35066
  • Jetmanic
    Tudna valaki rendes, működő CZ kulcsot adni ?
    A REDP-0R22S-15CR9-95TWT-L57KT nem ér semmit a patchelésnél, csak a telepítéshez jó.
    Köszike :)
  • repvez
    tudja valaki hogy mi lehet a gond olyankor hogy hiába csináltam ugy ahogy tpM irta nálam akkor is csak a régi hangok vannak .Megnéztem a mappák tartalmát de az eredeti weapons mappába van 2 sounds mappa is van egy a Data mappán kivül és egy belül.De a modos Weapons mappában A Data mappában még van egy predator mappa, amin belül van még a sounds ez az eredetinél nincs Ez nem lehet baja neki lehet hogy a predator mappán kivül kéne a sounds másolni.
  • VeteransKUKaC
    Akkor ma 20:00 kor megint armazhatnank egyet :D!!!!
    tpM ne késs :D Hardcore és a többiek is jöjjenek :D!!!

Server címe: arma.hu port: 2320 Jelszó: armahu
  • HungaroJET
    Angol változat csak :( február 16. körül várható
  • csoola
    egy alma kérdés: kijött már a rendes angol release?
  • tpM
    20.00körül...
  • VeteransKUKaC
    Kérem jelentkezzenek az emberek, hogy mikor tól érnének rá egy ARMA-ra!
    tpM te biztos ismersz jó CTF és SC pályákat, amik nem túl nagyok, azokat fel kéne rakni a serverre :)!!!
  • VeteransKUKaC
    Hiper fegyó ide vagy oda a vietnámiakkal se tudtak mit kezdeni az amerikaika pedig hiper-szuper fegyvereik voltak.

Ha nem látom az illetőt akkor nem tudok mire lőni :)!!!!

De egyébként a másik dolog jobban zavar, a zoom-os dolog :)!!!
  • debHUKK
    előbb-utóbb úgyis fel mész az arma.hu-ra, mert úgyse birod ki
  • tpM
    Jajj szegény BLUFOR mien szar a ruhája füves terepre ,de viszont ott vannak azok a hyperfegyverek tessék használni :P ;D
  • tpM
    Csinálsz egy mappát az ArmA gyökérkönyvtárban pl @Sound névvel és ebbe egy AddOns mappát. Az eredeti ArmA/Addons-ból a weapon.pbo-t kicsomagolod cpbo-val (ami asszem mellékelve van) és a keletkezett weapons mappát berakod a @Sound/Addons-ba majd a Mod-ban lévő weapon mappát berakod ugyanide, felülírod és utána bepbo-zod (jobbklikk CreatePBO). utána csinálsz hozzá egy ikont -mod=@Sound paraméterrel a végén pl.:
    D:\Games\ArmA\ARMA.EXE -nosplash -benchmark -mod=@Sound
  • VeteransKUKaC
    Pedig mekkora király lett volna a tarkabarka egygyenruha ami a sivataginál jobban bele illene a tályba, mert tényleg sokkal jobban rikít az amerikai az erdős bozótos részen, mint az SLA. :)
  • pedro870
    én ma szívesen csatlakozom
  • VeteransKUKaC
    Ma hányan érnének rá egy Armara??? Fejlesztenem kéne a veterán modos skillemet, mert én még csak amatör modban tudok játszani :D, bezzeg ez a tpM :P, őt akarom utolértni ő a mesterem mentorom, ohh taníts tpM :D!!!
  • kassaidezso
    Szia! Légyszi segíts! Nem értem pontosan hogy hogyan is kell ezt összehozni. Még vannak gondjaim az angollal, most tanulom és ezért nem értek mindent. Írd le légyszi hogyan kell összehozni! Köszi.
  • pedro870
    "Ehhez egy kérdés, ellehet e úgy cserélni a ruhát, hogy az ne mod ként jelentkezzen, illetve ez megjelenik-e multiban :)???"

szerencsére nem :)
  • VeteransKUKaC
    sry a gépelési hibákért!
  • VeteransKUKaC
    Sosem hasznaétam tps-t, csak a külső cél keresztet, de az sem volt :), ami nem baj bár én hagytam volna valami körülbelöli cél keresztet amivel nem lehet pontosan lőni de kb-re igen pl ha közel van, vagy pl snipernél kb beloni hogy már oda tudjak zoomolni ,ne kelljen zoomal még nagyokat mozogatnom, egy csomó szor ez volt, hogy már zoomoltam de alapból nem oda zoomoltam, így zoomal kellet mozgatnomés mire oda mozgattam lelőttek, de egyébként markára rikít a sivatagi ruha mindig hardcoret vettem észte a bokorban és nem a SLA-t.
    Egyébként eddig is sokszor haltam:), eés 1,2-es volta K/D szal szerintem egy kezdőtöl nem rossz :D, én nem játszottam neten OFP-vel, ergo veterán modban is most játszottam elösször :).

Ehhez egy kérdés, ellehet e úgy cserélni a ruhát, hogy az ne mod ként jelentkezzen, illetve ez megjelenik-e multiban :)???
  • tpM
    Ugye mennyivel nagyobb egyesek elhalálozási aránya ,ha nincs TPS nézet? :D
  • pedro870
    Felpakoltam kb 83 coop küldetést az armaholicról. Simán előfordulhat, hogy a fele nem működik.
  • VeteransKUKaC
    ICEBIRD ts szerver újból üzemel vagy azt még nem csináltátk meg vagy az nem is lesz csak, mert tegnap Hardcore-al hallotuk egymást meg tudtunk beszélni a belső voip-n de a többiek nem hallotak minket és mi se hallotuk őket :(, ezt ts-el hidaltuk át de mióta ugy e leált az ofp.hu nincs ts server.
  • VeteransKUKaC
    SEAWEED, a következő alakalomnál szeretnélek a célkereszt közepén látni így húzd majd fel hátsódat plz :D:D, 1-2 balfék ne rontsa már el a kedvedet egyébként a serveren nem is voltak mások, mint mi ( én, tpM, Hardcore, neuro), minket meg nagyából ismertsz mi nem szólunk be úgy se, szóval nincs itt semmi probléma, ha jönne ez a 2-3 balfék akkor majd megoldjuk de addig nem csinálsz segget a szádból, mert nem mész oda ahol ők is jelenvannak.
  • Seaweed
    "Egyébként van még basc szerver is. Vagy lesz."

Nah akkor csak jol remlet hogy mintha egy masikat is emlitett volna valaki mar...
  • pedro870
    nemkívánatos személy :) ok, tégy ahogy jónak látod, ha 1 ember bemondása szted ennyire jelentős. Egyébként van még basc szerver is. Vagy lesz.
  • MrTressy
    arma.hu jóval alkalmasabb arma futtatásra mint a nagc...
  • Seaweed
    Nem tudom hogy jotment e, de az igen hogy a ti/te bekkedhez tartozik....de hagyjuk nem igazan tartom ezt az egeszet vitatemanak. Kar az energiat fecserelni az egeszre. Oromkodjunk hogy van szerveretek mert mint irta MrTressy o ezutan a sajatjat lelovi ergo marad 1 (?) arma szerver magyar vonalon...aminek lehet orulni!(?)
  • Seaweed
    Nincs semmi bajom. Nem vagyok megsertodve vagy valami ilyen, enyire nem erdekel az egesz...egyszeruen en nem szoktam segget csinalni az arcombol*. Ment a nagyivu vetites, amire en beragtam es jol beugattam. Aztan jol meg is lett mondva nekem hogy nemkivanataos szemely leszek a szervereteken. Erre en megnyugtattam hogy ne feljen nem is fogok arra jarni*.
  • Icebird
    ha minden jött-ment szavára hallgatsz, meg utasítgat akkor meg is érdemled!:D
  • pedro870
    Jó hát én nem erősködöm...csak nem értem, az egészet, meg hogy neked vki megmondta, hogy ne menjél a szerverre. Ezek az arcok pl engem is anyáznak ha olyan kedvük van, nyugodj meg :). Legutóbb 2 napja.
  • Seaweed
    Nem rinyalok...megkerdeztek, elovezettem hogy mi a helyzet. (Gondolom feltunt neki hogy nem voltam ott, ezert megkerdezte, en meg elmondtam....akkor rinyalnek ha ezen lovagolnek hogy most emiatt nem megyek oda es jajj en szegeny most mi legyen...de nem ez tortent meg mielott valamelyik nagyokos meg ezt is lefesti!)
  • pedro870
    mégis ki mondta? és mégis miéééé rinyálsz ahelyett hogy játszanál? :)
  • Seaweed
    Megmondtak frankon a nagyok hogy ne is menjek oda....hat en meg nem szoktam segget csinalni az arcombol egyesekkel ellentetben...
  • HardcoresHUN
    most már nemlátni a szervert.
  • HardcoresHUN
    jaja jóvolt. basszus az hülye BPMhogy sarokba szorított:D:D nemvolt semmi. Nah meg az a hülye elbújós szemét AI. jól ledarált mindkettőnket.
  • VeteransKUKaC
    Akkor nem is tudsz fellépni? :( Vagy csak ilyen szóbeli tiltás van vagy mi ez egyáltalán? :S :S
  • VeteransKUKaC
    Ez a mai jó volt HardCore-al majd megcsináltuk a coop pályát:)!

tpM és a többiek hova tüntek?
  • VeteransKUKaC
    Én nem tapasztaltam ilyesmit.
  • Seaweed
    Nekem nagy-ritkan megakad, de nagyon kis idore, max fel-egymasodperc volt es nem ment a jatek rovasara.
  • tpM
    Nekem néha kb 2sec-en keresztül 10FPS
  • neuro
    másnak is csinálja azt multiban hogy elkezd laggolni kb 15 másodpercig, de olyan szinten, mintha 1 fps-el menne a játék?