35066
  • tpM
    Ráadásul ArmA-ban a nemhangtompítós MP5-nek nincs visszarugása.
  • tpM
    idézet ":)" #5664
    ":D" #5651
    ilyenekre azér figyeljünk oda mer ez jelzi ,h poén ;D
  • [NST]Cifu
    Pontatlanok? Egy MP5-el olyan 150 méterig nem jelent problémát eltalálni egy mellalakot, és ez az OFP-ben is így volt. Közelharcra jók csak? Nézőpont kérdése, lásd fent (100 méternél messzebb már úgyis csak optikával rendelkező fegyverrel érdemes lövöldözgetni - vagy géppuskával :)).

A közelharc pedig egyébként meg a küldetéstől / maptól függ...
  • Kvázi
    Tempi!
    Az OfpHu veterán az egy kicsit erős. Ez a fogalom nem nálad kezdődik. Te a veteránokat már nem ismerhetted meg. Sajnos már nekem is csak egy részétől sikerült olmot kapni arcomba sacc három éve.
  • Seaweed
    Ok-ok kozben fehomalyositottak hogy a magadet rancigaltad
  • tpM
    OFF : Itt valami félreértés van.OFPHu veteránt azt magamra értettem :) ;P
    ON : Régebben minthe lett volne egy interviewban ,h lesz ArmA-ban szúrófegyver támogatás.
  • Seaweed
    Hat ha arra mondta akkor beneztem..de a mondokam ettol meg megallja a helyet max a kutya se kerdezte

kes,lapat,csakany,lancfuresz temahoz: hat tudja a fene, poenbol elmehetne...
  • VeteransKUKaC
    tpM nem azért mondta, hogy ez a fórum szar, hanem mert hogy ő egy veterán OFP-s és hogy nehéz lesz majd lapáttal hókon csapni :), de ki tudja :), mekkora lenne ha tényleg csinálnának valami addont hogy pl tussal vagy késsel szal valami közel harci fegyverrel is lehetne ölni, azt valaki mögé oda lopódzin és amikor már azt hiszi hogy ő a jani a nyerő, hogy talált egy helyet, jól hókon csapni :D!
  • Seaweed
    "OFPHu veteránnal beszélsz"

Nem kell fenyezni szvsz..azt majd megteszi o maga a kezevel..
    De szerintem se indokolta semmi hogy faszozzon...mindenkinek meg van a joga itt hogy akar 1000 hozzaszolast is csinaljon ha az nem utkozik az sg forumszabalyzataval stb....de meg mindig jobb ez a forum, megha neha chat szaga is van, mint az ofp.hu-tok ami olyan halott mint a kethonapos vizihulla....
  • kassaidezso
    véleményem szerint szebb 1024-ben gyönyörű modellekkel, részletes pályával és effektekkel, mint 800*600-ban akadozva minden low-on.
  • kassaidezso
    Én is kipróbáltam a fű nélküli szigetet. Nálam hatalmas változás történt. Ugyanazokkal a beállításokkal amikkel idáig játszottam, most gyönyörűen fut. Kb úgy mint az Ofp, vagyis nulla szaggatással. 800*600-ról fel is raktam 1024-re, meg rápakoltam pár beállítást, árnyékok-miegymás, és alig változott a helyzet. Városban sem szaggat, erdőben sem, sehol. Az editorban teszteltem. Raktam be AI-t, meg sok szép dolgot és úgy sem lett rosszabb! Viszont ha berakom a txt-ben említett módon hogy singleplayer pályát is lehessen tolni, valami szörnyű módon belassul az egész játék. Szóval ezt a részét az addonnak elfelejtem, marad az editor.
  • Seaweed
    Minek egyenlore ide tobb fegyver?!Felet igyse tudjuk meg hasznalni..meg kene tanulni.. de azert neha jol jonne pl M249 SAW-re egy kukker ...mondanam hogy PKM-re is..de azt anyira nem szeretem mint az M249-et, mert jobban szór...
  • tpM
    Ha sokan leszünk nehogymár Camelekkel keljen repkedni... Legyen valami CTF mondjuk az Ortego-s vagy akár az ugynevezett 'CTI' :D
  • joebacsi
    én általában csak taktikailag beáldoztam magam, hogy a csapattársaim érvényesülhessenek, csak a mezei játékosoknak tűnt úgy, hogy lőhető lennék :D
    camel dogfight akármikor, de előtte valamit alkotni kell a gépemmel, mert nemszereti a virtualdrive progikat...csak nincs most időm újrarakni :(
    majd valamikó' :)
  • Sanyix
    mp5 volt ofp-ben, de csak a hangtompítós változat.
    Egyébként nekem nem hiányoznak, mert pontatlanok, közelharcra jók, armában pedig ez ritka :)
  • HardcoresHUN
    jah és joe gyere péntek vagyis ma este fel!!!!!! Sokan leszünk de nem leszünk elegen. Igazi Fragparty lesz!!!!
  • HardcoresHUN
    Joe kiváncsi vagyok rád te menniyre vagy lőhető:D Bf2-ben eléggé lőhető voltál:D (nem hozom fel a bf vitát!!!!!) Kéne egy jó pálya. Camel Dogfight mehet majd egy kört?
  • joebacsi
    tpm rafinált, de lőhető...legalábbis nekem anno 20ból 2 szer sikerült oföpöben :D
  • tpM
    Figyelmeztetlek te egy OFPHu veteránnal beszélsz! :D Egyébként jöhetsz lapáttal lopok megin a respawnotokról M24et azt lemészárollak :P
  • VeteransKUKaC
    Akkor siess haza :) szerintem olyan 10 vagy 11-ig remélhetőleg nyomni fogjuk :).

U.I.: Mond meg a főnöknek hogy halszthatatlan évszázados ARMA party van :D, mondmeg még hogy ez oylan mint a napfogyatkozás 100 évente 1 ilyen van :D
  • [NST]Cifu
    A Glock 18 képes sorozatlövésre, bár én személy szerint kicsit szkeptikus vagyok az ilyen sorozatlövő-pisztolyokkal. 3 méternél messzebb álló célra már merő lőszerpazarlás ilyesmivel lőni...

[center]
  • Reaper
    A Glock 17 igencsak félautomata...
  • [NST]Cifu
    Este 9-ig dolgozom... :((((
  • VeteransKUKaC
    Nekem az emberek (játékosok) hiányoznak :), a legjobban, ezért CIFU ha tudsz gyere te is játszani ma (péntek) 20:00-tól lesz egy kis game remélhetőleg elég szép lesz a létszám :).
  • lee56
    pl. mp5, skorpio meg társai?, opf-ba is bemoddolták őket, armánál is ez a sors vár rájuk sztem :), de jó lenne a pisztolyoknál is bővíteni, full auto-s glock17 (asszem), desert eagle...

M56 Smart Gun, az mi is, az Alien vs Predatorban volt smartgun meg a bolygó neve halálban, de nem emléxem hogy a tipusát is közölték volna, szal vagy rosszul emléxem, vagy másról beszéltél.:)
  • [NST]Cifu
    Comanche - protogép
    XM29 OICW - protofegyver

Egyik sem került sorozatgyártásba, pláne nem rendszeresítésre. Ezzel az erővel a Colonial Marines M41A1 pulzusfegyvere és az M56 Smart Gun is hiányzik. ;)

Ami nekem hiányzik amúgy az ArmA-ból, azok a géppisztolyok...
  • HardcoresHUN
    Sorry, de végül rájöttem tegnap este hogy a GMV jobb elfoglaltság:D
  • bakvarnyu
    sztem nem neked kellett volna bocsánatot kérni de te tudod.
  • bbchris
    Köszi a linket . Már kezd hiányozni a Comanche és az OICW fegyver is , na meg sokminden addons , remélem fennlesznek azok is . VOlt anno egy ágyú is ami mikor újratöltött valamit dumált oroszul , az nagyon tetszett .
  • VeteransKUKaC
    Sry ha sokít írok de gondoltam, külön szedem az üzeneteket hogy jobban látható legyen hogy ninek a HSz-ére válaszolok, a jövőben nem teszem, de ezt közölhetted volna így is és nem kellet volna faszozni, mert én aszem nem mondtam senkinek ilyet ( neked sem ).

Szóval sry még 1x a sok szövegért és inkább gyere fel játszani pénteken :)
  • Seaweed
    Most mi a faszt marjatok egymast..Quss es huzas a sarokba kukoricara terdepelni...büdös kölke!

• bakvarnyu
    Nekem is tök ugyanez van amiket írtál és most akartam ujratenni a win-t
    hátha , de ezek szerint felesleges:( Majd csak lesz valami patch ami javitja.
  • MrTressy
    Nem biztos hogy a legújabb driver jó a 6600gtnek...
  • bucsher
    Azért még írjál valamit, van még itt fent egy csomó üres hely!
  • VeteransKUKaC
    Sry SeaWeed, de nem nagyon ment senki, majd holnap :)
  • VeteransKUKaC
    bucsher én tudtommal nem sértegettelek, nem is beszéltem veled, nem is írtam neked akkor miért akarsz engem bannolni, illetve mirt nevezel fasznak ezt az utolsó Hsz-t tpM-nak írtam, mert ma nem volt fent és kész.

Szóval ha bajodvan akkor nekem privbe írd meg vagy fejtsed ki egy hsz-ben és utána írkálj olyat hogy "bannoljatok vagy bannoljátok".

Ahelyett hogy engem faszozol, gyere fel játszani, nekem semmi bajom veled.
  • Sanyix
    Havernak hasonló 6600gt-vel, 2500+@3200+ amd-vel, bár neki szétfolynak a texúrák, és eltűnedeznek a tárgyakból bizonyos részletek, pl amikor ottvoltam nála hogy megnézzem, azt láttam hogy a bokor 2 lapból áll, és néha el is tűnik, majd újra megjelenik, és ezt rohadt gyorsan egymás után. Vagy pl ugyanez történt az őrtorony lépcsőjével, de csak a lépcsővel, és hát a grafika is elég ocsmány volt, mintha semmilyen effekt nem működne. Amikor megmutatta nekem milyen csak néztem, most sem tudom mibaja, pedig volt win reinstall, legújabb minden driver, és a vicc az hogy nekem is tök ugyanolyan gépem van mint neki, csak nekem a 6600gt helyett 9600pro-van, és nekem jó minden :\
  • Seaweed
    ...nah latom senki...akkor megyek en is megnezem 100x-ra az GMV-t....
  • Seaweed
    ott ulok bent vazze es sehol senki..nah jovan vazze...
  • Szekig
    Szófosás rula... Ezt nem tudtad volna egy postban leírni mi?