35066
-
1. macskásit hanyagoljátok, messziről virít róla, hogy nemkicsit kretén, szóval nem nagyon kell lereagálni :)
2. a bfeket pedig ne a botok elleni bohóckodás alapján ítéld meg, mert annak ellenére, hogy ugrabugrásabb-árkádabb játék, azért eléggé összetett, közelsem az az agyatlan lövöldözés, mint az ittenieknek tűnik...(bár a 2142 tényleg szar, az már sokunk gyomrán nem megy le :)) -
VeteransKUKaC #7231 Valaki aki naprakész ArmA hírekben, meg tudná mondani, hogy van e valami új readme az 1.05-s patch-ról, hogy mi lesz benne konkrétan javítva, milyen újításoakt hoz pontosan?? -
Hát apám, veled télleg nem stímmel valami...
A BF-ekben fejvesztve szaladgál mindenki, nem ismerik azt a szót:
-segítség hívás
-visszavonulás
-TAKTIKA
-gondolkodás
És ez kb azt jelenti, hogy hiányzika játékodbol egy fontos elem: MI
Szal elég beteg lehet a fejed, ha egy 2142-ben játszódó, MI-nélküli, játékot élethűbbnek nevezel egy Amerikai (és asszem ausztál?) hadsereg számára létrehozott TAKTIKAI HARC-SZIMULÁTORNÁL.
Mennyé visza, repkedj a Jetpackel a hátadon, tyutyúkázzál a kis lézerpisztolyaiddal, és örüljél. Nomeg arra ne legyél büszke télleg, hogy LOPSZ...
Te is szerintem az ilyen "12-éven aluli" (de lehet hogy csak agyilag) kategóriába tartozol... -
tpM #7229 -
priluki #7228 jézusom micsoda hszek!! :D
Az a baj velük hogy itt nem lehet hentelni,nem tudnak feléleszteni ha belédnyonak egy tárat stb.Arcade for Ever!!!
-
tpM #7227 Ilyet kellett volna Ap5ön :D máris nemlett volna ködhatárrol lövés M1el ;D -
Hi!
Hát igen régen nagyon jó volt az OFP szerver nagyon jó hangulat volt rajta. Sokszor nem is játszottunk hanem ment a lobbyban a hülyéskedés. A HUN klán egyik alapítója én voltam aztán sajnos kezdett fogyatkozni a létszám mindkét oldalról, és vele együtt a hangulat is. Jöttek persze újak is de az már nem volt ugyanaz. Akkor kezdtem abbahagyni én is. -
aki csitel orok ban a szerverrol es kesz -
pedro870 #7224 Pontosan, CTI-ben ettől függetlenül is gond van a JIP-pel. Nem mintha nem indíthatnál két klienst és így akár mindkét oldalon követheted a dolgokat... Szóval nem ez a lehetőség hoz be új csítet, viszont persze meg se oldja. -
Utyhoty letiltod hogy 1 pályán ugyanazzal az id-vel más oldalra álhasson a kcsg júzer. -
fkubi #7222 Engem erdekel.
Csak van vele par problema. Hogyan akadalyozod meg, hogy valaki fellepjen a szerverre, megnezze, hogy hol az ellensoges bazis, aztan atalljon a masik oldalra?
Jojn in progressel gondok vannak CTIben... -
Teis az vagy :) -
Azt még nem tudja. Ahhoz ki kéne nőnie a pelenkás korszakából. -
pedro870 #7219 fura a 7207 meg senkit nem érdekel úgy tűnik... -
hát kíváncsivá tettél, hogy akkor mi a jó?? -
tpM #7217 Nemrég újult meg az SG adhattak volna ignore plugint... -
MrTressy #7216 egyéni szociális problémád itt senkit sem érdekel
-
lol egy igazi tátogó seggluk 

-
ezegy fosh -
Mit lehet jól? -
bucsher #7212 tankal :D -
tpM #7211 Szebb?
-
pedro870 #7210 pls ignore :) -
de szeb is + jobb taktika es menö fegyók.És tankal jóllehet
irtani.
-
tpM #7208 Délután játszottam a 16th AirAssaultBrigade serveren 41en voltunk ott már ki lehet használni :) -
pedro870 #7207 1.05-től lesz olyan beállítás, hogy egy pálya folyamatosan fut, akkor is ha nincs rajta player...ez a join in progressel együtt azt jelenti, hogy akár többnapos cti meccsek lehetnek majd...ááááá ebbe hihetetlen lehetőségek vannak, amit mondjuk 10-20 játékossal nem lehet kihasználni. -
tpM #7206 Persze ,h jobb ott nem kell gondolkodni... sőt ugrani is lehet :D
ja és a fegyók is realisztikusabbak :DDD -
Gratulálok, hogy Büszke vagy arra, hogy Lopsz...
BF2142 jobb?? LOL akkor ott még nem futottál bele a pálya szélbe fogadjunk:D
Neked is Pápá:) -
hi én se vesszem meg! warezal tolom.De a bf2142 job. -
te se... -
LOL:)
OK pápá:) -
Nemis olyan nagyszám ez a játék... -
hát azért a dicsérettel se nagyon fukarkodnak :) -
"Hülye angolok! Angol hülyék!" (Gyalog-galopp) -
Ja meg olvasd a FAQ-t -
Használj angol serialt a telepítéshez. -
hi nekem a német verzió van meg nincs véletlenül a játékhoz magyarositás vagy legaláb angol-ositás
-
priluki #7195 jah,vagy valami okori gépen probálták... sztm ennek a gamenak messze a legjobb ,vagyis a legvalosághübb grafikálya
Valahogy a mostani játékok egyre meseszerübb grafikával jönnek,ennek az oka az "agyonblurozott" efektek.
-
Armed Assault ign.com (UK) Review
British internet gaming magazine IGN.com awarded ArmA: Armed Assault with 8.6/10 point and the Editors´ Choice Award!
IGN Arma review
A grafikát szegényesnek ítélrék.. nem tudom ezek mivel játszottak?? az OFP-vel?? -
MrTressy #7193 sehogy mert fadelni fog :)
.png)