35066
-
A worlds dolog nem gond, simán meg lehet csinálni, hogy 1 pbo-ból menjen mint a többi addon, csak ki kell vágni az ofp nagy configjából a szigetre vonatkozó részt, és külön configba rakni. -
A mapok rondák? LOL? Te is csak ofp 1.00-ás mapot láttál. Rombolás effekt meg az armában annyi, hogy lecsúszik a föld alá az épület, közben porzik, hogy ne legyen olyan feltűnő :) -
Az ArmA-ban nincs Worlds mappa, tehát ez a lehetőség nem él. Egyébként azt nem igérték, hogy a régi addonok egyben menni fognak, azt igérték, hogy a régi addonok könnyen átkonvertálhatóak lesznek. Ezzel csak az a baj, hogy még nincsenek kint az ehhez szükséges segédprogramok... -
djukel #3191 Minek ofp-s mapokat berakni? Nem lesz benne se fű, se rombolás effekt sem.
Plusz igencsak rondák szegények a mai szemnek. -
Suri hun #3190 Köszi, hogy megnézted. Remélem lesz erre valami megoldás elvileg megígérték hogy az addonokat is lehet használni akkor az a min lenne hogy a gyári ofp objektumokat használó szigeteket be lehessen híni az ArmA-ba. Tényleg úgy próbáltad hogy kicsomagolod a pbo-t és a wrp filet a worlds mappába (persze ha van) a cpp és a paa fileket tartalmazó pbo pedig az addons könyvtárba másolod? -
Kipróbáltam, de nekem nem működött, azt írja ki a Starforce check után, hogy az ****.pbo-nak 1.31-es verziószámú program kell. -
Gabyee #3188 valóban:D -
Hm? Csak azt irtam, hogy valoban 310k-s a file :) -
Gabyee #3186 ftp progival töltötted? -
IP keresés ofp.gamepark.cz... 82.208.14.125
Csatlakozás ofp.gamepark.cz[82.208.14.125]:80-hoz... kapcsolódva.
HTTP kérés elküldve, várom a választ... 200 OK
Hossz: 311,296 [text/plain]
-
Gabyee #3184 http://ofp.gamepark.cz/index.php?newlang=eng
itt van egy videó a lap alján de csak 304KB-ot tölt le belőle:(
megnézné valaki hogy műkszik-e,vagy csak az én gépem szarakodik megint? -
Suri hun #3183 Pls valaki akinek meg van az ArmA megnézné, hogy az OFP gyári objektumait használó szigetet be lehet e rakni az ArmA-ba is. Előre is köszi. -
sf3
na csinálok hozzá egy preferencest ahol a nyelvet kilehet választani ne kelljen pbot felülirkálni -
marcio mela #3181 Fraps-al mérve 10-30? -
van egy csomo aggalyom: , 1. keves lesz neki a gepem , 2. Cseh nyelvu hablatyolas (akkor mar inkabb a nemet 2 het mulva ), 3.Starforce 
-
Nem tudod melyik Starforce verzio van rajta? -
Géptől, beállítástól és szituációtól függően (terep,tereptárgyak,egységek mennyiségétől)
10-30 FPS de a többiek jobban tudják.
Aki ismeri az OFP-t és szereti az úgy is megveszi 9K ért.. szvsz bőven megéri. -
csináltam imaget, és jópárszor elindul, arra viszont még nem jöttem rá hogy lehet 100%-ra belöni. -
marcio mela #3176 És aki már játszik vele milyen?
Mennyi az FPS? -
Reméljük nem is kell CRACK. (CD lehúz oszt kész).
Engem csak 2 órára érdekel a torrentes verzió, hogy lássam megéri-e a 8 ropit a game. (Előre sztem megéri, de biztos ami zicher). -
még nincs crack sajna csak kép file -
Felraktak a rapidshare-re is. Meg mar irtak be mukodo cd key-t is. Viszont a starforce miatt cumi van egyelore, bar par embernek elindult. -
Na a tutorial 01 kész minimális hiányosságok vannak, valszeg játék közben ha megjelenik a szöveg lehet utánna javtani.
Nem kiabálom el remélem, de úgy tűnik hogy az egész tutorial meg lesz a héten!
Ami megvan Cifunak adom tesztelésre. Utánna könnyű a finomítás. -
Ember! Nekem is 40 % -
Még nem jutottam hozzá sajna (majd a héten) :)
Még jó hogy Icebird felrakta a nyelvi fájlokat:) -
LoL. :))
Ezek szerint megvan az ArmA már neked is? :) -
Egy két gyöngyszem szemezgettem kicsit az elkészültből:)
"Úgy nézel ki, mint egy egylábú teknősbéka!"
"Mindig lassabb mint azok a döglődők a tengerészettől! Vissza a startra és még egyszer!"
"Elakadt abba a drótban a kisgatyád?"
"Lassabbak vagytok mint azok a csigák a tengerészettől!"
Na szóval halad:)
Van egy két szó amit nem tud értelmezni, majd kitalálunk rá valamit hogy jó legyen.
-
Na egy kis jó hír.
Ezekben a pillanatokban kértem meg a kollégámat hogy próba képpen a Missons\tutorial\T01_Obstacle_course.Sara könyvtár tartalmát fordítsa le.
Már el is kezdte (szigorúan csak munkaidőben :))) ).
Reményeim szerint az egész Tutorial könyvtár tartalmát lefordíttatom vele :)
Mondjuk Ő ezt még nem tudja :)))
És egy kis reklám :) Gondolom a tábornokot (Cifu) sem zavarja ;)
Tessék látogatni a Steel Fury topikot, és ott megnézni a linkelt videót. Nagyon pofás játéknak tűnik. -
Még nem... 40 %-on áll a letöltés (sok leecher, kevés seeder) -
ArmA nagy volumenü csata videó.
AI videó (az ellenséges AI ki van kapcsolva, a lényeg a videó középpontjában lévő katonákon van)
AI videó 2. rész -
Ilyen vagyok banyek..... Ami kell az gyorsan kell..... (Gyerekkoromban nem kaptam meg a ZX Spectrumot, azér vagyok ilyen)
"Különben is ki vagy te az apám ? " -
íhupsz gyerekek én ezt elnéztem! Nincs angol változat?
-
Landor #3162 hagyadmar.. örül hogy megszabadul a 2142 békjójától
-
Nyugodj mar le baz, 2 hete porogsz, azt' 2 nap mulva mar arulod is mert szar. Inkabb varj turelemmel. -
aki még foglalkozna vele: Cseh nyelvi fileok -
Valaki leszedte már ezt? -
mrtrouble #3158 Beleolvastam a szövegekbe, a kiképzőtiszten beszartam a röhögéstől, akár Nagy Feró, vagy Csiszár Jenő is lehetne a magyar hangja.
Aki szeretne jelentkezni magyarítani, az jelentkezzen ezzen a mail címen: [email protected]
Minél többen csináljul, annál hamarább elkészül. -
mrtrouble #3157 Hali! Holnap küldöm a file-kat. -
Cs! Én is szeretném magyarosítani, és elég so,k időm van rá! Kérlek küld erre a cíímre:
[email protected]
Előre is kösz. -
Engem érdekelne.... A szlovák brátomat meg szétttttttépem. Szerdára már hoznia kellett volna.
Lehet megvette, aztán most otthon jáccik a gecc.
.png)