35066
-
Fürtös #5709 ezen tulvagyunk
lehet az nf2 lappal van vmi nyügje?
-
Tudom a megoldásodat!!!! OpenAL program fel, de elötte töröld ki a windows/system32 könyvtárból az esetlegesen ottlévő OpenAL.dll fáljt ezután telepítsd fel az OpenAL-t. ha ezután nemjó akkor nemtudom -
Fürtös #5707 de nem hinném h ram mert akkor swappolna mint állat de ez semmit nem csinál,kijön a 8 kis négyzet 6ot kipipál és behal... -
Fürtös #5706 A(z) ArmA hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük
Csak a szokásos winfos szöveg...
a log-bol meg semmi értelmeset nem birtam kivadászni... -
tpM #5705 1GB-ból megeszik 300at a vindóz az ArmA meg a maradékot -
VeteransKUKaC #5704 Gépelési hibákért sry -
VeteransKUKaC #5703 Milyen hiba üzenetet írki plz egy képet ahiba üzenetről :).
Próbáld meg hogy Pakolj bele még memóriát, mert pl nekem volt hogy elfogyott az 1G, ugyan nem armában,de ha jól melékszem akkor írta itt valaki hogy az AMRMA kb 700 MB memót eszik. -
Fürtös #5702 az lessz...
-
bucsher #5701 A megoldás: még több IL2 :) -
Fürtös #5700 Arma feltelepit,elindit éééééésss hibát észlel leáll...:(
Mi lehet a gond ,már 3 napja szivok...
AMD 3000 Zaphire 9600xt 512ddr tudom nem nagy vas de ez van...
Vadi uj driverek win updatek megvannak...
demo is ugyanez...
valaki help.... -

-
Szekig #5698 Kösz bucsher.... :D :P -
bucsher #5697 Ez benne a vicc, hogy a nagc ment gajra, az ofphuval semmi gond. Egyelőre :) -
Lenyegeben mind1 is hogy kihez van koze a szervernek..a lenyeg hogy nem megy pedig toltuk volna...
Viszont igy most akkor nekiallok hálón backupolni ami kb anyit tesz hogy ha netan el is indulna en nem tudok jonni 1-2 oran at... -
MrTressy #5695 hát úgy tünik arma port szépen hazavágott mindent nem tom mikor lesz restart.. -
pedro870 #5694 jaja, sorry ha félreérhető, az arma port az működik folyamatosan is, csak szeretnénk az ofphu/armahu szervert is armásítani, mivel kicsit izmosabb, nomeg egyszerűbb lesz pályákat feltölteni -
pedro870 #5693 "Sajnos már nekem is csak egy részétől sikerült olmot kapni arcomba sacc három éve."
Kapi az ölö volt az utolsó a sorban. -
tpM #5692 Én ugy tudom a NAGC-ot MrTressy üzemelteti és az OFPHu OFP Coop Ap5 és CTI port fog szünetelni mert windowst raknak a szerverre ArmA porttal. -
VeteransKUKaC #5691 Nah.... Bakfity :), remélem megéri várni :) Nah akkor most mi legyen, várom az ötleteket?
Nincs valakinek valami hiper-szuper netje és persze gépe hogy csiáljon egy ideiglenes servert erre a kis alkalomra? :) -
ofp oldal itt van leírva hogy a szerver átmenetileg üzemképtelen. de állítólag holnap délben kéne leállnia nem most amikor egy nagy fragparty következett volna... -
VeteransKUKaC #5689 Valaki nem tudja véletelenül hogy miért nem megy a NAGC ?
Illetve valaki nem tudná esetleg megkérdezni az üzemeltetőtöl?:) -
tpM #5688 ugylátom nem megy a szerver :\ -
Fürtös #5687 Hosszú volt a számüzetés de visszatérek...
RESZKESSETEK KISKANCSÓK!!! -
Fürtös #5686 Löszerek bereszelve... AT malac kifényezve... -
Fürtös #5685 Közeledem...Rpk-m fényesebben ragyog a napnál...
-
Fürtös #5684 Nemsokára...nemsokára...
-
...kurva sniper AI...
-
tpM #5682 Attól még ,h 65fős még lehet játszani rajta. Mondjuk 5vs5 ha leszünk annyian. -
VeteransKUKaC #5681 Azért szerintem a CTI nagy lesz egy kicsit annyian nem leszünk :), az tuttommal egy 65 fős pálya :).
De mondjuk egy HOLD THE CASTLE-t vagy valami hasonló kaliberű pályát nyomhatunk :) -
tpM #5680 Postprocess : High -
VeteransKUKaC #5679 Van egy beállítás, most hirtelen nem jut eszembe a neve, amitől ilyen elmosódott lesz az arma. -
VeteransKUKaC #5678 Én nem vettem azt a gépet de ezt már 1 szer kifejtettem, másik dolog mondtam hogy rosszul írtam és evvel mégmindig nem tudom, hogy mi a probléma utána mutattam egy oldalt, hogy van olyan.
De ami az én csőrömet igazából bassza z az hogy én nem faszoztalak le, csak kioktattalak, lehet hogy nemiylen hangnemben kellet volna de akkor sem mondtam rád hogy fasz vagy hogy faszfej. -
kassaidezso #5677 A múltkor nézegettem az armedassault.com-on látható galériát, és van pár kép amihez hasonlót nem tudtam reprodukálni a játékban. Pl. ezen a képen a srác kicsit homályos. Ezt most be lehet valahol állítani, vagy csak valakinek van egy képszerkesztő programja? -
VeteransKUKaC #5676 Itt nem a gép volt a lényeg hanem hogy lehet ne egy ilyen paraméterekkel rendelkező servert bérelni. :) Én nem akartam ezt folytatni csak itt valaki el kezdett szörözni és válaszl mutattam neki egy linket. -
úú
-
tpM #5674 Nah, akkor ma 20.00 NAGC
152.66.234.169
pass : armahu
megyek a desert camocustom facemmel :D -
Jo. Akkor vegyel jo sok cash-t meg. -
VeteransKUKaC #5672 Nah jó nekem ebből elég te kis akárki az hogy én nem tudok írni az más kérdés te meg egy tájékozatlan kis senki vagy aki a nélkül küld el valaki, hogy utána járt volna a dolgoknak, ezek után én úgy oktattalak ki hogy meg muttam neked hogy hol tudod meg nézni a procit. A szövegelést sem én kezdtem, tehát jobb lesz ha befogod szépen a szádat te, hívhatsz diszlexiásnak vagy írni nem tudónak de faszanak ne hívj te 4MB gyorsítótárak gyöngye!
A másik dolog hogy építőjelleggel mennyit próbálsz hozzászolni a dolgokhoz én azon voltam mikor írtam ezt a serveres dolgot, hogy ha van rá igény, akkor egy ilyen kaliberü servert eltudok intézni, illetve én próbálom szervezni az esti programokat az arma serverre, de te mit csinálsz azon kívül hogy engem fasznak nevezel??? -
Szekig #5671 :D Amugy szerintem a hardveres tema nem ide valo...
Plane nem olyantol aki csak olvasott rola...
-
Faszfej. Legalabb ne oktass ki bazmeg amikor annyit nem tudsz leirni, hogy cache.
.png)