35066
  • Boconadi
    Hagy kérdezzem már meg hogy a helikopterek elején meg az emberek vállán mi az a fekete ördög jel? vagy mi
  • tpM
    Ilyenkor inkább egy ünnepi ArmA GIGAHENT-et kéne nyomni :\
  • Boconadi
    bocsi, de ez most tényleg fegyver akar lenni? Mert én csak vmi bordafélét látok.
  • JohnnySmith
    Karácsony meg minden... jó nagy kajálások aztán meg pihenés ilyenkor ez kell :D
  • steve89
    hát eléggé ellaposodott a hangulat
  • tszd
    OFF: mi ez az inaktivitás ebben a fórumban?
  • tpM
    Hehe az ArmA az unoptimized ööö vagyis ultimate :D szimuláció
    boldog karcsácsnyt!
  • lee56
    Na ez a nemsemmi, sose hittem volna, hogy egyik kedvenc fps-emből lesz egy szép napon egyik kedvenc stratégiám :))
  • Bucser
    Black Hawk Down- Mayday - Black Hawk down (na jó MI -17)
  • Bucser
    LOL

www.armedassault.info a forras

Armed Assault RTS

Written by NeMeSiS

Saturday, 23 December 2006

MrZig posted a video which shows an RTS mod for ArmA on the BI Forums. There is currently no more information about it but it looks very promising, and shows how flexible the engine is

Video
  • Raptor 2
    Nem volt kedvem elinditani az Arma-t :D de akkor már itt van a "retextured" változat, és elneveztem, mint játék, pontosabban egy újabb harci szimulátor. Ja, és igényes, gyönyörű grafikát tudó motort raktam alá:

• tpM
    Megértem... Játék közben lőni egyet és Printscreen + Insert az még tovább tart :D
  • Raptor 2
    Na haggyál békén... Fél óráig szenvedtem, hogy összehozzak egy valamit a kézbe, ami hasolít egy pisztolyra...
  • Icebird
    aki jól viselkedett annak hoz a jézuska:)
  • tszd
    Pedig karácsonyra igazán feltehetne valaki egyet a netre...
  • MrTressy
    Igen mert az került ki elöször, jelenleg nincs olyan cdkey amivel menne 1,2 es patch fade nélkül
  • HardcoresHUN
    ez egy Spetznac újonc kikpzés után
  • tpM
    Ez egyébként mit ábrázol? Tokarevet? Mer' olyan nincs ArmÁban :P :D
  • tszd
    Phijjj..
    Na mindegy, akkor még várok. Aztán gyorsan itt lesz február, jöhet az erdeti angol verzió!
  • Boconadi
    :D
  • Raptor 2
  • Raptor 2
    Jah és ezzel a kulcsal is szar?
    REDP-0R22S-15CR9-95TWT-L57KT
  • Raptor 2
    AMugy Boldok Karácsonyt mindenkinek!
  • Icebird
  • Raptor 2
    Igen
  • tszd
    Ezen a linken van egy 10,24 Kb-os "Armed Assault_1.02_Un-serial Patcher.rar" nevű file. Állítólag a német 1.02-es patch serial check-jét szedi le. Nekem cseh verzióm van, úgyhogy nem próbáltam ki. Azt sem tudom, hogy kicselezi-e a FADE-et. De ha valaki kipróbálta már vagy ki fogja próbálni, megoszthatná a tapasztalatait! Kösz.
  • tpM
    Boldog Karácsonyt! ArmA POWA! (the unoptimized combat simulation from the creators of Operation Flashpoint.(tm) )
    ;D
  • Seaweed
    Fade rulz

KK mindenkibe!
  • debHUKK

• debHUKK
    Nincs szórás
  • HardcoresHUN
    Cifu ez túl bonyolult :D :D Még nagyon reggel van. ;) ;)
    Boldog Karácsonyt mindenkinet.
  • DummyBoy
    Uraim, Netmentes környezetbe távozván mindenkibe nagyon boldog Merikriszmaszt kívánok!!!! Egyetek sokat! :)
  • [NST]Cifu
    tőlem 1 méterre, jobbra pattan a lőszer...

Lőszer: Olyan egybeszerelt töltény, mely a lövés leadásához szükséges összes alkotóelemet (lövedék, lőportöltet, gyúelegy (csappantyú) és töltényhüvely) egybeszerelve tartalmazza.

Tehát szerintem ott te nem a lőszerre, hanem a lövedékre (a lőszer azon részére, amit a fegyver kilő a csövön keresztül) gondoltál.
  • Icebird
    Már lelett irva hogy a cdkey okoz mindent és nem pedig file(ok)!
  • Raptor 2
    tudom, de azt kérdeztem, nem lehet e megoldani vhogy... pl a sima 1.1-es "weapon.pbo" val felülirni a 1.02-re patchelt-et?
  • 0Fritz0
    Esetleg a #4952? ;)
  • Raptor 2
    Nééézzzéééteeek! Most élem dedós hajlamaimat, csinátam egy "festményt" az arma 1.02- feggyók "szórásáról", "pontosságáról"

Bódog karácsonyt mindenkinek:

• tpM
    FADE :DDD
  • Cream78
    Thx
  • Raptor 2
    az 1.02-eshez nincs valami mód a fegyók szórásának megjavítására? elég szar, hogy lövök pisztollyal kb 6 m-es távolságban lévő tárgyra, és tőlem 1 méterre, jobbra pattan a lőszer...