35066
  • joebacsi
    hát reálisabbnak egyértelműen reálisabb, ezt nem vitattam sose (bár a kiömlőnyílás furcsa, miért pont ilyen lett?)
    az meg, hogy kidolgozottabb erősen szubjektív...én ugye a bf látványvilágához szoktam hozzá, ami jóval lekerekítettebb formavilággal rendelkezik, mint az ofp vagy az arma, ezt próbáltam valahogy kifejezni a "kiforrotság" jelzővel, holott igazából ennek megítélésekor csak az számít, hogy előtte ki mivel játszott huzamosabb ideig
  • joebacsi
    hát a kiömlőnyílást, és a farokrotor elhelyezkedését figyelembe véve ez a shot bizony bf2ből van, téged csúnyán átvertek :P
  • m1c1mack0
    1.01 el lehet(ha tort verziod van) csak ebbol nagyon keves szerver van, es sajnos iszonyat bugos
  • PhantomAss
    szóval: bf2+cod=vérpistikéknek
    ofp+arma=akik jobban szeretik a realizmust (esetleg voltak katonák, mert én tudom miről beszélek)
    ennnnyi
  • Icebird
    kérdésedben a válasz:)
  • pedro870
    mindkettő csúnya :)
  • HardcoresHUN
    Mitől lehet az hogy ha multizni akarok tört arma-val kidob?
  • Boconadi
    Nektek egy külön topikot kéne nyitni ezzel kapcsolatban.
  • Icebird
    Ez igy is van csak a #5059 hszre született mindez:)
    Leginkább a bf2 "fennyevekre van grafikaban ettol..."-re:D
    Hát ellehet dönteni mennyire igaz ez:)
  • MrTressy
    Sztm tök hülyeség hasonlitgatni...teljesen más kategória a 2 az 1 dolog hogy mind2öben megvan ugyan az a heli de a bf2 egy árkád tucatjáték mindenkinek,mig az arma egy harci szimuláció egy bizonyos rétegnek.Bár ennek ellenére az ofp is elkelt vagy 2 millió példányban de akkor sem mondható olyan populárisnak mint a bf sorozat
  • MrTressy
    Faca video kártyádat nem fogja meghajtani a relative "lassú" proc,ez sk-ba sikerült megtapasztalni...Ha 7es sorozatú gfel akarod tolni abból is az izmosabbal (highon) akkor akkor ajánlott proc 3 giga 2 giga rammal ugyanis a városban elkezdi darálni a winyót...
  • vsly
    Mindkettő full high beállítás,2XAA:
    ARMA:

BF2:

• m1c1mack0
    ááááááá rohadt bugos 1.01 áááááááááááááááááááááááááááá
  • bakvarnyu
    1. én tényleg unatkozok nincs kedvem ma dolgozni.
    2. a disznós kép biztos hogy neked is tetszett
  • 0Fritz0
    Sztem meg a tetrisnek sokkal kidolgozottabb a fizikája!

Emberek, ti tényleg unatkoztok.
    Szeretnélek emlékeztetni titeket, hogy ezt az egész képberakósdit a #5051 –es hozzászólás indította el.
    Neki nem tetszik a gém, oszt jónapot (+ a szaggatás erősen júzerhibára utal).
    Viszont még ebből is képesek vagytok vitát nyitni két eltérő játék kényszeres összehasonlítgatásával. Tisztelet :)

Mindkét okossággal játszottam már és teljesen tiszta, hogy mindegyik más élményt nyújt a kedves delikvenseknek.
  • Shadi
    van vkinek ollyan mentése ami kinyitja az összes küldetést?megköszönném:D
  • bucsher
    és ez most tényleg szebb mint az arma?!?
  • bakvarnyu
    Ezaz! Én is ilyennek látom amikor játszok.
  • gecc
    Azért már,lassan egy másfél éves játékról beszéltek.

• [NST]Cifu
    Valódi AH-1Z, hasonlísd össze az ArmA-s screenshootal, meg a BF2 renderrel. Lehet én vagyok vak, de az ArmA modell sokkal kidolgozottabb és reálisabb.
  • tpM
    Jah hát igen a BIS ugyan belerakta az animal.pbo-ba az emlősöket ,de a játékba már nem vlt idelyük... :D
  • SötétBarom
    O_o
  • Icebird
    ez egy sertés csak ruha nélkül:)
  • Bucser
    EZ micsoda? a sötétség nevű szörny a "Végtelen történetből"?
  • Icebird
    amúgy meg olyan felbontású modellt rakok bele hogy 1db-tól is megpusztul a gép:)(csak legyen aki letextúrázza:))
    De tök felesleges mert 98% ugy játsza az adott játékot hogy vissza van véve a grafika.
    5 perces meló:
  • Bucser
    játékban nem nézhet így ki maxon mert ha te egy render objectet stackolás és lowpolyvá alakítás nélkül beteszel a játékba biza úgy megfekszik már egy jelenlététől is a játék, hogy csuhaj. Szóval kötve hiszem, hogy renderminőségű helikopter lenne a BF2-ben:)

De nosza tegyél be egy nagy felbontású képet BF2 helikopterről:)
  • JohnnySmith
    A só hivatalnál?
  • bakvarnyu
    Itt kérlek egyértelmű BF2 lejáratási kampány folyik panaszt fogok benyújtani
  • bucsher
    Tessék egy arma szkrinshot csak most nincs kedvem elindítani a játékot, de tényleg ilyen hidd el.

• bucsher
    Te beraktál egy poszterképet én meg egy ingamet. Melyik objektívebb?
  • joebacsi
    640*480 csutka lowon
    vs
    cifu 1680*1050 full maxos képével...

objektív megközelítés roxx :)

egyébként azért bátorkodtam betenni azt a képet, mert játékban is maxon néz így ki, csak nemtaláltam normális ingame képet, nekem meg perpillanat minden virtual drive progi most kék halált okoz, így nem megy a bf2 mini image, az eredeti dvdt meg okosan elhagytam egyik lanpartyn, szóval én nemtudok shotot csinálni most...
  • JohnnySmith
    Most mit izzadsz? Csúnyább a BF2 modelje aztán kész...
    BF másról szól. (összs BF fan törödjön már bele)
    A BF-ek a COD2 és társai konkerenciája, nem az Armed Assault-é.
  • bucsher
    Nemtom google ezt dobja ki.
    Nem képzeled hogy a kedvedért föltelepítem ezt a szemetet :D
  • bakvarnyu
    menj a fenébe a very low-os képeiddel
    mindjárt berakom neked hogy néz ki az én gépemen az Arma kb 4 képkocka egy épület a fa meg egy formátlan zöld paca
  • bucsher
    Így már mindjárt nem olyan kiforrott OMG

• Fenrir
    Nekem megvan a BF2 eredetiben, de nem emlékszem rá, hogy a Cobra ennyire részletes lett volna pedig nem alacsony felbontáson játszottam.
  • tpM
    Énmeg azért nem rajongok ,h a BF-el hasonlítgatják már... le lett írva a FAQ-ban ,h ez nem árkádjáték, nem BF.
  • bakvarnyu
    Igen , a játékban még ettől is szebb
  • Icebird
    scripteltek egy kicsit:)
    full-aa-miss
    pitch-test
  • Fenrir
    Nana, ez a Cobra egy renderkép, ingame-et mutassál