35066
  • bucsher
    Ez egy bug és már az ofpben is megvolt. Bizonyos szögből néha eltalálja :)
  • DummyBoy
    Hmmm ... ha felébredek addig akkor nekem is jó ... csak valahogy kell egy mikit heggesztenem ... vagy legalább portot :)
  • Raptor 2
    A mikim elbaszódott, pontosabban a port, meg a rohatt haang bemenet is szar lett, így egy kissebb áramszünet után elmegy a hang, és szarozhtok vele...Majd használom az ujjaimat...
  • mohojojo
    vagy TS aminek nincsen párja és lehet érteni egymást
  • tpM
    Akkor mondjuk holnap 16.00 CET? mindenki mikrofonnal és jó voice setuppal :D
  • Raptor 2
    Nekem is rohattul tetszett, ez a multigém.
    De azé nem volt semmi, tájékozódás a nagyvárosban :P "Menny a templomhoz" "3ra lőjük le egymást"
  • DummyBoy
    Nem lenne már gond ha pár emberke beindulna, mert kipróbálnám TEAMPLAY ügyileg ezt a stuffot ... Mert külföldön csapatok egyedül egy darabig aztán madár ... :)
  • Cream78
    Izzítom! Csak már egy ideje nem vagyok köztük...
  • Cream78
    Én!

Elmesélem többieknek is!

Megyek sötétben valami towos péncélozott géppel, mondom Bosának érted megyek!

Bosa: "Hol vagy?"
    Ranger: "Tengerpart felet az uton! Nem látsz, vagy hallasz?"
    Bosa: "Nem!"

Rá két másodpercel: "Te majom elütöttél...." :D
  • BoSA
    Te voltál az aki elütött?
  • joebacsi
    jó válasz :)
    izzíccsad rája a többi hordás arcot is :)
  • Raptor 2
    Persze, hogy jó
  • Raptor 2
    hNAP REGGEL FELÉ KI JÖN A MAGYAR SZERVERRE, ÉS HÁNYKOR?
  • Cream78
    Hát ma multiztunk kicsit...
    És asszem megkedveltem...
    Most már ott tartok, hogy nem is rossz!
    Lessz ez még jó is nálam! :D
  • DummyBoy
    Egyik Linkről 64 sec alatt ért le a full peccs :)

Reggel vagy délután letesztelem majd ... Nekem is fentvan egy 0.6-os angolosítás, valszeg reinstall lesz megint :(
  • Pill
    vannak sokkal jobb linkek is ám!!!!
    ITT:http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikonboard311/ikonboard.cgi?s=8716b5641d647a931a3297dc4da8bf31;act=ST;f=72;t=55917;st=0;&#entry973333
    Amúgy tört verzióra nem engedi telepíteni.
  • 0Fritz0
    A jelenlegi sebesség mellett 3 óra múlva fog lejönni a kis peccs.
    Amint lejött felteszem az oldalamra, mert ez így agyhalál.
  • Pill
    nem megy fel mert azt írja hogy wrong CD key
  • tpM
    Nekem magyarítással van peccseli fél óráig ,de itt már nem kell rebootolni! Asszem csak a német verziónak kavar be az angolosítás arra meg ott a language patcher v0.8
  • Fenrir
    Nekem nem megy fel az angolosítás miatt. Hogyan lehet azt leszedni anélkül, hogy újra kelljen installálnom a játékot?
  • Pill
    Hali.
    Tudjátok honnan lehet leszedni jó multi missionoket az armaholicon kívül?
  • Fenrir
    Cobra-val repülgettem az egyik sima küldetésben, de nem jöttem rá hogy a Hellfire rakéták miért nem találják el a célpontot soha sem. Kijelöltem target-nek, berakta a kis négyszöge, a lövész feje fölötti szürke kis pontot is rajta tartottam és utasítottam, hogy lőjjön, de egyfolytában mellé ment. Kell még valahogyan lock-olni a célpontot?
  • joebacsi
    1.02 - New: Joystick sensitivity configurable in ArmAProfile file.
    Configuration is done per positive/negative part of each axis.

\o/
    (márcsak a tört peccsre kell várni :))
  • DummyBoy
    Hmmm ... hogy peccselted meg? (Angolosítás volt fent?)

Melózom éccaka, majd csak holnap próbálom ki, de kiváncsi vagyok, hogy angolosítás bekavar-e megint neki ...
  • tpM
    1.02 amit teszteltem :
    - a helik fizikája jó lett
    - a PK végre normális :) elvisz jó messzire és mintha az ironsight is változott volna.
    - Rahmadin 1.01 en alap ~45FPS volt mosmeg ~60-280!!!
    (X2 4200+ , 7600GT, 1GB RAM)
    -a kocsik fizikája is jobb
    - a tüzérségi lövegek továbbra se elpusztithatók :D

teljes fixlista
  • tszd
    Ha valaki felrakta már az új peccset, tájékoztasson legyen szíves, érezhetők-e és mennyire a pozitív változások... Köszi!
  • BoZsoó
    Nekem is nagyon bejött.Azaz amikor külső nézetből ki lehetett jelni a célpontot,belsőben meg a radaron(ahol kis piros négyzetekkel jelölte az ellent) a kis kurzorral ugye?Nekem ez az armában nem működik,és nem jöttem rá hol kéne beállítani.
  • tpM
    Nah kijött a cse verzióhoz 1.02es patch (vagyis azt irtják hamarosan pedig itt van) ArmA 1.02 patch CZ ~10-15kb/s :D
  • Raptor 2
    Igaz, fasz vok....
  • tpM
    Jah multiplayer aztán van olyan gomb ,h Remote és addresshez az IP-t utána megtalálja és az alsó passwordba meg az armahu-t
  • Bucser
    Eszedbe sem jutott játékon belül a multiplayer opció?:D
  • Raptor 2
    Tudom hülye kérdés, de ide a címre mivel mennyek fel? Mer all seeing eye nem láttya az armat
  • LizardX
    Bocs, helyesírási hibáim...
  • LizardX
    Ez fura, nekem pont a szívem csücske az OFP-ben a "floating crosshair", remélem, az ArmÁ-ban is szeretni fogom... Volt is valami szavazás az OFP-fanok között egy külföldi oldalon, valami 80% szavazott mellette. de hát ízlések és pofonok
  • Fenrir
    OMW
  • bucsher
    Akkor menj föl :)
  • Fenrir
    Üres :)
  • tpM
    152.66.234.169
    pass : armahu
  • Fenrir
    Van már magyar arma szerver?
  • joebacsi
    annak a kis "holt-téglalap" területét állítja, ami csalogos nézetben is megvan, és ami speciel engem a legjobban idegesített alap ofpben :)
    (ezen a területen belül csak a célkereszt helye mozgott, a karakter nem fordult el, közelharc főként emiatt volt eléggé körülményes ofpben sztem, mert kissé bekavart a más fpsekben edződött szem-kéz koordinációnak, de itt hál istennek ki lehet kapcsolni teljesen)
    amúgy ezen is látszik, hogy arma rengeteg kis észrevétlen dologban nyújt többet mint az ofp...például ilyen, hogy mostmár gugolva is lehet "sétálni", lehet hallani az ellen beszédét, rádiózásnál is mozog a száj...etc...