35066
-
SzaSzaWEL #6389 Meglesz az is, addig örülj, míg nem megyek repkedni :)))) -
üdv.. custom face téma..
megcsináltam, beraktam, működik, de.. nagyon világos a gémben a fej ahoz képest hogy a jpg elég sötét.. sőt még a player settingsben is sötétebbnek mutatja mint a játékban.. ez miért lehet?
-
bucsher #6387 Az X52őd meg késik? :) -
Nem maradsz le semmiröl, ha 2 percel késöbb nyomod meg a mehet gombot és elötte átolvasod!:D -
lee56 #6385 "és ez belém zögzült az évek alatt, majd próbálok rá odafigelni :("
Látom nem lesz ez olyan egyszerü feladat neked :)) -
VeteransKUKaC #6384 Holnap megint akkor 20:00 jó mindenkinek??? -
VeteransKUKaC #6383 Ok :) egyébként nagyon nehéz oda figyelni mivel fél-vakon gépelek és nem mindig nézem hogy mit írok. Ez sajna annak a betegsége hogy sokszor kell csak ilyen inci-finci szövegeket írni, ráadásul gyorsan és ilyenkor nem törekszem a gépelési hibák kijavítására és ez belém zögzült az évek alatt, majd próbálok rá odafigelni :(.
Játék közbeni komunikáció az nem probléma, azt könnyebben megtudom oldani. :D -
SzaSzaWEL #6382 Na kolbászkák!
Megjött az Armám a mai napon, úgyhogy reszkessetek :) Holnap már megyek is hentelni... -
pedro870 #6381 igen, megfontoltabban, helyesebben, a lényeget kéne írni
ugyanez érvényes arma közbeni kommunikációra :) -
lee56 #6380 Félre ne érts, No offense, de
1, ha már elnézést kérsz az írási hibákért, legalább ott ne irj hibásan :)
2, annyi energiát fektetsz a bocsánatkérésre, ha azt inkább arra forditanád, hogy jobban figyelsz gépelés közben, lehet nem is kellene bocsánatkérő hsz-okat irnod :D -
Sose mukodott!! az egy dolog hogy te lattad.... -
tpM #6378 Az előbb még müxött... a BI forumról akartam ,de már ott is béka :\ -
VeteransKUKaC #6377 Nah akkor gyertek fel Indul ahent megint:D!!! -
Szep ez a sarga beka...tobb mint 1 eve nem lehet a imageshack.us-rol az SG-re kepet linkelni, de sebaj...
-
tpM #6375 -
tpM #6374 Nem volt anyira sötét ,ha már lőttél ugye megvilágít a torkolattűz és látják merre vagy...
+Még ott égett mögöttünk a Hummer :D -
VeteransKUKaC #6373 ha záró tűz volt akkor marha pontos voltmert nem sorozatjött hanem 1-1 lövés, 2 meg én akkor nem lőttem, amikor mozogtrma, arrébb mentem csak arrébb futottam, delehet hogy igazad van. -
szerintem akkor már rég ment a harc, és felfedtük magunkat a lövéseinkkel
és a torkolat tűz és a hang már elég hogy beazonosítsák a helyet
ráadásul olyan is van az armában, hogy ha nem is tudják pontosan hol vagy attól még zárótüzet azért szórhatnak -
VeteransKUKaC #6371 Ha nem vett észre akkor enm de pl amikor teganp hát balőttek minekt akkor a csávó a T elágazás végébe volt mi meg a kapuba rálőttem majd arééb mentem és simán utánam lőtt gond nélkül.
Marha pontosan és ugye a civileknél nem volt NV!!! -
VeteransKUKaC #6370 Este 20:00 kor egy újabb hent?:D -
VeteransKUKaC #6369 Jah egyetértek, de azért nem ilyen nem lát zóna kell hanem valami oylan hogy a látótávját kisebb re vegyik, vagy legalább is ne lőjönn rám :D. -
na ezeket tessék összegyüjteni és megírni a BIS-nek
hátha halgatnak rája -
tpM #6367 Az a jó cpbo! -
ToMy_ #6366 Kegetys Tools, ezt próbálta már vki? -
a www.armedassault.info-.n volt szo egy PBO extractorrol. Ide is volt linkelve. Keress rá a forumban. -
ToMy_ #6364 hmm, ez a PBO plugin sajna nemnyert az ArmA-s PBO-knál. Belenézek vele a PBO-ba és csak a nagy ürességet látom.
Egyéb tipp, vki? -
kassaidezso #6363 sőt, egy holttest fedezékében sem lát. nem is lő. -
kassaidezso #6362 Nem vagyok programozó, de hogy az ai ne lásson azt már az armában is megoldották, hiszen ha fedezékben vagyok akkor nem lő rám. pl egy kő takarásában. Miért nem lehet egy ilyen láthatatlanná tevő mezőt rakni a füves területek fölé 20 cm-el, ami korlátozza az ai azon képességét hogy kiszúrjon 300m-ről a fűben hasalva? Egyébként meg nem kellett volna ezt a füves dolgot erőltetniük, szerény véleményem szerint a vbs1-ben látott kis növényi szárak (kb 30-40 centisek) sokkal jobban visszaadják a természet látványát, arról nem is beszélve hogy látszanak 1000 méterről is, és marha nehéz köztük észrevenni az ellenfelet.
Csak vélemény volt, mielőtt valaki ugatna. -
Cifu megkérhetnélek valamire?:)
pedro korábban #6274 linkelt egy 505 releaset azaz az 1.03-mal várható featurek. Tegnap pedro nagy vonalakban elmondta (Magyarul:)), amit elég érdekesnek találtam ahhoz hogy itt is legalább a lényeg Magyarul leírva eljusson azokhoz is akik hozzám hasonlóan nem igazán kenik az Angolt:))
-
egy másik kérdésem meg továbbra is az, hogy nektek is előfordul hogy néha nme tölt be textúrákat? (ki is írja a töltés végén, hogy nem sikerült) -
-
bakker, egy kicsit nem tudtam tegnap este eligazodni a multi menüjében, meg azt sem egészen értettem, hogy amikor újra akartam spawnolni, mitől függött hogy megtörténik-e vagy sem...igaz nem is nagyon erőltettem, csak belekukkantottam, mindenesetre nem eccerű... vagy én vagyok eccerű hogy nem értem? 
-
Én egy kicsit annál a küldinél sokaltam be, ahol az ellenséges páncélosokat (két BMP és egy Shilka) kell lekommandózni, ill. opcionálisan a támadó északiak haditerveit lehet megszerezni. Az indulási ponttól északra van egy Mi-17-es a földön, egy kis sátorbázis mellett. Körülötte géppuskaállások, a halikopter mellett pedig 6 katona. Namost akárhogy is csináltam, sose sikerült a 6 katonát lelőni hangtompítós AK-74-el, pedig még viszonylag sötét volt, éjjellátó nélkül kissé problémás észrevenni valakit a bokorban. Nekik mégis sikerült. Vagy 100x kezdtem újra (annyira vágytam a Mi-17-re és 192db 55mm-es rakétájára... :)), de 1x sem sikerült (természetesen Veteran fokozaton)... :\
Sajnos az über AI ilyen... :\ -
nem értek egyet,
sötétben nem lát jobban mint én NV-vel, volt olyan hogy 10-20 méterre voltam tőle simán lelőttem hangtompítóssal és a többiek ugyan riadót fújtak, de nem vettek észre, ugyanezt nappal nem tudtam volna megcsinálni
-
tpM #6355 Jahát nem is értem mér' használják az amcsik erdőben is az ACU-t. -
ajánlat: használd a bokrokat, azok 1000 méterről is bokrok. jah igen és SLA-ként használd mert az ACU-dban kiszúrnak mint bluefor. az ACU-mban asszem kukac meg majsaz szedett ki mindig a bokorból, mire rájöttem, hogy az ACU az szar. én meg alig láttam őket, pedig mindgi bokorban voltak -
VeteransKUKaC #6353 A másik AI dolog hogy az AI sötétben NV nélkül jobban lát, mint mi NV-vel, legalább is az én tapasztalataim alapján!!! -
VeteransKUKaC #6352 Sry a gépalési hibákért!!! -
VeteransKUKaC #6351 Én arra gondoltam, hogy Ha messzebb van akkor nem lát, nem úgy mint az AI, mert az 8 km-ről is kiszur kiába fekszel a fűben és az AI átlát a füvön is mígy egy játékos nem ( AI is hasal a fűben akkor ő simán lát téged de te a fűtöl nem látod őt). Meg a nagyobb fűben igen csak ellehet búj ni úgy hogy a játékos elmed melleted de az AI 10-ből 10 szer kiszúr! -
pedro870 #6350 "lehet hogy az AI lát de ha emberek ellen multizol akkor az ember nem fog látni"
Már miért ne látna a másik ember? Csak körülötte "rajzol" az arma füvet, ha áll, akkor simán láthat téged. Hacsak nem 3 méterre vagy.
.png)