35066
-
n003 #2832 

-
Jelentem én voltam 1 :) -
tpM #2830 egyse -
pedro870 #2829 és a 3 közül te hány voltál? :) -
Úgy értettem, hogy ha kijön az ingliss.. -
tpM #2827 Hehe ne féljetek lesz warez (most nem akarom berakni az oldalt) de a Razor'11 Team oldalán a cshatboxba 3an is kérték az ArmA feltörését szal néhány nap -
viszont a starforce-ot feltörni is csak idő kérdése, ne felejtsük el...lásd splinter cell chaos theory -
Borg #2825 Maradj már... az Anno1701 SF3-as, es a razor1911 már kiadta törtként. Ennyi. Szal bőven van remény rá, hogy arma-nal is meg lesz oldva ha kell. -
bucsher #2824 az nem razor :P -
RELEASE DATE 11/2006 GENRE Strategy
SUPPLiER RECHARGED SOURCE DVD
PROTECTiON StarForce DiSCS 1 -
bucsher #2822 Anno1701: ³ Prot.: TAGES API+Xprot+Custom+Serial ³
Hol látsz te itt starforcot? -
n003 #2821 S.Barom: csatlakozom az előző kettő hozzászólóhoz!!! :DD
te kibírod hogy amig nincs angol vagy német de van varezos cseh nem töltöd le??!! :)) -
Hát én ezt pedig warezolni fogom, majd az angolt veszem meg, cseh izét nem.
Különben is a bis fórumon a what do ya want in eu se? topikban szinte minden igény mellett ott van hogy "starforce free", vagy "no starforce", se-t pedig nemnagyon lehet majd warezolni sf-el, se sf nélkül se ;) ebből is látszik, hogy nem csak amiatt gyűlölik az emberek az sf-et, hanem más miatt is, mert ezek valószínűleg úgyis megveszik, de sztem is sokkal jobb spyware/vírus nélkül. -
Hát ha át lehet majd buherálni angolra én biza bewarezolok a zsákba egy cseh verziót aztán majd megveszem azangolt de addig is jáétszok meg tapasztalgatom:D -
Állat
-
Borg #2817 Háth.. a razor srácok igengyorsan kinyomták az Anno1701-et is, pedig SF3. -
Aki ezt warezolja (miután persze bizonyossá válik, hogy über), az must die! .. -
A warez hátráltatására a Starforce-ot vetik be. Az angol nyelvű változat késése az 505 Games Street kiadónak köszönhető. Az eddig kizárólag konzoljátékokkal fogalkoz cég első PC-s játéka lesz az ArmA, és állítólag időre van szükségük, hogy az új piaci igényeknek megfelelően felkészülnek. -
Borg #2814 Logikusan a warez hátráltatása miatt érkezik szerintem az angol utoljára. Tisztában vannak vele ők is, hogy az kerül majd fel mindenhova, illetve a törésével is azon fognak próbálkozni, nem ilyen szlovák meg egyéb verziókkal. -
lol nemtudnak angolul :D -
A cseh és szlovák verziót már kiadták 10-én. A német verzió (Ausztria, Németo.) már aranyon, várható megjelenés 2006.11.30. Angol nyelvű 2007 első negyedév. Magyarországi megjelenésről nincs info. -
pont emiatt vált örök kedvencemmé az ofp 
jól hallottam, tényleg aranyon van már az aa? -
most akkor angol verzio sohasem lessz? -
pedro870 #2809 4 rövid vid -
pedro870 #2808 cseh verzió, csak kicsit baszkurálva, barátságosabb nyelven :)
Képtár -
tpM #2807 egyébként az nyelvre visszatérve ezt irták a BI fórumon:
I found a way to turn the game half into English, I only had a few minutes to check yet... Will continue searching later, maybe somebody else finds some more. We probably just need proper unpbo/pbo tools for arma.
"Ok, to get most stuff in the English do the following:
Download and install editplus (google)
open the file ArmA\dta\bin.pbo in editplus
Do a search and replace (CTRL H):
Code Sample
"English","Czech","German","Polish","Russian"
replace with:
Code Sample
"Czech","English","German","Polish","Russian" "
és elméletileg a fele angol lesz
-
Az orosz videokat (nem vótak azok se csúnyák), 3000+-os a64-en, 1 giga ddr400-al, és gf sima 6600-al csinálták. -
pedro870 #2805 ofp2ben nem tudni, hogy lesz-e, de game2-ben lesz :)
a géppel kapcsolatban, egy csávő csinált screenshotokat a gép:
CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+
RAM: 2048
MB: Gigabyte GA K8
Grafik: Sapphire X1900XTX 512MB.
9km-es látótávnál volt 15 fps-e, mondjuk lepakolt egységek nélkül, azt írta 3km-ig jól mentek a dolgok, de 2-3km-es látótávnál városon belül tankkal ilyesmi már 20-as fps körül járt a történet. High settings. -
Borg #2804 3. tehát multicore támogatás van benne? -
tpM #2803 1. épületeket hidakat szétlősz akkor leomlik
2. ugy tudom nincs terep rombolás szal 3d-s kráter nem lesz (csak OFP2ben)
3. valami 4magos proci 4giga RAM + 512es VGA-n jól fog menni igy :D -
Borg #2802 Két kérdés merült fel bennem:
Az első, hogy pl épületeket, hidakat szét lehet e lőni? Illetve a terepen meglátszik e pl robbanási kráter?
A második, hogy van e pl hőkamera a helikhez? Az hasznos lehet ilyen éjszaka bujkáló sunnyogók ellen. De ha nincs az is jó, én úgyis utóbbi szoktam lenni :D
És a harmadik kérdés a kettőből, hogy feltalálták e már azt a számítógépet amin ez így, ebben a formájában jól fog futni? -
Úba+ nézzétek meg ezt a videot! Ez valami iszonyatbrutáldurva kínzás! -
pedro870 #2800 jútyúb verzsön
szarabb is a minősége -
nincs még valahol kint egy cseh változat?Esetleg ebböl a vidbol egy online változat? -
pedro870 #2798 sorry. KÖTELEZŐ! -
pedro870 #2797 vid (érdemes)!!! -
Most hogy közeledik a megjelenés, újra hatalmába kerített az ofp hangulat.. Remélem ütni fog..
Az eredeti akkor lopta be magát először a szívembe, amikor 3 szakasz orosz kergetett az éjszakában, és a kifulladt emberkémmel leültem pihenni az erdő közepén, és vártam h elcsendesedjen a szitu.. Aztán elkezdett felkelni a nap.. És a hajnali szellőben lopott skodával téptem ki az ellenséges területről.. Iggggennn.. OFP4EVER.. -
Hát elég nagy paraszt aki szidja a játék grafikáját. -
Szépek :) Remélem összejön a magyar nyelvezet szerkesztése :) -
Jóóóó
.png)