35066
-
Pill #7353 Jó igen. érzem a gyúnt a hozzászólásban. ha tévedek elnézést. Tudom, hogy csak egy sziget van, igazából arra lennék kíváncsi, hogy multiban is el lehet-e tüntetni. -
Miután nincsennek pályák csak egyetlen egy összefüggő sziget így igen. minden pályáról eltünteti a füvet. -
Pill #7351 Sziasztok, lenne pár kédésem:
Van ez a no grass mod. Ez minden játékmódban és pályán eltünteti a füvet? Egyik ismerősömnek egyáltalán nincs fű ha mindent low-ra vesz, nekem mégis. Nem értem.
Ja meg még azt akartam megkérdezni, hogy a magyar szerveren lehetne játszani nem eredeti (CD kulcs generátor általá csinált) CD kulccsal? Valamint merre találom a szerver IPjét. Ne haragudjatok a zavarásért. -
tpM #7350 bsz Cifu ! -
hbd cifu! -
n003 #7348 Bódog szülinapot Cifu :)) -
fkubi #7347 Az lehet. Ha az is az info/villany kepzes szintjere kuzdotte le magat, akkor szep vilag lesz itt par ev mulva :) -
Akkor nicnsennek fogalmaid arról, hogy progmaton mit oktatnak manapság 
-
fkubi #7345 Ennek orulok, mar epp ideje volt :)
Ezek utan mar csak az kene, hogy megcsinaljak rendesen a scriptnyelvet. Amit eddig lattam belole, az siralmas. Egy fatyolos tekintetu progmat hallgatotol tobbet var az ember... -
bucsher #7344 és már gyárilag permbanon van benne a *blas* user -
blash #7343 Persze megoldottak a kormanyzas animacioval egyutt... Sot me'g azt is, hogy a tank csove ne logjon bele magaba a tankba, ha hatrafordul a torony. Soooot mar nem be- es kiteleportalodnak a jarmuvekbol, hanem minden jarmuhoz keszitettek faszanyos animaciot....
MWHAHAHHAHHAA -
MrTressy #7342 Hogy jobb fpsed legyen a patch által arra várhatsz :) sokat nem fog változni a késöbbiekben.Max akkor ha alá tolsz egy erösebb proct és vgat -
TommoT #7341 akik feltették az angolt azoknál olyat olvastam, hogy nasa gépen sem fut akadás nélkül 
gondolom ez a verzió is a peccsre vár... -
TommoT #7340 az angol verzióhoz van már peccs?
mert állítólag az alap elég bugos és ugye az alappal a peccselt szerverekre nem lehet felmenni.. -
Jóreggelt!
Valakinek fut Vistan az Arma? És ha igyen akkor melyik verzió? -
fkubi #7338 Ha mar az MG-nel tartunk...
Megoldottak mar, hogy az MGs jeep lovesze ne lepjen a soforre? -
fkubi #7337 Ugye pedro a te gepeden fut igy az 1.05-tel :)
-
ToMy_ #7336 Én meg tartom a tétet, és még emelek is, mert sajnos még nem jött meg az eredetim, de vígan játszadoztam online publikus szervereken FADE-lés és textúrahibák nélkül, offline a missziókban és a kampányban, valamint egy ismerősömnél az alább említett módszerrel gyógyult meg az el-eltűnő égtextúra... 
Amúgy ez nem PRszöveg akart lenni a csúnyadolog mellett, csak tényközlés. -
látom azért vannak itt komplexusok :D -
blash #7334 Majd lesz anti-verpistak mod... -
bucsher #7333 vérpisti célozva megy távcsövessel és barátja vérjózsi ugyanígy emgével. hát ez gyönyörű :\ -
pedro870 #7332 -
qd -
bucsher #7330 np -
Copyrighted -
bucsher #7328 -o- \o/ -o- \o/-o- \o/-o- T T --->>> _|-|_|- -
látod, örül :) -
pedro870 #7326 hogy örüljé -
-
bucsher #7324 ... -
pedro870 #7323 ok elbsztam, még nincs kint :) -
pedro870 #7322 szerintem a cd védelmet nem úszod meg, mivel a hatred nem starforce-t fog keresni...már csak pár nap a patchig, ha minden igaz
sprocketen már azt írja, hogy 1.05 a letölthető verzió:
link
nem akarja vki kipróbálni? :) -
Nnnna akkor mostmár mekkérdezem ... Eredeti cseh Arma-m van, ha a Hatredeset felrakom az eredeti seriallal akkor megúszom a DVD palokást éa angol lesz, vagy peccselhetem ugyanúgy, mert akkor nem szarakodok vele ... -
babus #7320 HATRED féle Arma serial amitől angol lesz a felirat:S6C8-92G1N-28G7D-BKB47-DWJG8 -
A téteket nálam lehet megtenni. -
_unit = _this select 0
miko=0.1
while {miko==1} do {
_unit setpos [getpos _unit select 0 , getpos _unit select 1,miko]
miko=miko+0.1
~0.15
} -
tpM #7317 Jóvan ,de ez is müxik + egy poénér' nem fogok itt igazit irogatni :P -
bgabor #7316 Én meg nagy összeggel fogadnék rá, mert kipróbáltam ATI és nvidia kártyán is, legfrissebb driverekkel... -
bucsher #7315 most mér mondod?
így sokkal gyorsabb, nincsenek benne fölösleges feltételes ugrások.
tempi fps-re optimalizál, nagyon helyes. -
Lácik nem programoztá még. Ciklussal kicsit szebb lenne, és rövidebb is :P
.png)