váltás humvinál egyik kameranézetnél nagyon látni ezt, tiszta négyszögletes a kereke.
    -fegyvereknél még mindig belelóg a kéz.
    -rosszul kidőlő falak, fák, bele a járműbe.
    -minden térkép nézés után töltés képernyő.

• debHUKK
    küxi, nem is tudtam pedro hogy finnűl is tudsz :)
    de tényleg jó kis videó érdemes megnézni
  • bakvarnyu
    http://www.pcdome.hu/preview.php?id=1872
  • pedro870
    1 órás ingame vid, élvezetes kommentárral
  • Nektor
    Virtual Battle Space
  • bakvarnyu
    ja de tenyleg , ezt csak ilyen szoftverbzik tudjak
  • PhantomAss
    mi az a VBS?
  • [NST]Cifu
    Felkérek mindenkit, hogy a személyes ellentéteit ne itt élje ki legyen szíves. Köszönöm!
  • PJoco
    Ok nyertél:)
    Egyébként nem olyan rossz ám a VBS1, csak egy kicsit többet vártam tőle. (Az lehet mögötte, hogy az ArmA-ból megjelent képek tudatalatt befolyásoltak.)
  • Bucser
    érthető:D de ez kb olyan mintha 2 hasonló enginel készült gamet hasonlítassz össze és mikor az egyiket elbasszák a másodikat meg sem nézed mert azt mondod rá, hogy el van baszva azelső alapján . (lásd Chrome és Call of Juarez esete haverom játszott chrome-al és mikor meghallotta, hogy call of Juarez alatt ugyanaz az engine mozog ki sem akarta próbálni. Aztán meglátta nálam és hazavitte végigtolta és közölte, hogy ez számára az év FPS-e eddig.) Szóval csak azért mert az engine aznos a célszerűség és a használati szándék baromi különbözővé tudja tenni a programokat.. nem beszélve a generációs különbségh.. a VBS mikori is?? 2-3 éves?
  • PJoco
    Nekem ez a minden irreálisan csillog villog efekt amúgysem jön be. Mondjuk erre az a legegyszerűbb megoldás, hogy kikapcsolom, és egyből reálisabb képet kapok.
  • PJoco
    Na ezt valahogy én is ugyanígy tudtam. Azért is írtam, hogy sok köze van egymáshoz a két proginak. Nem ocsárolni akartam az ArmA-t, csak hamár a VBS1-re épül az ArmA gondoltam sok hasonlatossága lesz a két proginak, ezek szerint tévesen:(.
  • Bucser
    Sokadrészt meg HDR nagyon sokat tud dobni egy játékon ha valakinek a videokártyája a normális kezelését lehetővé teszi ()ergo nem ATI X800)