35066
-
te veszel egy fasza videokártyát és berakod a szekrénybe?!
-
Megnézted milyen a "fullra húzott" visual quality egy GeForce2MX-en és milyen volt egy rendes Dx8.1 v. Dx9-es kártyán? :))
Egyébként pedig ugye az OFP alapból a cél FPS-nek megfelelően butította le szükség esetén a grafikát. Tehát (nem sértésként, de) nem is álmodhattál arról, hogy max. textúrafelbontással és valódi max. részletességgel lásd a játékot. ;) -
Resistance kampány geforce2 mx400-al árnyékostúl, multitexturinggal is simán ment, és persze alapbeállításokkal(ami max textúrafelbontás, mert mindíg a maxra állítja automatikusanÖ, és fullra húzott visual qualityval, 1500 m látótávval. -
9600as vidkarim van, ne lombozzatok már le ennyire :D
(najó, tisztában vagyok énis a low-low end helyzettel, már 3 hónapja ott lapul a szekrényemben egy pci-e s 6600gt, amivel csak eldöcörög majd, de majd előtte vételezek hozzá procit mög alaplapot, míg megjelenik úgyis megy le az ára :)) -
Lehetett bármilyen erős procid, az árnyékokkal és max. textúrákkal a Resistance is min. egy Radeon 9800Pro szintű kártyát igényelt... -
Jó a konfigod biztos elfut majd rajta az ArmA -
A GS az 31 ezer, a GT 50... -
Majd kiderül... ofp-nek is inkább a proci kellett, mint videokártya. -
tpM #2624 Jólvanna a kulcsszó ott van ,h szerintem és annyira :D -
Hiába képes magának az effektnek a megjelenítésére, ha nem képes megfelelő sebességgel kirakni azokat. A 9600-os kártyákon max. alacsony részletességgel fog játszhatóan futni, ez boritékolható. -
te teljes hülyeségeket írsz -
tpM #2621 Nem fogja sztem annyira, pl ami SnipHawk aláírásában van Radeon 9600 azon is van már mindenféle effekt -
LoL, mi az, hogy nem fogja kihasználni...
Dx9c, HDR, Shaderek intenzív használata... -
tpM #2619 Hát szerintem az ArmA-nak inkább proci meg RAM kell a VGA-t nem fogja annyira kihasználni -
Most akarok venni valami jó AGP-s videókarit 50ezer körül...
Én egyenlőre egy 7600GS-en gondolkodom szerintetek azon hogy futna? -
Tessék...
:D -
A Zsírmá teljesen értelmes :) -
A "Gyurma Assault" értelmesebb lenne. :) -
tpM #2614 LOL :D -
Az utolsó A-ra tegyél ékezetet -
ja és egy új logó 
-
Ez egy (majdnem)teljes fordítás egy kis hibával: az alap OFP kampány briefing-jei (a térképen a naplóban amik vannak feladatok leírva) nincsenek lefordítva, de mindenhol magyarul vannak feliratozva a kampányok. A redhammer és a resistance az pedig full magyar szöveges mindenhol. -
épp fél órája néztem meg...vadállat a dagály által megnyaldosott tengerpart :) -
szép víz és táj
WP Video - Previously on Lost -
ezzel a közelben van fű, de a távolban nincs hülyeséggel nem akarnak valamit kezdeni? -
-
Ebbe a nagy csomagban csak a feliratok vannak vagy még mi van rajt leforditva, hogy ilyen nagy a mérete? -
Cool :D -
Arma éjszakai klipp.
NAGYON HANGULATOS!!!!!
KATT
-
tpM #2603 Ott a gond ,h én semmit sem tudok csehül :D -
ZSÍÍÍMÁÁÁ!!
Ne izgulj előre TPM, le fogom fordítani ezt is :D
Ha csinálsz team-et akko csinálj a küldik fordítására, mer azt megint nem fordítom le :))
OFP Hu menü + kampányok... -
tpM #2601 Ez igy nagyon jól néz ki :P ugyis ez most a hivatalos logo :D -
A scriptembe homokszem került, mert Seaweed képei eltüntek a rendszerben, márpedig ő csinálta a bannerek 95%-át.
Ezért fagyott le a script az utóbbi időben. :) -
ebből a logóból kéne átlátszó változat, és azt ráaplikálni a mostani képekre az ARIAL-os logók helyére, és mindenki örül :)
még cifu manual rotation script(tm)-je is változtatás nélkül alkalmazható rá tovább :D -
Ízlések és pofonok:D Nekem a jelenlegi jobban tetszik. Ráadásul Cifu manual rotation Scriptjénél nincs jobb:D -
Ne legyél a változatosság hátráltatója. Légy dinamikus, mint a php :D -
Az hogy ez jobb
=) -
ÉS minek? az eddigivel mi a baj? -
tpM #2594 Nah csináltam egy bannert
-
Már az Activision is feláldozta magát a Steam oltárán...
.png)