35066
-
imádom, már csak játszani kéne vele valaMIKO -
szépséges....csak gyünne má' -
bucsher #2790 innen
állítólag eredeti screenshotok, csak átméretezés + sharpness -
Honnan szedted, marha jó képek. -
bucsher #2788
-
bucsher #2787
-
bucsher #2786 egyet kihagytál
ezt
\o/ -
Megjelent ott északon!(elvileg) \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/\o/ \o/ \o/\o/\o/ \o/ -
nívós oldal lehet, ha 6600gt-re futja a tesztgépbe :) -
Érdekes eredmény. Pedig jópár oldalakon, csak a képekből, és videokból 80-90 %-os a júzer rating.
Hivatalos tesztet meg ezen kívül sehol sem találok. -
Ígyvan, bár a föld textúra is hiányzik :\
Valószínűleg kipróbálták, hogy mi történik ha a textúrás pbo-t törlik :D -
Borg #2781 Itt egyedül a textúra hiányzik a fák lombjáról.
Erre húznak egy transparencyvel ellátott textúrát, és máris mindenkinek csorog a nyála tőle. Pedig alapvetően ez lesz mögötte akkor is :) -
lee56 #2780 Hát nemtom, ha ezek télleg az Arm-ából vannak, akkor meg valami nemstimmelt a gépükkel, vagy bug vagy valami.
-
lee56 #2779 Inkább nézd meg a 2 videót az oldal alján, ezek a grafika mellett, a trackir-t mutatják be. Azt a képet meg felejtsd el, amit belinkeltél, az már a múlt. -
lee56 #2778 amugy eléggé gyanus nekem ez a kép, majdnem biztos vagyok benne hogy az 5éves op flashpoint korai időszakából való képet csempészték oda (szintén nem high grafikai beállitásokkal, mer még opflashpoint is jobban nézett ki anno, a pupi gépemen is
).
-
lee56 #2777 szarul 
biztos extra lowon van a grafika egy gf2-vel
-
ARMA
hát ezek a fák meg hogy néznek ki
-
radeon 9800 körül van -
n003 #2774 a gf6600 atiban minek felel meg?
de azért láccik hogy szép lesz ez még így is :)) persze egy cső-fpshez képest randa de köll ez nekünk :)))
jólláttam hogy lehet majd állítani a fegyver irányzékát???? -
Tiscali review. Nem túl üdvös 55%-ot adtak rá, van pár kép is a végleges verzióból, előrevezetném, hogy egy Gf6600-as videókártyával rendelkező gépen készültek, állítólag medium beállításokkal. -
marcio mela #2772 Ha már készülnek a lemezek akkor kellene a demot terjeszteni.A videok szépek. -
To Be Annouced -> Bejelentik majd valamikor
Nincs még hivatalos info arról, hogy lesz demo. Eredetileg olyasmikat nyilatkoztak, hogy a játék megjelenésekor lesz SP és MP demo is. Elképzelhető, hogy lesz az angol verzió megjelenése előtt, de ez is csak feltételezés. -
marcio mela #2770 Az nem tudom mi.
-
TBA -
marcio mela #2768 Demo mikor lesz? -
Én is ezt mondom :)! -
nem viccelődünk ilyen komoly dolgokkal, az csak a lamik szokása :P -
cancel ;)! -
vihar előtti? -
Ahhoz kepest olyan furcsa csend van a jatek korul. -
das ist gut !! -
bár az angolnak jobban örülnék!
-
pedro870 #2760 hát ha már más nem írta be, akkor beírom én:
cseh ill német verzsön ma hivatalosan arany lett. Mér föld kő. -
Lol nagyon jók ezek az animációk. Tetszik ahogyan sprintből hasra vágja magát meg amikor gránátdobás előtt a fegyvert oldalra vágja.
Bejövős
Helikopterek még mindig nagyon ütősek. -
Új videó, állítólag nem rossz :P! -
Kellemes! -
tpM #2756 Nah érdemes letölteni? :) -
ÁÁÁáá ááááá áááá ez nagyon király!!! -
pedro870 #2754 A videok szerintem baromi bíztatóak, jók a fények, a fegyvernézet, az alap akciókat egyszerűsítő a képernyő közepén megjelenő ikonok, a textúrák (utolsó videóban pl az út), a fű eltűnése és megjelenése is úgy tűnik, hogy elég jó átmenettel történik, kicsit értelmesebben lehet felfegyverezni magunkat a hullarablás rész alapján. Mindez persze többnyire max 1000-es látótáv mellett van úgy tűnik, legalábbis az utolsó vidben, bár ott a legsűrűbb a környezet. Lehet hogy a kézikamera teszi, lehet hogy az egyesek által nemkedvelt HDR, de a fények nagyon realisztikus hatást adnak a játéknak, a terep pedig már eddig is ofpben hajazott leginkább a valóságra (nem a grafikai minőség szempontjából).
Illetve a vidben orosz verziót használnak. Hát sztem simán el lehetne ezzel boldogulni. -
pedro870 #2753 igromir vid
igromir képek
SE dobozok halomban (állítólag)
.png)