35066
-
MrTressy #6189 És az birni fog 3 portot egyszerre? -
neuro #6188 A végén ott van két iraki, akik elég amatőr módon lövöldöznek ki az ablakon AK-val. Onnan lehet őket felismerni (és úgy általában az iraki katonákat), hogy a régi amerikai sivatagi BDU-t és PASGT sisakot hordanak, ellentétben a US ARMY-val, akik ACU-t és MILCH-et (lásd fotó lentebb).
A videó elején pedig ott a szöveg, hogy a 3rd Stryker Brig/2nd Inf. Div mellett a 6th Iraqi Army Div is részt vett a csatában.
Egyébként amit a "hiradókban" mondanak sosem szabad készpénznek venni, főleg nem ilyen témában... :)
-
Az egyneruha az nem a felvarró. Az országjelzés a felvarrón található. -
hát lehet hogy a saját szememnek sem kell hinnem, de én amerikai egyenruhában ak-val lövöldöző fehér embereket láttam lövöldözni tegnap a hiradóban
-
kassaidezso #6185 Bocs, nézd meg jobban a felvarrót és láthatod hogy nem amerikaiak. Amúgy az iraki biztonsági erők használnak tudtommal szovjet fegyvereket. -
én ma este ottleszek. úgytudom tempi is, mint ügyeletes veterán -
MUhahaha (m107) Amúgy kicsit durva külömbség van az m107-es töltény és az AK47-es töltény között :D.
Na jó én nem offolok tovább ;) -
VeteransKUKaC #6182 Ohh de király :D
Nah de akkor melyik serverre menjen a nép?
Akkor ma 19:30-tól fent leszek gyertek it is tpM Sea Raptor,bucser, Hardcore, stb.....
Azt hogy melyeik serveren leszek még nem tudom ha meg érkezik a pontos cím estére akkor az új Arma serveren :D
Ha nem akkor egyértelmü hogy a régin :D
Remélem hogy Jó sokan leszünk, szóval mindenki próbáljon jönni!!!! -
Ha minden jól megy este Scene szerver:
-ArmA 1.02 szerver
-ArmA demo szerver
-OFP szerver
-
Szekig #6180 Nekem ilyen fegyver kell a CTF-hez az armaba.... :)
Beretta -
bucsher #6179 Jó ez az arma, mert se szerver, se player, se játék, viszont az ehhez fejlesztett gépen faszán fut a TDU :DDD -
neuro #6178 az igaz, hogy amerikaiak kameráztak és az is hogy a többség tényleg amerikai volt, de az AK-val irakiak lőttek - de nem kell elihinni ha nem akarod
-

pont az volt a hír lényege, hogy az amcsi katonák harc közben kameráztak (egy házból lövöldöztek egy mássik házra). de nem muszáj elhinni. -
neuro #6176 azok nem amerikaiak, hanem irakiak voltak -
tegnap a hiradóban is mutogattak amcsik által felvett harcokat. ott többek között ak-val lőttek az amcsi katonák. de elég érdekes módon, mert nem is csípőből, és nem is célozva, olyan mellmagasságban tartották és úgy adtak le rövid sorozatokat.
más: nektek is van olyan hogy nem tölt be bizonyos textúrákat? -
A haborunak is van egy ilyen hatasa....
-
A flém az jo mert nem hagyja kihulni az emberi kapcsolatokat:D -
tpM #6172 Nah ne flémeljetek már megin' -
-
..igy van nem kotelezo ide jarni! -
Ez volt srac a hét vicce:)
Nem kötelező ide járni.. hallgatni OFP hu forumon is lehet:D -
bucsher #6168 qd -
fkubi #6167 Pedig jobb lenne... -
van valaki? mert az 1-2 max 3 fos mokakat unom mar... -
elég a vitából gyertek fel gamézni!!!! -
passz..en firefoxot hasznalok... -
Meg szerencse hogy nem te mondod meg hogy ki menyit es hogy forumozzon az SG-n.....es meg az is szerencse hogy ez a topic el es nem olyan halott mint az ofp.hu-n voltak a forumok! -
gondolgodtam hogy én is belinkeljem-e, de gondoltam akit érdekel az majd csak megtalálja azért is irtam oda hogy hol láttam.
Egyébként a youtube nálam miért irja ki álandoan hogy telepitsek flash lejátszot ?De a telepitésnél meg kiirja hogy már fenn a legujjabb,de igy se játszik le semmit.IE6-ot használok -
fkubi #6161 Itt valakinek szofosasa van :/
-
a Gepárd az egy vadállat!!! nézzetek youtube-n az M82-esről viedót, lövés közben. na a gepárd kétszer nagyobbat rúg -
Szerencsejukre par eve felertek tobb evtized utan esszel hogy fontos a kommunikacio...es nagy hangsulyt fektetnek ra...persze erre sok friendly-fire utan "jottek ra"...
-
http://www.tv2video.hu/popup/index.php?section=32 -
tpM #6157 OFP-ben is ez volt ,de a Liberation 41-15mod 1.07ben már pl a DP27 -et és az Mg34-et is máshogy fogja mint a géppisztolyokat a puskáknak van felhuzási animja. -
tpM #6156 Az amcsik meg addig lődöznek Akval amig le nem lövik a társaik őket véletlenül (Veitnamban nem egyszer fordult elő ,h elvették az Ak-t egy másik osztag meg tüzet nyitott az AK jellegzetes hangja miatt)
+ még olvastam valahol ,h egy Gepárd tipusu rombolópuskával lőttek és szilánkokra törte a lövész vállát -
Hát mindjárt bele is futottak szépen a statikus animáció korlátjaiba.
Mivel van egy tartási anim tipus ezekhez a fegyverekhez azt jónapot.
Látszik megint a kapkodás, mert ha már nem csináltak hozzá animot akkor legalább a AKS74-et belöhették volna, csak elöbbre kell rakni a fegyver pozt. és mindjárt nem lóg bele.
Az ak107 és RPK74M-nél én betudtam állítani a lehetöségekhez képest a BIS nem? -
lattam
-
épp ma volt a "csiga2"-esen a hirekben egy video az amcsi katonákrol ahol egy erkély szerüségböl löttek és még a vakolat is lepotyogott lövéskor, meg az amcsi katonák AK-val (!) löttek .
-
Eleve szep mennyisegu egestermek, fust formalyaban beterit, illteve bizonyos loszerekkel akkora energia szabadul fel hogy felveri a port a foldrol targyakrol a kornyezetben, pont mint a lovegeknel...vegulis ez kezi agyu kategoria
(Mindez hatvanyozottan igaz pl epuletek vagy olyan targyak kornyezeteben ahonnan pl a hang visszaverodhet!)
De nem vagyok szagerto...jarnak errefele olyanok is akik jobban ertenek a temahoz majd ok kifejtik mi lyen erok, fizikai jelensegek okozzak a jelenseget egyes esetekben! -
porzik ha lősz vagy mi a pitsa?
-
.png)