35066
  • bakvarnyu
    te veszel egy fasza videokártyát és berakod a szekrénybe?!
  • [NST]Cifu
    Megnézted milyen a "fullra húzott" visual quality egy GeForce2MX-en és milyen volt egy rendes Dx8.1 v. Dx9-es kártyán? :))

Egyébként pedig ugye az OFP alapból a cél FPS-nek megfelelően butította le szükség esetén a grafikát. Tehát (nem sértésként, de) nem is álmodhattál arról, hogy max. textúrafelbontással és valódi max. részletességgel lásd a játékot. ;)
  • Sanyix
    Resistance kampány geforce2 mx400-al árnyékostúl, multitexturinggal is simán ment, és persze alapbeállításokkal(ami max textúrafelbontás, mert mindíg a maxra állítja automatikusanÖ, és fullra húzott visual qualityval, 1500 m látótávval.
  • joebacsi
    9600as vidkarim van, ne lombozzatok már le ennyire :D
    (najó, tisztában vagyok énis a low-low end helyzettel, már 3 hónapja ott lapul a szekrényemben egy pci-e s 6600gt, amivel csak eldöcörög majd, de majd előtte vételezek hozzá procit mög alaplapot, míg megjelenik úgyis megy le az ára :))
  • [NST]Cifu
    Lehetett bármilyen erős procid, az árnyékokkal és max. textúrákkal a Resistance is min. egy Radeon 9800Pro szintű kártyát igényelt...
  • Adam II
    Jó a konfigod biztos elfut majd rajta az ArmA
  • Sanyix
    A GS az 31 ezer, a GT 50...
  • Sanyix
    Majd kiderül... ofp-nek is inkább a proci kellett, mint videokártya.
  • tpM
    Jólvanna a kulcsszó ott van ,h szerintem és annyira :D
  • [NST]Cifu
    Hiába képes magának az effektnek a megjelenítésére, ha nem képes megfelelő sebességgel kirakni azokat. A 9600-os kártyákon max. alacsony részletességgel fog játszhatóan futni, ez boritékolható.
  • bakvarnyu
    te teljes hülyeségeket írsz
  • tpM
    Nem fogja sztem annyira, pl ami SnipHawk aláírásában van Radeon 9600 azon is van már mindenféle effekt
  • [NST]Cifu
    LoL, mi az, hogy nem fogja kihasználni...

Dx9c, HDR, Shaderek intenzív használata...
  • tpM
    Hát szerintem az ArmA-nak inkább proci meg RAM kell a VGA-t nem fogja annyira kihasználni
  • bandika64
    Most akarok venni valami jó AGP-s videókarit 50ezer körül...
    Én egyenlőre egy 7600GS-en gondolkodom szerintetek azon hogy futna?
  • DOGMAN
    Tessék...
    :D
  • Sanyix
    A Zsírmá teljesen értelmes :)
  • Esrohnoil
    A "Gyurma Assault" értelmesebb lenne. :)
  • tpM
    LOL :D
  • Adam II
    Az utolsó A-ra tegyél ékezetet
  • DOGMAN
    ja és egy új logó
  • DOGMAN
    Ez egy (majdnem)teljes fordítás egy kis hibával: az alap OFP kampány briefing-jei (a térképen a naplóban amik vannak feladatok leírva) nincsenek lefordítva, de mindenhol magyarul vannak feliratozva a kampányok. A redhammer és a resistance az pedig full magyar szöveges mindenhol.
  • joebacsi
    épp fél órája néztem meg...vadállat a dagály által megnyaldosott tengerpart :)
  • Icebird
    szép víz és táj
    WP Video - Previously on Lost
  • joebacsi
    ezzel a közelben van fű, de a távolban nincs hülyeséggel nem akarnak valamit kezdeni?
  • Icebird
  • repvez
    Ebbe a nagy csomagban csak a feliratok vannak vagy még mi van rajt leforditva, hogy ilyen nagy a mérete?
  • [NST]Cifu
    Cool :D
  • JohnnySmith
    Arma éjszakai klipp.
    NAGYON HANGULATOS!!!!!
    KATT

• tpM
    Ott a gond ,h én semmit sem tudok csehül :D
  • DOGMAN
    ZSÍÍÍMÁÁÁ!!

Ne izgulj előre TPM, le fogom fordítani ezt is :D
    Ha csinálsz team-et akko csinálj a küldik fordítására, mer azt megint nem fordítom le :))
    OFP Hu menü + kampányok...
  • tpM
    Ez igy nagyon jól néz ki :P ugyis ez most a hivatalos logo :D
  • [NST]Cifu
    A scriptembe homokszem került, mert Seaweed képei eltüntek a rendszerben, márpedig ő csinálta a bannerek 95%-át.

Ezért fagyott le a script az utóbbi időben. :)
  • joebacsi
    ebből a logóból kéne átlátszó változat, és azt ráaplikálni a mostani képekre az ARIAL-os logók helyére, és mindenki örül :)
    még cifu manual rotation script(tm)-je is változtatás nélkül alkalmazható rá tovább :D
  • Bucser
    Ízlések és pofonok:D Nekem a jelenlegi jobban tetszik. Ráadásul Cifu manual rotation Scriptjénél nincs jobb:D
  • Siluro
    Ne legyél a változatosság hátráltatója. Légy dinamikus, mint a php :D
  • SötétBarom
    Az hogy ez jobb
    =)
  • Bucser
    ÉS minek? az eddigivel mi a baj?
  • tpM
    Nah csináltam egy bannert
  • Fenrir
    Már az Activision is feláldozta magát a Steam oltárán...