35066
-
szvsz 1280*1024 ;) -
Hmmm ... Ezta sörösjeges cuccost hogy oldottad meg ? :) Szkrínsát vagy multi vagy elküldöd a linket ? :) -
mekkorában futtatod? 1600*1200-ban? -
bucsher #3522 -
bucsher #3521
-
Miutan warez release hivatalosan még nics belőle, így ne is kezdj majd el azon sírni, hogy cseh vagy szlovák az egész.
Másodszor le lett már írva párszor, hogy mások hogyan üzmelték be. olvass vissza vagy keress vissza a fórumban. Nem hiszem, hogy helyetted más fog keresgélni. -
Sziasztok!
Hogy a francba lehet elindítani xp alatt ezt a gémet? akármivel próbálkoztam nem sikerült...Egy fizikai meghajtóm van cka a gépbe! Plz help! Ugye nem kell kihuznom?
-
Nekem a rapidshare-os már nem működik! Azt írja, törölveett
-
végre lehet uszni jeeeee
még szivárvány is van :D -
Váháááá!!!
Kurvajóóó!!!
Megvan a köv. 3 évre a játékom.
Bocs hogy nem építőjellegű a hozzászólás de egyszerűen le kellett írnom
annyira zsírfasza ez a cucc.
-
mind1 már rájöttem :)) -
Figyeljetek, a rapidsharerol leszedett iso-t egy winrar-os kód védi. Mi lehet az? -
Jóóó lesz ez :) És nagyjából mikorra várható? -
Pofonegyszeru a torrent.Idemessz: www.torrentspy.com. Rakeresel : armed assault. Letoltod a .torrent kiterjesztesu fajlt.Feltelepited az Azureus nevu programot, es megnyitod benne ezt a .torrent fajlt. Ha megse megy igy akkor marad a 47 db rapidshare link, azt leirtak par oldallal korabban. -
tudna vki linket adni honnan lehet letölteni? pár oldallal ezelőtt van egy torrentes de sajna az nálam nem műxik, hiába írom be a linket a torrentkeresőbe (én hülye vagyok a torrenthez, nemtom hogy kell használni)
-
-
sztem a levegőt normál állapotban tudja csak visszatartani, nem 300 méter futás után :)
úgy vettem észre normál állapotban is mozog a célkereszt a légzés ütemére csak nagyon finoman, de ezer méteren snipernek ez nagyon sok :D -
tpM #3508 Nah az ArmA-ban van olyan lehetőség ,h 'Hold Breath' gondolom célzásnál levegő visszatartás, tudta ezt már valaki működésre bírni? mert én pl x-re beraktam (úgy hogy kivettem a crouchot meg ami be volt konfigolva hozzá) de nem müxik. Futás után a katona ugyanúgy veszi a levegőt és remeg a keze hiába nyomom -
MrTressy #3507 missziót és a hadjáratok briefingjét kivéve mindent -
Nyugi van, a magyar menüvel és a rádió commandokkal a héten talán kész leszek, utána tesztelés, majd utána jöhetnek a küldik.... -
Öööö ... egy mondat kimaradt :) Szóval a srácok a BI-os fórumon épp ezután nyomoznak ... :) -
Nem, asszem ez csak az alap ... ami a menüket meg ezeket angolosítja ...
A srácok a Bis
Legalábbis ahogy néztem ...
Az meg addig oké, de mikor mission közben elkezdi kiírni csehül hogy mit csináljak ... na az érdekes :)
Kaptam egy Arma-t haveroktól, vagy eladom, vagy megtartom (Ezért jó a StarForce ... nem tudnék visszaélni nagyon a kulcssal ...)
De ... lehet megtartom ... ugyanis míg itt főleg a menü angolosításáról van szó ... addig ez:
Mission-z és kampány angolosítás :) -
De ezzel a missziókat is angolosítja? Mert csak a menükről tudok hogy van rá lehetőség. -
MrTressy #3502 Lehet belöle angolt csinálni akinek van szlovák armája ezzel angolosithatja -
Most olvasgattam a béna angolommal az angolosítós fórumot és állítólag kész vannak ... vagy valami ilyesmi ... elméletileg a hétvégén derül ki mi lesz az angolosítással ...
Sokan az anticsít progitól félnek, hogy "honosítás" után nem tudnsak majd multizni meg ilyenek ... Érdekes lesz ...
Kiadhatnák azt az angolosítást :) -
csoola #3500 sztem az lesz a legjobb, ha mikor majd megejlenik az english, kiirjátok nagy piros betükkel h KIJÖTT AZ ENGLISH VÁLTOZAT, addig meg akkor nem lesznek lfelesleges kérdések... -
Kipróbáltam a lefordított tutorial küldetést, de nem kerek sajnos a jelenlegi állapotában. Először is a küldetésválasztó képernyőnál már hiányolja a küldetés bemutatóképét. A küldetés maga pedig ugyan betölt, de nem történik semmi, a kiképző őrmester nem kezd bele a szövegébe. Gondoltam a küldiszekesztővel megmahinálom, de két dolog tünt fel:
1.: A user küldetések immár nem az ArmA könyvtárban találhatóak, hanem a dokumentumaink között (C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\ArmA Other Profiles\ArmA profil neved\missions).
2.: Amikor kiválasztanám az editorban a küldit, azt vágja a képembe, hogy a küldetés read only, és ennyiben maradunk, vagyis be sem tölti.
Most próbálkozom még vele. Eddig sajna magyar szöveget csak a helpben láttam:
[center] -
Mármint hogy lehet belőlle angol verziót kreálni, vagy van már valami kis fordítás?
Én kölcsön kaptam haverom ArmA-ját, nekem eddig tetszik, bár sokat nem tudtam nyomni vele ... eddig 1280x1024 Minden normal. PostProcessing low, 4xAA 8XAF élvezhetően fut :) És még tetszik is ... csak kicsit gáz hogy mindig valami Pozor vagy Zmernáren van :) -
MrTressy #3497 leirva=leforditva
Nekem simán megy xp alatt ha nem indul el akkor újra kell mountolni 1x-2x de elindul végül -
MrTressy #3496 van angol hozzá angol patch egyedül a küldetés leirások nincsennek leirva -
na lécci télleg:vki írja le hogyan kell indítani aki már leszedte, mert ha műxik én is kipróbálnám -természetesen csak addig amíg nem jön az english version -akkor irány a bolt..:)addig jáccok az ofpvel -
állítolag a megoldás: VISTA -
Valaki talált már megoldást az indítási problémára?? -
háát...akkor vhogy így fog futni nálam is...várom már hogy lejöjjön ez a csehszlovácsku verzio:D -
LizardX #3491 tpM, Cifu: kösz az infókat! -
MrTressy #3490 Minden low árnyék kikapcs.Városban 25 fps körül mocorgott 1280x1024ben egy barton 2400mhz,1 giga ram,GF6800 on -
pedro870 #3489
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1035251678 -
AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele először, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan... -
Fúú mennyit OFP-tem régen!Ez most tök jól jött, minden új gamet végigvittem mostanába, most meg egy felújítás is!:) amugy sehonnét sem jön gyorsan, de türelmes vok, hátha..:S
.png)