35066
-
Thanatos #2471 téged csunyán átbasztak és a legrosszab hogy be is dőlsz ilyeneknek... -
Neoncsoves #2470 Nekem azt mondták hogy kiadták az ARMA-t.. csak MO.-n nem :o -
Sebessége is. -
És a lövedék sebessége is változik, v. csak az útja? -
Egyszerűsített ballisztika már az OFP-ben is volt, a lövedék pályája parabolikus volt, de nem számolta végig őket (tehát a levegőbe lőtt lövedék alaphelyzetben sose ért vissza a földre, ám ezt addonmakerek megoldották, pl. az aknavetőknél). Az ArmA ballisztikáját állítólag fejlesztették valamit, de hogy milyen szintre, azt nem tudom. -
marcio mela #2466 Ebben már a pisztoly és puska lövedéke is ballisztikus pályán mozog? -
jah, bf elmegy űrfegyveres hülyeségbe, arma meg multiközpontúbb lesz, szóval akármi megtörténhet :)
már nincs messze az az idő, mikor cti 16vs16os stratokat kell gyártanunk :) -
n003 #2464 a bf sorozat elvileg csapat alapú fps és tényleg egyedi, de ezaz új fasság amit kiakarnak adni a sorozat 'új' játékaként elmegy a quake és ut irányába és már nem lesz egyedi hanem csak egy a sok közül és azokhoz mérve meg rakat szamóca lesz .. akik komojjan gondolják a klános játékot azok biztos elfordulnak a bf-től .. majd gyüvünk ofp-zni :D illetve armázni -
kiskorúbézoltán #2463 Ne légy elvakult ... ;) -
tpM #2462 És az OFPseknek a BF 'saját kategóriájával' van gondjuk ;) -
kiskorúbézoltán #2461 Nem vagyok nagy BF rajongó , de a saját kategóriájában legalább ott van mint az OFP a sajátjában ... -
n003 #2460 ez távolról sem JÓ hír!! 
-
aha, pár nap és lesz BF2142 demó
-
tpM #2458 nah rég jártam erre :) van valami jó hír :D ? -
thx!!! -
Patch és addonpack ott van az OFP.hu-n, egyébként meg az OFP.info addonok terén az etalon. :) -
Sajna eredetiben van meg a GOTY úgyhogy nem tudom milyen image kell viszont a patchek tudtommal fent vannak OFP.hu-n. -
köszi!
-
elszált a vinyom, amin az ofp volt. valaki beirná h milyen fájlokat keresssek? (cd képek, patch, crack)
nem vagyok kérdezgetős, vissza nem olvasós, de faq nincs az OFP topikban:(
mási topikba irtam de semmi reakcio
-
Teszt 1
Teszt 2
Teszt 3
Teszt 4
Teszt 5
Ezekből a tesztekből látszik, hogy a 7600gt erősebb, mint a lenti tesztkonfigban használt 6800GS..
-
ez a lista 2004es.... tehát HOL A 7600gt??? -
Beállításfüggő lesz, szvsz. Ne feled, hogy lesz HDR, lesz Dx9 shadertámogatás, stb.
Szóval igenis, a VGA is lehet könnyen limit, adot esettben. -
szerintem nem a vga lesz a szuk keresztmetszet tovabbra sem (lasd ofp) hanem a proc, meg a mem gyorsasaga -
Húdejóakkor legalább mennifog valamennyire :) ha mégse, akkor tartogatok egy kis pézt az armára, azt veszek valami 6600gt szerűséget, de csak ha nagyon nemmegy a gém, csak ebben az esetben nemtudom miből veszem meg magát a játékot... :\ -
De a lényeg hogy elindul szegénykémnek, remélhetöleg. -
Nem akarom elkiabálni, de szvsz azért csodát nem szabad várni egy Radeon 9600-ostól sebesség terén. Valószinüleg el fog futni minimális beállításokkal, de ennél többet nem szabad várni tőle... Végülis több, mint 3 éves videókártya... -
1.: A béta Starforce védelmet kapott, de ez már így volt a korábbi ArmA non-public verziókkal. A végső védelemről még nincs megbízható info.
2.: A Starforce egy hathatós védelmet jelent. Vannak Starforce-os játékaim (igen, eredetiek), és semmi gondom nincs velük... -
Így van :) -
Hmm. Ez a betatest annyit ért el, hogy ömlik a nyálam
-
Jajjjj nneeeee... Csicska starforce.. =( -
n003 #2441 ami azt jelenti hogy még optimalizálni fognak a motoron és megy kisebb tudású kártyán is?? -
Bétát teszteltek nem a véglegest :) -
n003 #2439 akkor a 9600 256mb-om ami moss van felejtős lesz asszem :( -
Sorry, nem volt bennem rossz szándék. ;) -
Ezt a listát én inkább mellőzném, nagyon-nagyon félrevezető... (kezdve ott, hogy 3DMark nem mérvadó játékok terén!) -
Egykis segítség.. -
A játékoktól függően valahol az X800GTO, X850XT körül mozog, az újabb kártyákat nézve az X1800GT van kb. vele pariban. -
n003 #2434 Tested on:
- Sempron 2600
- 1024MB DDRAM
- GeForce 6800GS 256MB
:)) erre -
Gondolom a GS-re gondol. Erre egyébként én is kíváncsi lennék, annyiféle jelölés van, hogy az ember simán elveszik köztük.. -
Melyik 6800? Az XT, a sima, a GT, a GTX vagy a GS? :)
.png)