35066
  • mrtrouble #3154
    Megkaptam a nyelvi file-kat a magyarításhoz. Pár haverral nekiugrunk a szabadidőnkben, szerintem max. 1 hónap alatt le tudjuk fordítani.

Ha lesz valami eredmény megosztom veletek.
  • DummyBoy
    De ezen kívül értem ...

Mongyuk nekem mind1, én sajna most csóró vagyok, szóval várom a német werziót ... hátha ... majd jövőre meg megveszem angolul :)
  • joebacsi
    ofp.hu-n már megcsinálták cifuék páran
  • guardian hero
    Mire ezt lebonyolítjátok, már kijön németben is. Starforce nélkül, ha minden igaz.
  • DummyBoy
    Össze kellene szedni hogy kinek kell ArmA ...

Mert meg lehetne csinálni, hogy Trouble-nak elutalja mindenki a lét, 2 nap alatt leér Szlovákiából elméletileg, itthon meg simán postázható ... Postaköltség Magyar királyi posta díjszabása alapján persze + "pattogószacsi" , mert ki tudja hogy nem-e kell a szlovák csomagolást felbontani ... természetesen a game bontatlan + fóliázott (Gondolom) ... Nem ebből fogunk új autót venni :)

Naszóval ... kellene belőlle több darab?
  • mrtrouble #3149
    Innen rendeltem: http://www.progamingshop.sk/arma-armed-assault-p-3249.html

ára 1149 SK + 100 Sk postaköltség, ez durván 9500 ft.

u.i.: egy probléma van, csak Szlovákiába postáznak.
  • SubZero911
    Ez az Eu coop. video nagyon ottvan !
  • DOGMAN
    Magyarítása ugyanúgy műkszik mint az OFP-nél.
    Alig várom meglegyen azt már esek is neki a fordításnak jól :D
  • SubZero911
    LINK ??
  • SubZero911
    Mennyiért sikerált megvenni így postaköltséggel együtt ?

A nagy probléma az, hogy nem beszélek szlovákul, ki se tudom tölten az adatokat...
  • mike0013
    Magyarországon mikor jelenik meg?
    Ha egyáltalán megjelenik:S
    jah és fel fog kerülni warezra:)?
  • mrtrouble #3143
    Én postán rendeltem egy szlovákiai online boltban, 2 napon belül leküldik :-)))
  • SubZero911
    A játék megvásárlásában kéne segíteni először !!

Egy hete várok a szlovák(iai) barátomra, hogy beegye a penész egy boltba....
  • mrtrouble #3141
    Helo Mindenkinek.

Én egy szlovákiai magyar srác vagyok. Ha akarjátok segítek nektek egy magyarosítás elkészítésében. Én a szövegeket le tudom fordítani, csak még életemben nem csináltam játék magyarosítást.

Valaki elmagyarázhatna, hogy kell kicsomagolni a fájlokat, stb...
    + mivel nekem még nincs meg a játék, feltehetnétek a fájlokat.

• tpM
    Persze, kicsomagolod a pbo file-t és kész. Ott vannak a mission mappák és abban a briefing, overview stb...
  • DummyBoy
    Na az ilyen file-ok érdekelnének főleg ... Amikben a kampány szövegei vannak ... ezek kimásolása megoldható?
  • guardian hero
    jövő év eleje
  • m1c1mack0
    angol nyelvu verzio megjeleneserol van valami info?
  • pedro870
    Csak azt, hogy nincs magyar kiadó/forgalmazó. Viszont a cseh/angolosított verzió alkalmas arra, hogy magyarítsuk.
  • w77d
    Lehet tudni már valamit a hazai megjelenésről?
  • repvez
    de az csak egy szem volt mert azért egy kicsit furcsa lenne 10-20 ugyanolyan gubba titkárnöje mászkálna a városban :)
  • [NST]Cifu
    Dehogy nem voltak lerakhatóak, küldibe biztos, hogy raktam be Guba titkárnőjét (őt kellett eltenni láb alól :)).
  • repvez
    Ja utánna leesett nekem is hogy mintha lett volna egy benne,de ezek mind a story miatt voltak benne és nem lerakhato egységekként.
    Pedig az tényleg jo lenne ha a városban lenne civil mozgás és nem csak mindenre löni aki mozog.
  • [NST]Cifu
    Az eredeti OFP-ben is volt női karakter (Guba titkárnője, ill. a volt civil is a RES-ben legalábbis), itt is van (egy riporternő, amit láttam eddig). Azt mondjuk nem mondanám, hogy hű de kidolgozott modellek, dehát ez van.
  • Icebird
    szar x3.hu:)

http://free.x3.hu/icebird/letoltes/t80text.jpg
    http://free.x3.hu/icebird/letoltes/ch47.jpg
    http://free.x3.hu/icebird/letoltes/mi24.jpg
  • repvez
    Én már csak azt nem értem hogy ennyire bonyolultabb lenne egy nöi karakter modellezése hogy a civilek közé se fér bele egy sem?Milyen emberek laknak Saharinban akkor:)
    Ez az eredeti OPF-böl is hiányzott.
  • pedro870
    Ha vkinek nincs még armája, vagy olyan szar a gépe mint az enyém, érdemes megnézni mennyire állatias kinézetű egységek lesznek a játékban:

ArmA egységek képei (rar)
  • Icebird
    Bele hegesztettem az OFP Elite-ból a T80at, hát elég körülményes, és tele van hibákkal. Legalább egy textviewt adtak volna, nem tudom mikor lesz már SDK hozzá.
  • pedro870
    itt már nem csak 11 embert lehet irányítani:

kép
  • Bucser
    már 15 milliószor le lett írva, hogy a VBS nem játék. Hanem egy hadseregek számára készített szimuláció mely csakis a hardverkulcsos modulokkal ér számottevően bármit is.
  • Gabyee
    Tudom hogy nem teljesen a témához tartozik de azért megkockáztatom:a VBS1 az különálló játék,vagy kell hozzá az eredeti Flashpoint?
    Köszi
  • Mr Csé
    torrenten megjelent valami 4gb os dolog az mi? a játék?
  • [NST]Cifu
    Alapból legalább 4 változós (becsapódási szög, távolság, páncélzati érték, lövedék átütési érték), ha nem vesszük bele a "finomságokat", ha már ennyire ki akarod elemezni.
  • [NST]Cifu
    Az a baj, hogy nem a nyelvi file-okkal van a gond, mert az már meg van oldva. A küldetések briefingje, illetve a küldetésben lévő szövegek cseh nyelvűek, ez per pillanat a fő akadálya annak, hogy lehessen a kampányal normálisan játszani. A szép egyébként az, hogy az előzetes infokkal szemben cseh nyelvű hangok is vannak benne...
  • [NST]Cifu
    Van arra mód, hogy ne HP alapúan menjen a járművek sérülésrendszere? Hmm... jól hangzik. :)
  • lee56
    Na ez a jó hozzáállás , sok sikert már előre is, remélem fasza kis reality mod lesz belőle
  • DummyBoy
    A csehet ... :)

Haverom benyögte, hogy lefordítja egy eredeti gémért cserébe ... Meg akarom nézni mennyi szöveg :)
  • pedro870
    melyiket, a cseh verziót vagy ahol már minden angol a küldetéseken kívül?
  • DummyBoy
    Valaki fel tudja dobni ide a nyelvi file-okat? :)

Esetlegesen odaadom haveroknak nézzék meg ... hátha kezdenek vele valamit ... vagy nem :)
  • pedro870
    Armedassault.eu Coop vid

Mondjuk elég unalmas :)