35066
-
vbs2? -
-
köszönöm. -
tpM #4546 Majd elő jön egy ien felirat ,h press XYZ to switch character és megnyomod akkor bejön egy bullet time effect és lehet választani (legalábbis az egyik trailer alapján) :D -
BoZsoó #4545 2007.február 16. kiadják az inglis verzsönt végre.Remélem azt má' nálunk is meg lehet venni. -
Sprocketen megy:) -
kassaidezso #4543 "-Karakterválasztási lehetőség egyjátékos módban" Ezt a faq-ban olvastam. Továbbá olvastam azt is hogy ezt menet közben meg tudom tenni. Nekem idáig csak akkor jelent meg a team switch amikor meghaltam. Lehet hogy nem jó helyen néztem, de nekem játék közben (meghalás nélkül) nincs ilyen menü. -
Jaja steam rendszerüben mintha lenne már a németeknél, és persze cseh,szlovák,német boltok polcain..... -
-
Neoncsoves #4540 van már torrenten kivül vhol? ^^ -
#4406 -
(valaki át tudná küldeni a működő .mds filet MSNen?) -
lee56 #4537 mien helpet? :D, ha faq-ban utánanéztél, és pontról pontra követted az instrukciókat akkor a hiba az ön készülékében van, valahol. -
hali!
felraktam a német verziót, felraktam az 1.01-es patchet, leszedtem a crackelt mds-t, bemountoltam 4.08-as d-toolssal, YASU-t elindítottam, -habár azt írja, "YASU was unable to find any device(s) to hide from SecuROM 7.x..." és utána azt írja az ArmA, hogy "Összeférhetetlenség támadt egy emuláló szoftverrel." Mit csináltam rosszul, vagy mit hagytam ki?
Köszi a helpet -
jujj, most teszem fel a munkahelyemen a cuccot, rohadt furcsa, azt hittem elromlott valami: "instalovat" 
nem is emléxem, hogy valaha is láttam volna angolon kívül más szöveget játékban... -
de ugye milyen jó érzés bazzeg :DDDDD -
#4518 a véleményem róla. -
Kicsit bírjátok ki a helivezetéssel, nemsokára jön az uj patch, és abban új repülési modelt kapnak a helik!!!
(info: itt) -
Alapból meg volt oldva, a -mod kapcsoló pont arra volt hogy a megfelelő modot índítsad :) -
BoZsoó #4530 Már rég megoldották.Az ofpwatch nevű progi pont erre szolgált.Letöltötte a szerverről azokat az addonokat ami kellett.
Az armára is lesz ilyen. -
MrTressy #4529 team alligatorban igencsak jól mocorog a heli.Nekem abban a fegyverek fizikája nem tetszett.Egy sorozat 38 mm FFA aztán csak kis pöttyenés arrafele amerre löttem -
Mondjuk remélem lesz valami egységesités a modok között, mert az OPF-el is az volt a "probléma" hogy hiába volt meg eredetibe Mégse lehetett multizni mert ahány szerver annyi mod volt és a fene se tudott kiigazodni hogy mikor mit kéne telepiteni hogy menjen.
Ezt az egységesitést ugy értem hogy összeszednék a kisebb modokat egy nagyobb packba és a server nevébol kiderülne hogy melyik kell.Vagy server oldalrol letöltené a progi ami kell neki
-
lee56 #4527 grat, ez kb olyan jó hsz volt mint az : épp 43%-nál jár a letöltés -
Na végre összeépítettem a gépemet :) Most telepítem az ArmA-t !! -
Én kipróbálom Joyyal, és mondom majd a tapasztalatokat...(énis nagy repcsi,heli mániás vok...szimuláááááátóóóóór) -
bár azt irják hogy a videoban a kezelés keyboard/mouse-al történt. Szóval joyal kitudja hogy lehet majd -
tpM #4523 "amcsifilmekben sincs pedig ott nyomnak ám kunsztokat:D"
a BIS amcsibarát mit vártál? :D -
Raknának bele inkább opciókat, a régi ofpst is beleértve és akkor mindenki ki tudja választani a neki leginkább megfelelő heli kezelést. Így mindenki elégedett lehetne. -
hát..... IMO ez a helikopter kezelés igencsak erős visszalépés lett... 90-ről azonnal megáll szinte a heli emelkedés nélkül.. napersze... Ilyen még az amcsifilmekben sincs pedig ott nyomnak ám kunsztokat:D
Ez a baja BIS-el:D a sok vérláma sír a heli miatt erre sutba is dobják a realisztika mindenek felett elvet és lebutítják... ahogy az az Mh6-os repül minden csak nem reális... -
egy ArmA video amiben gyönyörűen néz ki -
Hát még szerencse, néhány autós játékban tényleg durván hülyén mozognak a kocsik. Egyébként egér miért nem jó? -
NA az info oldalon kint van hogy a kov patchben javitják a heli repmodeljét van egy video is rola ott -
Nocsak, újabb karatemester? :)
Egyébként Go-Dan. :) -
Aggressor HUN #4516 atyavilág ez a Shotokan karate Heian Sandan kata-ja talán :-)vagy a godan -
jefferson83 #4515 Lehet, hogy nem értitek mire célzok. BF2-ben semmi probléma nem volt (csak a példa kedvéért). Szerintem hagyjuk. Előkerítem a kormányomat azt megsasolom azzal, ha hazaérek. RBR-el és GTR nálam is nyerő :P Csak az Arma kedvéért nem akarok az asztalomon tudni egy kormányt, egy joyt és még a klavit is, mert nem látnék ki köztük :) -
Aggressor HUN #4514 szerezd be a KA52 Team Alligatort :-) tetszeni fog...szépis,nehézis...a mai gépeken fullon fut :-) -
Aggressor HUN #4513 szimulátorra meg Lock on,és KA52 Team Alligator :-)(najó IL2 Sturmovnik) -
Sztem nem rossz az auto irányítás...realisztikus. Sőt, kormánnyal kurvajó. -
Aggressor HUN #4511 a Carton sem autós játék... :-) űrhajóverseny :-)
autós játékkal akarunk játszani ott a Richard Burns,a GTR1-2,a GP4...na azok autósak...a többi csak űrhajóverseny-csúszkamászka :-)
de ez nem az a topic...Arma,meg Arma meg Arma...és ez így is van rendjén :-)
jah...nekem nem mennek a triggerek...nincs ipp...leteszem,átmérő meg minden...nem kapcsol "presentre" ha belelépek...(aki érti,tudja mi ez,aki nem ne is kérdezze...) -
OFP-vel játszottál? Abban is ilyen volt...
jaj hadjuk már ez nem autós játék arra ott a karton,karbon...
.png)