35066
-
bucsher #3565 Ez hülyeség :)
-
bucsher #3564 nézd meg ezt a videót.
30fps mégsem folytonos mert olyan rövid záridővel készült hogy nincsenek elmosódva a képkockák.
egy mozifilm 24fps-el sokkal folyamatosabbnak látszik. -
nem, mert az előző kép már elkészült, és utána jön a következő, következő képről meg semmiképpen nincs információ, mert az időutazást még nem találták fel :) -
Nem. Nézz egy filmet mondjuk 19 fpssel.. Az már nem lesz folyamatos. -
Nem állítottam az ellenkezőjét.
Mindemellet ez nem információ az előző és következő képről? Nem tűnik tőle folyamatosabbnak a mozgás? -
Az azért van, mert az exponálás közben is mozdul a téma, és ezért elmosódik. Ezt próbálják utánozni a játékokban is a motion blurral. -
Te még nem pauséltál le videót? Mondjuk ne egy drámát nézz, hanem inkább akciófilmet, ahol pl futnak. Bármilyen gyors mozdulatot kockázz ki, aztán majd rájössz... -
"Ja, csak egy film adott képe információkat tartalmaz az előtte és utána lévő képkockákról. (Ilyen elmosódások formájában)." Te valamit nagyon elnéztél :\
Filmnek minden képkockája egy darab egész, teljes kép, pont úgy ahogy a játékoknál egy frame. Az emberi szem 24 képkocka/másodperc körül már folyamatosnak látja, ami nem azt jelenti, hogy a 24 és 50 képkocka közötti különbség nem észlelhető, de már 24 is elég a folyamatossághoz. -
És ez az én hibám, vagy mi van?
Csak megemlítettem, hogy amit írtál, az egy elég olcsó kifogásnak tűnik a fejlesztők részéről... -
Ja, csak egy film adott képe információkat tartalmaz az előtte és utána lévő képkockákról. (Ilyen elmosódások formájában). Ezzel szemben egy játékból vet screenshot semmi ilyesmit nem tartalmaz, csak egy statikus kép. Ilyenből viszont nem teljesen elég a 25 darab másodpercenként. -
hány játék is támogatja? 1 -2-3?? Mennyi is? Én egyel találkoztam eddig... Az is kritikán aluli volt. Másrészt nem kötelező megvenni.. ahogy dual core procit sem kötelező venni. -
Hát, nem kötekedni akarok, de ha már külön kártyát akarnak ránktukmálni a fizikai gyorsításra, akkor azt azért ne mondjátok, hogy az olyan qrva nehezen különválasztható folyamat a játék többi részétől... Sőt, volt itt valami olyan hír is SG-n, hogy AI-gyorsítókártyán is gondolkoztak már...
Erre lenne jó a több mag, de sajnos vagy hülyék hozzá, vagy jobban megkente őket a gyorsítókártyák gyártója. (Ezzel most nem elsősorban az ArmÁra célzok, hanem a fizikai gyorsítót támogató játékokra) -
MrTressy #3553 Valszeg az angolt mert az értik is
-
Én eleve csak a menüt, radiózást, editort, szal az interface-t írom át angolról magyarra.
OFP-nél is ezt csináltam csak meg, a többit (kampányok, briefing) mások csinálták anno, meg most is mert nekem nincs kedvem hozzá :D
Cifuék remélem csinálják a cseh->magyar kampány fordítást, azt ha meglesz mindekettő akkor összetehetjük amink van...
béta menü még béta szal várj még egy két napot... -
Egyetlenegyszer már sikerült is elindítanom 
Azóta csak kínlódok
-
Nemhiszem hogy cpu limitált, inkább valami korlátozás lehet, nem ez lenne az első játék amiben korlátozzák az fpst, meg amúgy is, egy film is csak 25-30 fps :) -
Borg #3549 Lehet hogy fps_max 30 van, mert felette nagyobbat ugrik?:D -
Én már annai is örülnék, hogy a játék cuccait és a háttérben futó oprenccerfüggő dolgok külön magon dolgozzanak, hátha akkor profitálnánk végre valamit a duál kórból ... Bár pár helyen érezhetően gyorsabb már most is :)
Hol tart a magyar béta? Lehet jelentkezni béta-bétateszternek? :) Melyik nyelvet írtátok át magyarra? -
Ez az, ezt énis észrevettem és igen, mstmár visszaolvastam, de a kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy vmit le kell-e húzni amivel nagyjából megszűnik...Na ha lesz egy kis időm, nekugrok és megnézem, hogy miylen beállítás produkál több fps-t... -
Igazából azt találom furcsának, hogy 30 FPS fölötti értékről még senki sem számolt be. Akár levették a grafot (a legbrutálabb gépeken is) akár nem. SZVSz megincsak erősen CPU limitált a program vagy valami gát van beépítve. Másra nem tudok gondolni. -
Hát ha neked is jólesz, mert sok embernek a gépéhez képest igen szarul meg az arma valami miatt, nekem szerencsém van, mert a gépemhez képest elég jól megy, ha neked is szerencséd van hasonlóra számíthatsz talán még jobbra is mert nekem csak 128 megás a kártya, és az arma szereti a sok videomemóriát :). Amúgy ez nagyon megnyugtató, hogy csak egy erősebb videokártya kell, és hasítani fog a gém. Nem 10 km-es látótávval, de legalább 5 km-el :) -
Játékra gondoltam :) -
A video és MP3 tömörítés egyszerűsíthető és párhuzamosítható statikus kód amit könnyű felosztani szegmensekre. Míg egy dinamikusan változó eygik után a másikat követő folyamatosan változó algoritmu esetén baomi nehéz, hogy melyik szegmenig használja az egyik és melyik szegmensig a másik. A 2. mag az esetek 90 százalékában még így is kihasználatlan marad. -
Pl sok video/mp3 coder/encoder használja a dual magot, még HT-s P4-en is(amiben ugye csak virtuálisan van két mag) észrevenni a gyorsabb tömörítést...
Előbb vagy utóbb de a gamék is támogatni fogják majd, egyenlőre ugyláccik ez még gyerekcipőben jár, főleg a bistudionál.
Lassan nekiállok és megírom az ArmA kiszivárogtatott forráskódját is jól
-
" leszámítva egy fenyőerdő közepét :) "
:DDDD ez jóó, akkor valami hasonlókra számítsak:)?
Konfigom: INTEL P4 3.06GHz, 1GB RAM, ATi 9600 Pro 256 MB... -
Miért áruld már el mi használja ezeket? Nem csak hogy mire írják hogy fogja használni,mert kiadáskor mindíg kiderül, hogy hoppá mégsem használja, és átb@sztak, hanem azt ami tényleg használja! -
Nekem hasonló gépen, de csak radeon9600pro-val, és terrain quality: low (itt semmi különbséget nem látok low és very high között), object quality: very high, texture quality: normal, shading quality: low (itt a very low és a low között nagy a különbség, de low fölött alig észrvehető), postprocess: low, aniso: ki, árnyék: disabled (mer ez nagyon sokat lassít), AA: disabled, blood: high, És 1600 méteres látótáv. Így mindenhol 10-30 fps között megy, leszámítva egy fenyőerdő közepét :) -
Ha így vizsgájuk, akkor kapja be ezzel a gépigénnyel.. -
nem -
A játék támogat több procimagot, vagy 64 bitet, vagy valami hasonló dolgot??? -
És ha akad? Nem számít... :D
HUN beta
-
nem tudo miért nem veszed a fáradtságot arra, hogy vissza is olvass... Le lett írva, hogy a játék gépigénye óriási. És igen normális, hogy szarul megy nálad. -
No, végülis sikerült nagy nehzen rábírnom,hogy menjen, viszont:
Írtóra szaggat a játék...Ezen a konfugon így kéne mennie?
800x600 Basic beállítás: közepes (szlovákul nemtom hogy van :D) és 10-15fps, nagyobb értéket csak akkor kapok, ha kiérek egy városból. Ennyire optimalizálatlan vagy valamit nekem kellene levennem? -
bucsher #3532 ja ok
egyébként ez nem kampány, hanem single mission
a gunship -
Dede ... sőt nekem is angol minden ... kivéve az üzenetek + a missionok + brífingek ... De hazamegyek leellenőrzöm megint... De én direkt emiatt kapcsoltam ki a Subtitlest ... ez zavart ugyanis ... nekem az Cseh maradt ... -
bucsher #3530 Gondolom angolosítottam. Gondolom nem olvastál vissza :) -
Azt áruld el inkább, hogy a miért tudom elolvasni a rádióüzeneteket a szkrínsottyaidon :) Mert nekem a Beer on ICE helyett tuti PIVO-zott volna az ARMA :) Multi küldetés? Vagymi? -
bucsher #3528 Ja bugos szar xp úgy döntött hogy most ez lesz a nevem... -
bocs nem néztem meg a méretet:DPedig csak 2-t kellett volna kattintani:D -
1280x980 ... ráadásul Adminként jáccik :) (Én bevallom töredelmesen aszittem idáig hogy ti ugyanazok vagytok :) )
.png)