35066
  • Thanatos
    téged csunyán átbasztak és a legrosszab hogy be is dőlsz ilyeneknek...
  • Neoncsoves
    Nekem azt mondták hogy kiadták az ARMA-t.. csak MO.-n nem :o
  • Sanyix
    Sebessége is.
  • Esrohnoil
    És a lövedék sebessége is változik, v. csak az útja?
  • [NST]Cifu
    Egyszerűsített ballisztika már az OFP-ben is volt, a lövedék pályája parabolikus volt, de nem számolta végig őket (tehát a levegőbe lőtt lövedék alaphelyzetben sose ért vissza a földre, ám ezt addonmakerek megoldották, pl. az aknavetőknél). Az ArmA ballisztikáját állítólag fejlesztették valamit, de hogy milyen szintre, azt nem tudom.
  • marcio mela
    Ebben már a pisztoly és puska lövedéke is ballisztikus pályán mozog?
  • joebacsi
    jah, bf elmegy űrfegyveres hülyeségbe, arma meg multiközpontúbb lesz, szóval akármi megtörténhet :)
    már nincs messze az az idő, mikor cti 16vs16os stratokat kell gyártanunk :)
  • n003
    a bf sorozat elvileg csapat alapú fps és tényleg egyedi, de ezaz új fasság amit kiakarnak adni a sorozat 'új' játékaként elmegy a quake és ut irányába és már nem lesz egyedi hanem csak egy a sok közül és azokhoz mérve meg rakat szamóca lesz .. akik komojjan gondolják a klános játékot azok biztos elfordulnak a bf-től .. majd gyüvünk ofp-zni :D illetve armázni
  • kiskorúbézoltán #2463
    Ne légy elvakult ... ;)
  • tpM
    És az OFPseknek a BF 'saját kategóriájával' van gondjuk ;)
  • kiskorúbézoltán #2461
    Nem vagyok nagy BF rajongó , de a saját kategóriájában legalább ott van mint az OFP a sajátjában ...
  • n003
    ez távolról sem JÓ hír!!
  • bakvarnyu
    aha, pár nap és lesz BF2142 demó
  • tpM
    nah rég jártam erre :) van valami jó hír :D ?
  • ChevyG #2457
    thx!!!
  • [NST]Cifu
    Patch és addonpack ott van az OFP.hu-n, egyébként meg az OFP.info addonok terén az etalon. :)
  • Bucser
    Sajna eredetiben van meg a GOTY úgyhogy nem tudom milyen image kell viszont a patchek tudtommal fent vannak OFP.hu-n.
  • ChevyG work
    köszi!
  • ChevyG work
    elszált a vinyom, amin az ofp volt. valaki beirná h milyen fájlokat keresssek? (cd képek, patch, crack)
    nem vagyok kérdezgetős, vissza nem olvasós, de faq nincs az OFP topikban:(

mási topikba irtam de semmi reakcio
  • SötétBarom
    Teszt 1
    Teszt 2
    Teszt 3
    Teszt 4
    Teszt 5

Ezekből a tesztekből látszik, hogy a 7600gt erősebb, mint a lenti tesztkonfigban használt 6800GS..

• ChevyG work
    ez a lista 2004es.... tehát HOL A 7600gt???
  • [NST]Cifu
    Beállításfüggő lesz, szvsz. Ne feled, hogy lesz HDR, lesz Dx9 shadertámogatás, stb.

Szóval igenis, a VGA is lehet könnyen limit, adot esettben.
  • debHUKK
    szerintem nem a vga lesz a szuk keresztmetszet tovabbra sem (lasd ofp) hanem a proc, meg a mem gyorsasaga
  • Sanyix
    Húdejóakkor legalább mennifog valamennyire :) ha mégse, akkor tartogatok egy kis pézt az armára, azt veszek valami 6600gt szerűséget, de csak ha nagyon nemmegy a gém, csak ebben az esetben nemtudom miből veszem meg magát a játékot... :\
  • uHs Gerzson
    De a lényeg hogy elindul szegénykémnek, remélhetöleg.
  • [NST]Cifu
    Nem akarom elkiabálni, de szvsz azért csodát nem szabad várni egy Radeon 9600-ostól sebesség terén. Valószinüleg el fog futni minimális beállításokkal, de ennél többet nem szabad várni tőle... Végülis több, mint 3 éves videókártya...
  • [NST]Cifu
    1.: A béta Starforce védelmet kapott, de ez már így volt a korábbi ArmA non-public verziókkal. A végső védelemről még nincs megbízható info.
    2.: A Starforce egy hathatós védelmet jelent. Vannak Starforce-os játékaim (igen, eredetiek), és semmi gondom nincs velük...
  • uHs Gerzson
    Így van :)
  • SötétBarom
    Hmm. Ez a betatest annyit ért el, hogy ömlik a nyálam
  • SötétBarom
    Jajjjj nneeeee... Csicska starforce.. =(
  • n003
    ami azt jelenti hogy még optimalizálni fognak a motoron és megy kisebb tudású kártyán is??
  • uHs Gerzson
    Bétát teszteltek nem a véglegest :)
  • n003
    akkor a 9600 256mb-om ami moss van felejtős lesz asszem :(
  • SötétBarom
    Sorry, nem volt bennem rossz szándék. ;)
  • [NST]Cifu
    Ezt a listát én inkább mellőzném, nagyon-nagyon félrevezető... (kezdve ott, hogy 3DMark nem mérvadó játékok terén!)
  • SötétBarom
    Egykis segítség..
  • [NST]Cifu
    A játékoktól függően valahol az X800GTO, X850XT körül mozog, az újabb kártyákat nézve az X1800GT van kb. vele pariban.
  • n003
    Tested on:
    - Sempron 2600
    - 1024MB DDRAM
    - GeForce 6800GS 256MB

:)) erre
  • Zsolo007
    Gondolom a GS-re gondol. Erre egyébként én is kíváncsi lennék, annyiféle jelölés van, hogy az ember simán elveszik köztük..
  • [NST]Cifu
    Melyik 6800? Az XT, a sima, a GT, a GTX vagy a GS? :)