35066
  • koschwarz
    és felvehető mediccsomagok minden sarkon vannak-e benne?
  • tpM
    Ebbe biztos nincs kinetikus energiaszimuláció :D
  • n003
    ááá ez is valami sz*r játék .. ezen senincsen health bar :DDDD
  • SötétBarom
    Ez milyen gém, nagyon teccik!

Valamelyik hunting unlimited???
  • Fenrir
    Ezzel az a baj, hogy 1 őz helyett lesz 100 meg pár páncélos szarvas :)
  • [NST]Cifu
    Olyan képet mutassál, amelyen legalább 1000 méteres látótávolság mellett láthatunk egy hasonlóan szépen kidolgozott terepet, több tucatnyi épületett, járművet és embert, természetesen árnyékolás és egyebekkel felcicomázva. És ha ez is szépen fut a 9600-osodon, akkor mindenképpen keres meg, mert az tényleg az optimalizáció netovábbja.
  • n003
    hááát lehet hogy megvan a 100 is de talán ezekszerint nincs nagy külömbség 100m és 2-3 km között :DD ... vagy mennyit írtak legnagyobb látótávra ArmA-hoz???
  • bakvarnyu
    plusz egy álldogáló őzike =))
  • bakvarnyu
    25 méter=)))
  • Zsolo007
    Csak én érzem úgy, hogy ez sántít?
  • bakvarnyu
    Huhh köszi , most megnyugtattál
    Ezek a képek tényleg egy hasonló kaliberű játékból valók.
  • kassaidezso
    Régóta figyelem az Arma képeket és videókat, és nem értem hogy miért gondolják azt egyesek hogy atomerőmű kell majd a futtatásához. Semmi különös nincs a konfigomban, még a videókarim se mai darab, egy sima 9600-as ati, de olyan játékkal nyomulok ami hasonló grafikai motorra épül mint az arma, és "Ultra" felbontásban nyomom. Ez a high felett van. Ebben a beállításban a köd, a víz az egész olyan mintha tényleg ott lennél. A növényzet pedig 5 helyett legalább 25 m-ig látszik. Pár kép:

http://h.yimg.com/download2.games.yahoo.com/games/buzz2/content/p/2/335120/922139_20040917_screen001.jpg

http://i.frazpc.pl/pliki/2002/auto/1095324418619951.jpg

Szóval nem kell izgulni, egy átlag gépen is simán el kell futnia az armának is. Ha nem, akkor a fiúk akik optimalizálják, valamit nagyon elszúrnak.

• tpM
    nekem meg csehül :D
  • PhantomAss
    popacsek-nemecsek.....ez nekem kínaiul van
  • pedro870
    be kell pakolni a kis kosárkába :)

Pridaj do kosika vagy mi

De nem fogják átküldeni a határon
  • tpM
    És ezen hol lehet előrendelni?
  • pedro870
    7500 Ft + a benzin :) És cseh verzió lesz..
  • pedro870
    Egy pozsonyi bolt, ahol várhatóan lesz 10 után arma, hacsak nem tolják tovább: GameExpress SK
  • DummyBoy
    Ehh ... A "Bemountoltam a Miniimage-t de nem tudok rólla telepíteni!" ami nállam viszi a prímet :)
  • tpM
    Nem nem, ez visz mindent "Melyik gombal kell ugrani" :D
  • Bucser
    Áhh nem a legjobb tuti az lesz:

"Mikor kiszállunk a helikopterből miért nem jönnek utánam a katonák?"
  • DummyBoy
    Sznájperrel hogy kell zúmolni kimaradt ...
  • tpM
    Az olyanok már láttak képeket az ArmA-ból szal biztos nem pazarolják a drága idejüket egy ien "szar" játékra :D
  • Sanyix
    aha... jönnek a vér istvánok, és "töltöm az xy ftp-ről/torrentről má 54%-nál tart. Hogy indítom el? Mit kell beállítani a daemon toolsban? Miért halok meg ha 2-t belém lőnek? mekkora fos ez így má! Ménem lehet a tankot egyedül kezelni? Hol a healthbar? Miért megy másfelé a golyó mint amerre a célkereszt van? Miért nem talál be a golyó abban a pillanatban amikor megnyomom a bal egérgombot? Bugos a hang, teljesen elcsúszik ha távol lőnek!" stb. :) Ja és az etalon: "De szar játék, a fear grafikája sokkal jobb"
  • tpM
    Hát ha kijön az ArmA akkor játszunk vele ahelyett ,h ide irkálnánk :D
  • Bucser
    MInek kellene, hogy tele legyen özönölve feleslegesebbnél feleslegesebb postokkal? majd ha kijött az ARMA lesz miről beszélni. addig lélegzetvisszafojtva várjuk az első cseh élményeket.
  • tpM
    :\
  • bandika64
    Nagyon élék ez a fórum
  • Thanatos
    hát szvsz a x2 3800+-tól eltekintve simán elmegy basicnek...
  • tpM
    Hát a BI fórumon nem nagyon van kiiírva a gépkonfig (ők nem menőznek annyit ;D ) de ami kint van az általában A64 3200 v X2 3800+ 1giga RAM meg 6600GT de reméljük nem ez a basic
  • Beers
    Minimum dual proci,2G ram, 7900GT!
  • n003
    mármint ott náluk??! :DDD
    hát nem ati9600-al :((
  • [NST]Cifu
    Hogy néz ki egy "basic gaming PC"? :)))
  • joebacsi
    lábjegyzet: "basic gaming PC = super computer"...helyettesítsen be mindenki :)
  • tpM
    Itt egy idézet a BIS fórumról :)"ArmA won't require a super computer just your basic gaming PC."
  • Icebird
    mé nem procit vettél, a giga ram elég lett volna
  • Mr Csé
    min 100e pénz kell hozzá
  • joebacsi
    minek? az nemkell az armahoz, ergo pénzkidobás :)
  • bandika64
    ja persze mi vagyok én milliomos? :D
    Nincs pénzem mindenre most vettünk TV-t xD
  • joebacsi
    meg a vga :)