35066
-
Hagy kérdezzem már meg hogy a helikopterek elején meg az emberek vállán mi az a fekete ördög jel? vagy mi -
tpM #4988 Ilyenkor inkább egy ünnepi ArmA GIGAHENT-et kéne nyomni :\ -
bocsi, de ez most tényleg fegyver akar lenni? Mert én csak vmi bordafélét látok. -
Karácsony meg minden... jó nagy kajálások aztán meg pihenés ilyenkor ez kell :D -
steve89 #4985 hát eléggé ellaposodott a hangulat -
tszd #4984 OFF: mi ez az inaktivitás ebben a fórumban?
-
tpM #4983 Hehe az ArmA az unoptimized ööö vagyis ultimate :D szimuláció
boldog karcsácsnyt! -
lee56 #4982 Na ez a nemsemmi, sose hittem volna, hogy egyik kedvenc fps-emből lesz egy szép napon egyik kedvenc stratégiám :)) -
Black Hawk Down- Mayday - Black Hawk down (na jó MI -17) -
LOL
www.armedassault.info a forras
Armed Assault RTS
Written by NeMeSiS
Saturday, 23 December 2006
MrZig posted a video which shows an RTS mod for ArmA on the BI Forums. There is currently no more information about it but it looks very promising, and shows how flexible the engine is
Video -
Nem volt kedvem elinditani az Arma-t :D de akkor már itt van a "retextured" változat, és elneveztem, mint játék, pontosabban egy újabb harci szimulátor. Ja, és igényes, gyönyörű grafikát tudó motort raktam alá:
-
tpM #4978 Megértem... Játék közben lőni egyet és Printscreen + Insert az még tovább tart :D -
Na haggyál békén... Fél óráig szenvedtem, hogy összehozzak egy valamit a kézbe, ami hasolít egy pisztolyra... -
aki jól viselkedett annak hoz a jézuska:) -
tszd #4975 Pedig karácsonyra igazán feltehetne valaki egyet a netre...
-
MrTressy #4974 Igen mert az került ki elöször, jelenleg nincs olyan cdkey amivel menne 1,2 es patch fade nélkül -
ez egy Spetznac újonc kikpzés után -
tpM #4972 Ez egyébként mit ábrázol? Tokarevet? Mer' olyan nincs ArmÁban :P :D -
tszd #4971 Phijjj.. 
Na mindegy, akkor még várok. Aztán gyorsan itt lesz február, jöhet az erdeti angol verzió! -
:D -
-
Jah és ezzel a kulcsal is szar?
REDP-0R22S-15CR9-95TWT-L57KT -
AMugy Boldok Karácsonyt mindenkinek! -
#4845 -
Igen 

-
tszd #4964 Ezen a linken van egy 10,24 Kb-os "Armed Assault_1.02_Un-serial Patcher.rar" nevű file. Állítólag a német 1.02-es patch serial check-jét szedi le. Nekem cseh verzióm van, úgyhogy nem próbáltam ki. Azt sem tudom, hogy kicselezi-e a FADE-et. De ha valaki kipróbálta már vagy ki fogja próbálni, megoszthatná a tapasztalatait! Kösz. -
tpM #4963 Boldog Karácsonyt! ArmA POWA! (the unoptimized combat simulation from the creators of Operation Flashpoint.(tm) )
;D -
Fade rulz 
KK mindenkibe! -
-
Nincs szórás
-
Cifu ez túl bonyolult :D :D Még nagyon reggel van. ;) ;)
Boldog Karácsonyt mindenkinet. -
Uraim, Netmentes környezetbe távozván mindenkibe nagyon boldog Merikriszmaszt kívánok!!!! Egyetek sokat! :) -
tőlem 1 méterre, jobbra pattan a lőszer...
Lőszer: Olyan egybeszerelt töltény, mely a lövés leadásához szükséges összes alkotóelemet (lövedék, lőportöltet, gyúelegy (csappantyú) és töltényhüvely) egybeszerelve tartalmazza.
Tehát szerintem ott te nem a lőszerre, hanem a lövedékre (a lőszer azon részére, amit a fegyver kilő a csövön keresztül) gondoltál. -
Már lelett irva hogy a cdkey okoz mindent és nem pedig file(ok)! -
tudom, de azt kérdeztem, nem lehet e megoldani vhogy... pl a sima 1.1-es "weapon.pbo" val felülirni a 1.02-re patchelt-et? -
Esetleg a #4952? ;) -
Nééézzzéééteeek! Most élem dedós hajlamaimat, csinátam egy "festményt" az arma 1.02- feggyók "szórásáról", "pontosságáról"
Bódog karácsonyt mindenkinek:
-
tpM #4952 FADE :DDD -
Thx -
az 1.02-eshez nincs valami mód a fegyók szórásának megjavítására? elég szar, hogy lövök pisztollyal kb 6 m-es távolságban lévő tárgyra, és tőlem 1 méterre, jobbra pattan a lőszer...
.png)