35066
  • norbre
    ultra gagyi lod? azmiaz?
  • ToMy_
    oje, köszönöm, ez kellett...
  • Icebird
    Az a legjobb fű ami nem pár méterig látszik csak:)
    egy távolabbi ultra gagyi lodot kell a mostani fünek csinálni és mindjárt látni 1000m-nél is.
  • norbre
    totalcommanderhez pbo plugin
  • ToMy_
    hahó,
    írja itt ennek a nograss addonnak a szerzője, hogy unpack a pbo-t meg hogy a végén pack a pbo-t. nade mivel? van vmi pbo kibecsomagoló? ha igen akkor merre?
  • norbre
    a baj az hogy előre nem lehet kilátni rendesen a fűből ..
  • VeteransKUKaC
    Jah szép is, jó is az a fű, lehet hogy az AI lát de ha emberek ellen multizol akkor az ember nem fog látni és marha meglepő tud lennei hogy a fűben kuksol egy manus:D, volt már velem olyan külföldi serveren, hogy belebottlottem egy fűben gubbasztó manusba, az meg jól segbelőtt :D. Sőt én is csináltam már ilyet, tehát szerintem nem az lenne a megoldás, hogy kikapcsolják, ez 2 okból is rossz rontja a játék szépségét és szimla multibana feelinget is :).

A megoldás az lenne ha az AI látását egy kicsit mérsékelnék, mert marhajó szeme van.
  • norbre
    amúgy az lenne a tuti sztem ha lehasal az ember akkor a közelében lévő fű (1-2 m) "átlátszóbb" lenne
  • pedro870
    igen, most ez a jó, csak multira nem fogod tudni használni (legalábbis az ofphu szerveren nem)
  • norbre
    témához kapcsolódóan találtam valamit:

no-grass-islands
  • pedro870
    Az egyetlen megoldás az lesz, ha majd a köv patch után kikapcsolod a fövet. A BIS még nem talált ki más megoldást a problémára. A talajtextúra egyébként nagyon szép tud lenni újabb vga kártyákon...mármint az enyémen is lehetne szép, csak akkor nem mozdulna meg a játék :)
  • norbre
    hát ja.. én inkább belső nézetben szeretek játszani
  • VeteransKUKaC
    Van egy megoldás, hogy te is lássad, de ez egy gusztustalan megoldás, tempi szerint és szerintem sem a legjobb de ha ezt csak a gép ellen csinálod akkor még belefér :), mégpedig hogy TPS nézetből nézed az embered hasalásközben akkkor látod az ellent.

Ez a megoldás viszont illuzió romboló, nem ajánlott!
  • VeteransKUKaC
    Akkor azt is nyomhatnánk :)!!! Akkor megint 20:00???
  • norbre
    nem pont erre gondoltam..
  • Szekig
    nem kell lehasalni... :D
  • norbre
    üdv..
    nekem baromi zavaró hogy ha lehasalok a fűben, akkor sz*rt se lát, viszont az ellenség tök simán lát engem..
    mit lehet ezzel a jelenséggel kezdeni? tapasztalatok?..
  • debHUKK
    Síírály volt a hent!
    Utána +kerestem a múltkori missönt amiben egy repteret kellett elfoglalni aztán a városba menni.
    10-78killtheclanboss vagy hasonló
  • Szekig
    Ohh Fenykep sztar lettem... :D
  • tpM
    Ez is jó pálya (Red Hotel)
  • tpM
    Nem kanászodtam én el...csak rájöttem ,h nem jó a "szemberohanokazellenséggelakármiislesz" taktik ;D
  • VeteransKUKaC
    Ez igaz de sajna nem csak a Városból jöttek úgyhogy erre majd figyelni kell, mert nem csak a városból jötek hanem volt a t elágázás ( útelágazás) mellete erőd onnét is jöttek :(, és arra mi nem figyeltünk, engem 2 szer is onnét szedtek ki :(.

Meg az AI NV nélkül is jobban lát, mint mi NV-vel :D!!!
  • Fürtös
    titeket fiam titeket...
    de ezt is csak aért mert nem jo helyre álltatokmondom kerités délnyugati sarka onnan tüz alatt tudjátok tartani a kijáratot meg a városbol érkezö járört... erre mindenki a bejárat elött lebzsel mire körbeértünk...de egyébként jelentösen nagyobb eredményt értünk el szervezetten!szép volt!
    Fog ez menni csak még gyakorolni kell!
  • VeteransKUKaC
    :D Fürtös :D a taktika mestere csak 1 baj volt ezekkel a taktikákkal, hogy mindig hátbalőttek minket :D, de nem baj majd holnap!!!:D
  • VeteransKUKaC
    Mind1 mikor indulsz? :D Remélem, holnap még leszel :D!!! BMP-s cucc jó vol t:D
  • Fürtös
    pápá
    és jobb ha közben olvasgatot a hithü kommunista katona szolgálati szabályzatát...
    Tpjem fijjam nagyon elkanászodtál mig nem tartottam rajtatok figyelö szemem:D
    Ma végre tudtam játszani a serveren,és meg kell mondjam ugy éreztem hazaértem:D
  • HardcoresHUN
    LOL Take Over:D:D:D Over There 2 :D:D:D a kedvenc sorozatom. Nagyon állat volt. sokáig nemleszek, mert megyek sítáborba
  • VeteransKUKaC
    Jah marha király volt :) holnap folytköv evvel a mappal :D!!!! Take Over 2 :D
  • tpM
    Nah aki kimaradt ebből a hentből az sajnálhatja! Rohadt jó volt :D
  • tpM
    Nah hent! arma.hu serveren port 2320!
    TS meg ott van lejebb!
  • tpM
    Mer még nincs web...
  • Raptor 2
    Skacok, miért nem műxik az ofp.hu????
  • HardcoresHUN
    én megyek
  • tpM
    Nah akkor ma hent! TS ott van a #6314-ben
    19.30is lehetne esetleg....
  • VeteransKUKaC
    Király végre hallani fogja mindeki egyást :), amíg nem jön a javítása a VOIP-nek :D.
  • Icebird
    TeamSpeak szerver: arma.hu vagy ofp.hu (port: 8767)
    password: armahu

Csatorna váltáshoz szükséges regisztrációk folyamatosan

• VeteransKUKaC
    Ma is egy Játék? Megint jó lenne a 20:00?
  • fkubi
    Miutan a BMP lanctalpa csak tologatta maga elott a fekvo katonat, nem hiszem, hogy a rotor majd lefejez :/
    Ja, es az ego tank se porkoli le a szemoldokod, ha kozel mesz.

Az 1.02-t es 1.03-at nem neztem...
  • lee56
    na ez most elgondolkoztatott, nem emléxem már, de erősen kétlem hogy op. flashpointban anno lett volna ilyesmi, mármint ilyen suicide, armában már van?, ott széttép a rotor, ha dombközelben parkolsz a csoppereddel, vagy csak a szokásos texturaegybefolyás esete forog fenn még mindig? (viccen kivül kérdem :))
  • joebacsi
    nem :)
    bár ennek ellenére voltam már benne, de nem önszántamból...de elég is az offból...
    a kép pedig igenis hasznos...ha már 1 szúszájdot sikerült vele kivédeni arma-ban, akkor már megérte :D

egyébként pedig mivel idő és megfelelő vas hiányában perpillanat játszani effektíven nem tudok, ezért csak az idepiszkításokkal tudom kiélni most magam, miközben az ilyen #6308-hoz hasonló hszok fájdítják a szivemet...lehet sajnálni, meg együttérezni :)