35066
-
Ilyen Uralt akarok ArmA-ba, meg igaz Spetzbaz-t is akarok...RHS addonokat akarok vegre...
-
tpM #5948 Red Dot specialítás by tpM ;) -
-
tpM #5946 tpM's SMG pack O2 kép :D
-
jeeeee
-
VeteransKUKaC #5944 Ohhhh végre nagyon thx :D! Akko harcra fel én fent leszek gyeretek ti is! -
-
MrTressy #5942 Lehet menni aki akar hancúrozni új cim nagc.sytes.net pass armahu ez a cim él csak a régi nem -
hogy kell itt beállitani az ignore-t? -
VeteransKUKaC #5940 Nah én 1.3-al kezdtem :), erre biztosan emléxem :)!!!
Dehogy végre valamit írja az ARMA-ról is az arma-t meg 2006 ban kezdtem :D!!!
Ehhez az utolsó megállapításhoz a felezőt vettem igénybe! :) -
VeteransKUKaC #5939 Igenis tpM dandár tábornok úr!!! :D -
tpM #5938 "tpM ne vedd magadra :) itt mindenki tisztel!" Akkor majd multiban lehet tisztelegni :P (mondjuk nem akkor mikor jövök szembe a PKM-el :D )
+ Ez az "öreg" játékos meg kb olyan poén minthogy én veterán vagyok :D
2002 óta OFP singleben 2005 Szept. körül multi... -
Hat tenyleg szar a memoriad... CS1.3 2001 szeptembereben jelent meg!
(en CS-t 0.9-el kezdtem) -
Monkis #5936 Hali! Esetleg erre a kérdésre valaki? #5882
-
VeteransKUKaC #5935 Jaja gubancsba :D ezta gubancsot szazr memóriának hívják! Majd iratok fel magamnak kavintont.
Köszi a javítást. -
VeteransKUKaC #5934 Off: 1.3-as CS mikor jött ki? aszem 99 vagy 2000 én csak viszonyít gatok, mondom én nem toltam sose neten csak singliben. Nem tudom mikor jelent meg mondom nem toltam! Pontosabban régen ezek szerint már a cs is megvolt:), egy Big Joe nicknevű játékossal meg még unokatesómmal játszottunk ofp- de csak tényleg kezdetlegesen, csak meg néz tük :(. Sry Én így elékeztem hogy elöbb volt ofp, mint CS, de ezek szerinte nem akkor vlamivel össze keverem :(. Régi szép délután 6 óra fix 150 ft-ért 56k-s kapcsolat :D!!! -
VeteransKUKaC #5933 Hmmm akkor elöbb találtam rá a CS-re! Nem az ofp-re! :( -
VeteransKUKaC #5932 Egy NAGY kérdés, milenne evvel a fórummal ha nem lenne a tpM?
Erre keresünk választ, válasz sms-eiket elküldhetik a 1738 nem emelt díjas ( 999+válfa) telefonszámra. 1738 a tpM hívószám :D
U.I.: tpM ne vedd magadra :) itt mindenki tisztel! -
Te! Kis gubancban vagy! Mert az OFP 2001*-ben jelent meg!
*EU datum: June 22, 2001
Amerika: August 30, 2001 -
VeteransKUKaC #5930 Hát nálam régebb óta nyomja az OPF-t én csak a Singlivel játszottam amikor kijött pontosabban játszottam még 56k-s modemmel is de aztán rájöttem,hogy ez így nem fog menni. Így aztán OFP-t csak Singliben nyomtam:). Amikor meg lett jó net (ISDN 128K ), akkor meg rátaláltam a CS-re :D nem tudom hogy 1999 volt akkor vagy már 2000 de valahogy atájt. -
VeteransKUKaC #5929 Köszi, ha már tudjátok pontosan, hogy mikor lesz kész akkor 1 nappal szoljatok ide a fórumra hogy mindenki szbaddá tudja magát tenni a tesztelésre :D.
Már nagyon várom :D! -
Fürtös #5928 tépéjemevics etás?
há hogy is van ez a feltörekvés?
tudomásom szerint nem kapott elöléptetést!
még a végén én fogom tekerni a H.M.P.G.-t a te parancsnokságod alatt???? -
LOL
tpM mint öreg játékos

-
Szekig #5926 Készül-készül, de jövőhétnél hamarabb nem. Ez már biztos. sajna -
VeteransKUKaC #5925 Nah ne mond :D!!! Erre egyedül jöttél rá vagy kérted a közönség segítségét vagy a felezőt használtad? :D :D:D
Én nem erre gondoltam :), hanem ha egy veterán úgy látja hogy az a mod nem jó akkor nagy valószinüséggel a többi embernek sem fog tetszeni :D. -
Az egyik 'veteran' a masik 'oreg'....a harmadik meg 2 nap utan mar gumi vagy mi?! 
-
Én öreg játékos vagyok, mer lassan 3 éve játszom onlájn ofp-t, meg mostanában armát, és elmondom neked, hogy az a mod lesz sikeres amit szeretnek az emberek
-
VeteransKUKaC #5922 Nah jó majd esetleg :) kipróbálom :D, de ha egy öreg játékos, aki már feltudja azért mérni, hogy egy modd kb menniyre lesz sikeres, annak a véleményére lhehet azért építeni.
Minden esetre ebben igazad van, hogy másnak tetszhet. -
VeteransKUKaC #5921 OFP.hu arma server, mikor indul be????
Már nagyon viszket a tenyerem:) -
tpM #5920 Érdemes mert attól ,h én borzalmasnak tartom másnak még tetszhet... -
VeteransKUKaC #5919 "egyébként borzalmasak ezek a fegyverek sztem OFP-s cucc azok a 3d-s irányzékok nagyon rondák :D)"
Nah ple ezért :D, így nincs értelme felrakni :(.
tpM a mod teszter :) -
tpM #5918 Az én tapasztalataim mér érdekelnek? :D Felrakod azt megnézed...
Hát ,ha majd lesz több mod meg addon gondolom a servereken külön addonválogatást vagy modot fognak futttatni és a megfelelő ikon kell
(egyébként borzalmasak ezek a fegyverek sztem OFP-s cucc azok a 3d-s irányzékok nagyon rondák :D) -
leírás by tpM -
VeteransKUKaC #5916 Teljesen érthető köszi, már csak a tapaszlatataidra lennék kiváncsi :), pl hogy szépen kivitelezettek-e a fegyverek. jók-e a fegyver hangok, menniyre pontosak a fegyverek.
Egykérdés ugye ezeket felrakod és szeretnél multizni akkor ugyebár a szerveren fent kell lenni szintén ezeknek a modoknek ( gondolom én ), szóval akkor ha egy olan szerveren szeretnék játszani, tegyük fel, amin szimpla no modos arma van akkor az alap ikont használom :)?, illetve ha egy olyan on amint a feltelepített tegyük fel 3 mod közül csak 2 vagy egy t hsznál akkor csinálok arra a serverre is egy külön ikont, ha ez így vann akkor a végére tele lesz az asztalom arma ikonokkal. :D -
VeteransKUKaC #5915 Mem láttam :) sry!
joebacsi: Nem okoskodni akartam,de ahogy Bucser is mondta ez tény és nem láttam a szmájlit, nem tudtam, hogy most komolyan gondolja vagy sem, mondjuk szemügyre vehettem volna alaposabban is és akkor lehet hogy leesik hogy viccnek szánta :), ezért már elnézést kértem és nem okoskodok, de ha valaki beír valamit, akkor azt megszokás beszélni, kiegészíteni vagy megmondani hogy az nem egészen úgy van, ettől még az illető nem butább, lehet hogy csak rosszul emlékezett vagy félre értett valmit és úgy maradt meg benne.
Én senkit nem akartam kioktatni, ha ez jött le akkor sry, okoskodásnak sem nevezném én csak hozzá szoltam a témához, pl én ehhez a fegyverpack-hoz nem értek tuti hogy nem fogom tpM üzenetét addig felül bírálni míg felnem raktam ki nem próbáltam stb... és ha esetleg tpM elírt volna valamit vagy nem úgy van akkor szintén közölném.
Szónoki pofázás vége :D :D :D :D :D Hegyi beszéd! :D :D :D -
tpM #5914 Nah akkor ide leirom a modok telepítését (lehet ,h voltmár mind1 FAQban is lehetne)
: Ugyebár az AddOn-ok a .pbo kiterjesztésű fileok az alap addnonokat az Addons könyvtárban tárolja a játék. Nos... célszerű a nemhivatalos addonokat egy külön modmappába helyezni (pl.: @Addonok) csinálsz egy mappát az ArmA könyvtáron belül pl @Addonok és ezen belül egy másik könyvtárat Addons névvel és oda lehet rakosgatni a cuccokat (\@Addonok\Addons) és csinálunk egy új indítóikont a játékhoz és a .exe után : -nosplash -mod=@Addonok
Modok : Ezek meg általában bezipelve vagy installerben vannak szóval pl mod.zip ben a mod mappa és csinálsz ikont hozzá -mod=@mod az installer meg ugye felrakja.
pl.: nekem ilyen a nemhivatalos addonok ikonja :
D:\Games\ArmA\ARMA.EXE -nosplash -mod=@6thSense;@AddOns
-mod=mod1;mod2 igy több modot is indithatunk egyszerre ,de ha külön configjuk van akkor általában zűrök lesznek...
Remélem érthető.
tpM -
ez nem okoskodás csak tényközlés. Hülyeségeket meg ne beszéljen az ember:) -
nem bántásként, de sztem ezt az okoskodást ne erőltesd :) -
Ja, tudom :)
Haveromnak volt olyan Red-dotja amiben zöld szinű bekarikázott kereszt volt :)
Csak poénnak irtam, hogy végülis lehet benne Red-dot :) (Szmájli is ott volt :)
#5909 - nna ez akart lenni a lényeg :) Nem kell mindig "Kukac"-oskodni

-
VeteransKUKaC #5910 tpM légyszi, ezekről a fegyvercsomagokról írj egy nagyobb lélegzett vételü leírást!
u.i.: telepítésükkel együtt :). Tapasztalataidat is belerakhatod, hogy melyiket érdemes felraknimelyik gagyi és nem érdemes felrakni.
.png)