35066
  • joebacsi
    1. macskásit hanyagoljátok, messziről virít róla, hogy nemkicsit kretén, szóval nem nagyon kell lereagálni :)

2. a bfeket pedig ne a botok elleni bohóckodás alapján ítéld meg, mert annak ellenére, hogy ugrabugrásabb-árkádabb játék, azért eléggé összetett, közelsem az az agyatlan lövöldözés, mint az ittenieknek tűnik...(bár a 2142 tényleg szar, az már sokunk gyomrán nem megy le :))
  • VeteransKUKaC
    Valaki aki naprakész ArmA hírekben, meg tudná mondani, hogy van e valami új readme az 1.05-s patch-ról, hogy mi lesz benne konkrétan javítva, milyen újításoakt hoz pontosan??
  • Raptor 2
    Hát apám, veled télleg nem stímmel valami...

A BF-ekben fejvesztve szaladgál mindenki, nem ismerik azt a szót:

-segítség hívás
    -visszavonulás
    -TAKTIKA
    -gondolkodás

És ez kb azt jelenti, hogy hiányzika játékodbol egy fontos elem: MI
    Szal elég beteg lehet a fejed, ha egy 2142-ben játszódó, MI-nélküli, játékot élethűbbnek nevezel egy Amerikai (és asszem ausztál?) hadsereg számára létrehozott TAKTIKAI HARC-SZIMULÁTORNÁL.

Mennyé visza, repkedj a Jetpackel a hátadon, tyutyúkázzál a kis lézerpisztolyaiddal, és örüljél. Nomeg arra ne legyél büszke télleg, hogy LOPSZ...

Te is szerintem az ilyen "12-éven aluli" (de lehet hogy csak agyilag) kategóriába tartozol...
  • tpM
  • priluki
    jézusom micsoda hszek!! :D

Az a baj velük hogy itt nem lehet hentelni,nem tudnak feléleszteni ha belédnyonak egy tárat stb.Arcade for Ever!!!
  • tpM
    Ilyet kellett volna Ap5ön :D máris nemlett volna ködhatárrol lövés M1el ;D
  • Mnemomic
    Hi!

Hát igen régen nagyon jó volt az OFP szerver nagyon jó hangulat volt rajta. Sokszor nem is játszottunk hanem ment a lobbyban a hülyéskedés. A HUN klán egyik alapítója én voltam aztán sajnos kezdett fogyatkozni a létszám mindkét oldalról, és vele együtt a hangulat is. Jöttek persze újak is de az már nem volt ugyanaz. Akkor kezdtem abbahagyni én is.
  • debHUKK
    aki csitel orok ban a szerverrol es kesz
  • pedro870
    Pontosan, CTI-ben ettől függetlenül is gond van a JIP-pel. Nem mintha nem indíthatnál két klienst és így akár mindkét oldalon követheted a dolgokat... Szóval nem ez a lehetőség hoz be új csítet, viszont persze meg se oldja.
  • Sanyix
    Utyhoty letiltod hogy 1 pályán ugyanazzal az id-vel más oldalra álhasson a kcsg júzer.
  • fkubi
    Engem erdekel.
    Csak van vele par problema. Hogyan akadalyozod meg, hogy valaki fellepjen a szerverre, megnezze, hogy hol az ellensoges bazis, aztan atalljon a masik oldalra?
    Jojn in progressel gondok vannak CTIben...
  • Sanyix
    Teis az vagy :)
  • debHUKK
    Azt még nem tudja. Ahhoz ki kéne nőnie a pelenkás korszakából.
  • pedro870
    fura a 7207 meg senkit nem érdekel úgy tűnik...
  • Bucser
    hát kíváncsivá tettél, hogy akkor mi a jó??
  • tpM
    Nemrég újult meg az SG adhattak volna ignore plugint...
  • MrTressy
    egyéni szociális problémád itt senkit sem érdekel
  • debHUKK
    lol egy igazi tátogó seggluk
  • UnknownAsshole
    ezegy fosh
  • Sanyix
    Mit lehet jól?
  • bucsher
    tankal :D
  • tpM
    Szebb?
  • pedro870
    pls ignore :)
  • macskássy
    de szeb is + jobb taktika es menö fegyók.És tankal jóllehet
    irtani.
  • tpM
    Délután játszottam a 16th AirAssaultBrigade serveren 41en voltunk ott már ki lehet használni :)
  • pedro870
    1.05-től lesz olyan beállítás, hogy egy pálya folyamatosan fut, akkor is ha nincs rajta player...ez a join in progressel együtt azt jelenti, hogy akár többnapos cti meccsek lehetnek majd...ááááá ebbe hihetetlen lehetőségek vannak, amit mondjuk 10-20 játékossal nem lehet kihasználni.
  • tpM
    Persze ,h jobb ott nem kell gondolkodni... sőt ugrani is lehet :D
    ja és a fegyók is realisztikusabbak :DDD
  • Bucser
    Gratulálok, hogy Büszke vagy arra, hogy Lopsz...

BF2142 jobb?? LOL akkor ott még nem futottál bele a pálya szélbe fogadjunk:D

Neked is Pápá:)
  • macskássy
    hi én se vesszem meg! warezal tolom.De a bf2142 job.
  • debHUKK
    te se...
  • Bucser
    LOL:)

OK pápá:)
  • daxan
    Nemis olyan nagyszám ez a játék...
  • joebacsi
    hát azért a dicsérettel se nagyon fukarkodnak :)
  • debHUKK
    "Hülye angolok! Angol hülyék!" (Gyalog-galopp)
  • bon
    Ja meg olvasd a FAQ-t
  • bon
    Használj angol serialt a telepítéshez.
  • Kövesdi A
    hi nekem a német verzió van meg nincs véletlenül a játékhoz magyarositás vagy legaláb angol-ositás
  • priluki
    jah,vagy valami okori gépen probálták... sztm ennek a gamenak messze a legjobb ,vagyis a legvalosághübb grafikálya Valahogy a mostani játékok egyre meseszerübb grafikával jönnek,ennek az oka az "agyonblurozott" efektek.
  • Bucser
    Armed Assault ign.com (UK) Review

British internet gaming magazine IGN.com awarded ArmA: Armed Assault with 8.6/10 point and the Editors´ Choice Award!

IGN Arma review

A grafikát szegényesnek ítélrék.. nem tudom ezek mivel játszottak?? az OFP-vel??
  • MrTressy
    sehogy mert fadelni fog :)