35066
  • Sanyix
    A worlds dolog nem gond, simán meg lehet csinálni, hogy 1 pbo-ból menjen mint a többi addon, csak ki kell vágni az ofp nagy configjából a szigetre vonatkozó részt, és külön configba rakni.
  • Sanyix
    A mapok rondák? LOL? Te is csak ofp 1.00-ás mapot láttál. Rombolás effekt meg az armában annyi, hogy lecsúszik a föld alá az épület, közben porzik, hogy ne legyen olyan feltűnő :)
  • [NST]Cifu
    Az ArmA-ban nincs Worlds mappa, tehát ez a lehetőség nem él. Egyébként azt nem igérték, hogy a régi addonok egyben menni fognak, azt igérték, hogy a régi addonok könnyen átkonvertálhatóak lesznek. Ezzel csak az a baj, hogy még nincsenek kint az ehhez szükséges segédprogramok...
  • djukel
    Minek ofp-s mapokat berakni? Nem lesz benne se fű, se rombolás effekt sem.
    Plusz igencsak rondák szegények a mai szemnek.
  • Suri hun
    Köszi, hogy megnézted. Remélem lesz erre valami megoldás elvileg megígérték hogy az addonokat is lehet használni akkor az a min lenne hogy a gyári ofp objektumokat használó szigeteket be lehessen híni az ArmA-ba. Tényleg úgy próbáltad hogy kicsomagolod a pbo-t és a wrp filet a worlds mappába (persze ha van) a cpp és a paa fileket tartalmazó pbo pedig az addons könyvtárba másolod?
  • [NST]Cifu
    Kipróbáltam, de nekem nem működött, azt írja ki a Starforce check után, hogy az ****.pbo-nak 1.31-es verziószámú program kell.
  • Gabyee
    valóban:D
  • Me0w
    Hm? Csak azt irtam, hogy valoban 310k-s a file :)
  • Gabyee
    ftp progival töltötted?
  • Me0w
    IP keresés ofp.gamepark.cz... 82.208.14.125
    Csatlakozás ofp.gamepark.cz[82.208.14.125]:80-hoz... kapcsolódva.
    HTTP kérés elküldve, várom a választ... 200 OK
    Hossz: 311,296 [text/plain]
  • Gabyee
    http://ofp.gamepark.cz/index.php?newlang=eng

itt van egy videó a lap alján de csak 304KB-ot tölt le belőle:(
    megnézné valaki hogy műkszik-e,vagy csak az én gépem szarakodik megint?
  • Suri hun
    Pls valaki akinek meg van az ArmA megnézné, hogy az OFP gyári objektumait használó szigetet be lehet e rakni az ArmA-ba is. Előre is köszi.
  • Icebird
    sf3
    na csinálok hozzá egy preferencest ahol a nyelvet kilehet választani ne kelljen pbot felülirkálni
  • marcio mela
    Fraps-al mérve 10-30?
  • bakvarnyu
    van egy csomo aggalyom: , 1. keves lesz neki a gepem , 2. Cseh nyelvu hablatyolas (akkor mar inkabb a nemet 2 het mulva ), 3.Starforce
  • bakvarnyu
    Nem tudod melyik Starforce verzio van rajta?
  • JohnnySmith
    Géptől, beállítástól és szituációtól függően (terep,tereptárgyak,egységek mennyiségétől)
    10-30 FPS de a többiek jobban tudják.

Aki ismeri az OFP-t és szereti az úgy is megveszi 9K ért.. szvsz bőven megéri.
  • Icebird
    csináltam imaget, és jópárszor elindul, arra viszont még nem jöttem rá hogy lehet 100%-ra belöni.
  • marcio mela
    És aki már játszik vele milyen?
    Mennyi az FPS?
  • SubZero911
    Reméljük nem is kell CRACK. (CD lehúz oszt kész).

Engem csak 2 órára érdekel a torrentes verzió, hogy lássam megéri-e a 8 ropit a game. (Előre sztem megéri, de biztos ami zicher).
  • Mr Csé
    még nincs crack sajna csak kép file
  • bakvarnyu
    Felraktak a rapidshare-re is. Meg mar irtak be mukodo cd key-t is. Viszont a starforce miatt cumi van egyelore, bar par embernek elindult.
  • JohnnySmith
    Na a tutorial 01 kész minimális hiányosságok vannak, valszeg játék közben ha megjelenik a szöveg lehet utánna javtani.

Nem kiabálom el remélem, de úgy tűnik hogy az egész tutorial meg lesz a héten!
    Ami megvan Cifunak adom tesztelésre. Utánna könnyű a finomítás.
  • Raptor 2
    Ember! Nekem is 40 %
  • JohnnySmith
    Még nem jutottam hozzá sajna (majd a héten) :)
    Még jó hogy Icebird felrakta a nyelvi fájlokat:)
  • [NST]Cifu
    LoL. :))

Ezek szerint megvan az ArmA már neked is? :)
  • JohnnySmith
    Egy két gyöngyszem szemezgettem kicsit az elkészültből:)

"Úgy nézel ki, mint egy egylábú teknősbéka!"
    "Mindig lassabb mint azok a döglődők a tengerészettől! Vissza a startra és még egyszer!"
    "Elakadt abba a drótban a kisgatyád?"
    "Lassabbak vagytok mint azok a csigák a tengerészettől!"

Na szóval halad:)
    Van egy két szó amit nem tud értelmezni, majd kitalálunk rá valamit hogy jó legyen.

• JohnnySmith
    Na egy kis jó hír.
    Ezekben a pillanatokban kértem meg a kollégámat hogy próba képpen a Missons\tutorial\T01_Obstacle_course.Sara könyvtár tartalmát fordítsa le.
    Már el is kezdte (szigorúan csak munkaidőben :))) ).
    Reményeim szerint az egész Tutorial könyvtár tartalmát lefordíttatom vele :)
    Mondjuk Ő ezt még nem tudja :)))

És egy kis reklám :) Gondolom a tábornokot (Cifu) sem zavarja ;)
    Tessék látogatni a Steel Fury topikot, és ott megnézni a linkelt videót. Nagyon pofás játéknak tűnik.
  • SubZero911
    Még nem... 40 %-on áll a letöltés (sok leecher, kevés seeder)
  • [NST]Cifu
    ArmA nagy volumenü csata videó.

AI videó (az ellenséges AI ki van kapcsolva, a lényeg a videó középpontjában lévő katonákon van)
    AI videó 2. rész
  • SubZero911
    Ilyen vagyok banyek..... Ami kell az gyorsan kell..... (Gyerekkoromban nem kaptam meg a ZX Spectrumot, azér vagyok ilyen)

"Különben is ki vagy te az apám ? "
  • Raptor 2
    íhupsz gyerekek én ezt elnéztem! Nincs angol változat?
  • Landor
    hagyadmar.. örül hogy megszabadul a 2142 békjójától
  • Me0w
    Nyugodj mar le baz, 2 hete porogsz, azt' 2 nap mulva mar arulod is mert szar. Inkabb varj turelemmel.
  • Icebird
    aki még foglalkozna vele: Cseh nyelvi fileok
  • Raptor 2
    Valaki leszedte már ezt?
  • mrtrouble #3158
    Beleolvastam a szövegekbe, a kiképzőtiszten beszartam a röhögéstől, akár Nagy Feró, vagy Csiszár Jenő is lehetne a magyar hangja.

Aki szeretne jelentkezni magyarítani, az jelentkezzen ezzen a mail címen: [email protected]

Minél többen csináljul, annál hamarább elkészül.
  • mrtrouble #3157
    Hali! Holnap küldöm a file-kat.
  • Raptor 2
    Cs! Én is szeretném magyarosítani, és elég so,k időm van rá! Kérlek küld erre a cíímre:

[email protected]

Előre is kösz.
  • SubZero911
    Engem érdekelne.... A szlovák brátomat meg szétttttttépem. Szerdára már hoznia kellett volna.

Lehet megvette, aztán most otthon jáccik a gecc.