35066
-
:DDDDD
(cifu nekíméld! :D) -
obe #3364 oblivion -
wwiionline, de nemfut gyorsabban azse (meg pöttyet csúnyácskább) :) -
ha nem cifu féle extrém felbontás a szived vágya, hanem beéred a sima 1280*1024el, akkor egy "mezei" AMD A64 X2 4000+ @ 2400Mhz, 2GByte ram, GeForce 7900GTX -es konfig is "simán" elviszi, szóval nemértem mi a problémád :D -
Mutass nekem egy olyan játékprogramot, amely ugyanezeket a paramétereket tudja (dinamikus időjárás, és napszakváltás, AI-k, rendesen leszimulált hangkezelés, ballisztika, nagy játékterület és látótávolság, stb.), és ennél gyorsabban fut.
A FarCry és a Crysis lenne az általam felemlíthető egyetlen alternatíva, amely grafika terén túlmutat az ArmA-n, de elbukik a többi tényező terén... -
A dinamikus LOD nélkül a nagy látótáv megvalósíthatattlan megfelelő grafikai minőség mellett. Nagyon szép és látványos játékokat lehet csinálni 10-20 karakter, 1x1km-es területen 300 méteres látótávolsággal, de 100+ karakterrel, több tucat járművel, sok x sok km-es területen 1200 méteres látótávolsággal ez nem megy. A dinamikus LOD birizgálása alaphelyzetben egyébként nem baj, egy plusz lehetőség a finomhangolásra, ha valaki meg felhúzta és utána szenved vele, az már az ő baja. :) -
Borg #3359 A tribes2-vel annyi van, hogy grafikailag ott van ahol a BF2, meg a bugok számával is :D Csak egy gond van, hogy kb 4 év van a két game kiadása között.
A cs-vel meg nemjól példálózol, mert az sem a jól skálázhatóságáról híres. -
Tudod, hogy szeretlek, de azt ne mondd mar nekem, hogy a #3055-ben levo kepekhez valojaban SLI 8800GTX kell a legnagyobb Core 2-vel + 4gb ram hogy meglegyen a 40 fps. En elhiszem, hogy messzire lehet latni meg osszetett meg AI, de akkor is. -
Szerintem az első és harmadik. :)
Biztos, hogy optimalizáció terén egy-két finomítás ráférne, talán pár patch után lesz e téren változás. CPU-t is zabál azért keményen, lehet, hogy egy rendes hangkártya is sokat segítene pl. a hangok terén, mert nekem csak alaplapi realtek van, az meg erre nem az igazi. -
csak dejavu-m van bfkettő totyikból, viszont a tribes2 még hiányzott a hozzászólásaidból :)
az ilyen nagy területen ügyködő fpsek-ek közül, amiben járműveket is lehet vezetni, és multira is képesek valahogy mindegyik szarul optimalizált...bf fejlesztők, arma heggesztők, wwIIonline programozók mind egykutya...direkt szarul optimalizálva adják ki a programjaikat, hogy szívjanak a játékosok...bezzeg a cs, a háel, meg a trájbsz, nah azok tudnak! :D
bár pöttyet kisarkítva, de ilyesmi a véleményed meglátásom szerint :) -
Hát sajna el kell keserítselek, mert 6600GT-n biza a grafika inkább egy feladdonozott OFP-re emlékeztet még mindig, ha játszható sebességre konfigurálod be.
Mindjárt csinálok egyébként képeket akkor. -
n003 #3354 wázze :(( neszenekem eccerű lúzer-júzernek
megvettem a gémsztár-t van benne egy teszt a zúj 8800gtx-el amejjben égbe emelik hogy mennyire lealázza az ati 1950xtx-et .. lapozok kettőt erre high-end ajánlott konfighoz persze az ati van berakva!!? mosmiapöcs van?? és ez egy 'szak lap' :(( -
Otthon van ilyen kártyám, de az adót leírtam belőle, ha ennyire kiváncsi vagy. :)
Egyébként nem, ezzel sincs 30fps maxon. Városban, vagy izmosabb harcokban inkább 15-25fps között, úgy, hogy az FSAA ki van kapcsolva. -
Az OFP-t pusztán azért nem lehet a mai napig maxban játszani, mert engedélyezhetők benne értelmetlen beállítások..ilyen az XX km-es látótáv, meg a distant LOD birizgálása.. -
így van...van sok vérpisti ismerősöm akik állandóan fps-el nyomulnak, de mikor odaadom nekik az ofp-t csak néznek :O) aszongya hogy : hé nemtok eltalálni senkit , meghogy ilyen hangyányi emberkék futkároznak és különben is a preyhez képest milyen szar a grafika stb..... majd kipróbálják és visszamennek battlefieldezni
-
Borg #3350 Mitakarsz, 200-300fps-el fut 1280-ban minden highon, a felújított graffal is :D
Épp tegnap este is toltam
Nade mondjuk nem értem, hogy jött ide ez. -
bezzeg a trájbsz
-
Borg #3348 Nem, de alapból nem is elvárásom a max grafika.
Az jó skálázhatóság viszont igen.
Tehát igényeljen csak minden maxon erőművet, viszont egy közepes gépen igenis fusson el közepes beállításokkal JÓL, és ugyanígy low-on egy gyengébb gépen is. -
namost itt még csak a szláv változat tesztelgetése folyik? -
vérpisti!
-
Játszottál már OFP-vel?:)
Csak azért kérdezem mert még mindig nincs olyan gép amivel tökéletesen futna max beállítások mellett :)))) Ergo nincs optimalizálva..... jól :) -
a vérpistikék szoktak másokat le vérpistikézni :) -
Borg #3343 Akkor viszont kijelenthető, hogy
a.) szarul optimalizált
b.) valami erősen bugos
c.) proci limitált? -
tpM #3342 Én azt vettem észre ,h 1000 és 3000m látótáv között nincs FPS külömbség -
Borg #3341 Ez attól függ mit takar a LOW beállítás, és az 1200m relatíve.
Valaki bökhetne be pl összehasonlító képeket :) Sok/kevés látótávolság low/med/high graf. -
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Ez a játék pont vga zabáló. 1200m-t 1280ban és elfogadható (ezek szerint nem low beállítás) grafikával, kizárt hogy 30fps lesz. Még OFPben sincs ennyi.
-
Borg #3339 És ez az 1200m látótáv a gyakorlatban mekkora hátrányt jelent? Mennyi a max, és ahhoz milyen gép kellhet?
Nemtom, de ha 3200+A64 meg 6600gT-vel nem fog elfogadható grafikával legalább 30fps-t nyomni 1280-ban, akkor eléggé felejtős lesz. Csak emiatt nem fogok egy vagyont költeni a gépre, amíg minden más rendesen fut. -
Suri hun #3338 Szerintem nem kell aggódni a vérpistikék miatt mert bejönnek max egy szerverre aztán rájönnek hogy ez nem olyan mint a CS aztán lépnek is. Gondolom lesz egy pici okoskodás a fórumon de aztán lenyugszanak a kedélyek és maradnak azok akik szerették az ofp-t is meg az Arma-t is meg pár új ember. -
tpM #3337 A Vérpistiket meg majd jó lesz agyonlőni :D -
Nem félek én sem attól hogy "vérpistikék" lepik el majd az ARMA-t.
Lelkes újoncok lesznek de az kell is hogy, vérpezsdítés legyen kicsit :)
Szerintem -
Huhh ... mi van itt :)
Egy kis off ... Vista: én is leteszteltem, bár nem ARMA alatt és azt kell mondanom hogy nem kicsit GYORSABB volt mint az XP ... CSAK annyira tré volt az nVidia driver hozzá, hogy kénytelen voltam XP-t visszatenni :)
Szóval Vistát se ér fikázni :) Ha lesznek alá driverek meglepi lesz :)
Más: annyiból sajnálom az ARMA brigádot és az ősOFP-eseket (Ez de hülyén hangzik ...) hogy ha kijön az első nem StarForce-os Rilíz, vége a jó világnak ... Ha kijönne a letöltős verzió is SF-el, 15 ojróért mondjuk, akkor sem szabadulna rá az Arma szigetre a sok vérpistike ... nem úgy mint BF2-ben ... Abban a pillanatban hogy az Arma-t megtörik, a sok lehetséges vásárló mellett teret kapnak "Pistikéék" is ... és akkor majd jön a hogy ehet sznájperrel zúmolni meg miért nem tudok a miniimidzsrl telepíteni szövegek :(
Erre a legjobb példa a Lock On ... Ott is csak örülni lehet az SF-nek ... Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam ... -
Az a baj hogy még nem :) Eddig csak a proci meg az alaplap van meg.
AB9pro
E6400
A többi meg majd jön 2-3 héten belül. -
neked otthon van ez a laza 512 megas 7900gtx kártyád vagy céges?
most nézem az árakat, 137 ezer Ft a bótba.
és még ezzel is csak 30 FPS maxon? -
Az AA-t írtam, hogy kikapcsoltam, az AF-et nem, az maradt Medium szinten. -
Jól. ^^ -
Ah, VIP jog nelkul gondolkodni is kene. Szoval, azt ne mondd mar, hogy az normalis, hogy a 20fps-hez ki kell kapcsolni az AA-t meg az AF-et egy 6800-on :) -
Azt ne mondd, hogy egy 6800-on ki kell kapcsolni az AA meg az AF-et a 20 fps-ert. -
Core2-őt vettél végülis? :) -
Kiváncsi leszek core2-n 8800-on és 2gb ramon hogy fog "száguldani".... -
AZ Ofpnél nem ütköztek (egy eredetim van, és haverokkal toltuk azzal...
.png)