35066
-
#7430 -
bucsher #7432 utolsó szó flame rulez -
fkubi #7431 "periodikusan allando jelleggel"
Ez szintaktikailag mar rendben volna, de mit jelent? -
Jo akkor maradjunk is enyiben...es kolcsonosen felejtsuk el egymast! (Ez vonatkozik az osszes nagyfejure...tisztelet a kivetelnek!) -
bucsher #7429 még szerencse hogy nem akarsz itt irányítani :) -
-Ti! -
bucsher #7427 olvasd már végig mit fostál ma ide!
ki jár ide csak a flame kedvéért? -
Mondtam mar hogy huzas vissza az ofp.hu-ra meg a ruhes irc csatornatokra?!..jah igen mondtam...ott nyalogathatjatok egymas nemesebb szervet! -
bucsher #7425 hozzád ki szólt már megint? -
Bar sejtem, es egyre kozelebb allok a meggyozodeshez hogy egyesek ide csak a flame es a "balhe" kedveert jarnak, nem az ArmA miatt irkalnak ide...nah meg mert olyan "wide screen"-el szertek fel oket hogy a falat kell bontani hogy beferjenek az ajton....
-
mer te nem... -
Nah mar eddig is sejtettem hogy osszekeveritek az SG-t az IRC-vel... -
Kellene az oviba az óvónéni?? -
Most komolyan moderatorert kialtasz?! Hat latszik hogy nem sok vizet zavarsz az SG-n, csak itt rontod a kozhangulatot periodikusan allando jelleggel!
Itt az SG-n egy ilyen kotozkodes-flame-koborult biliert ugy osztogatnak a buntetopontokat hogy csak lesnenk! Senkinek se tenne jot azthiszem amit a moderatorok itt muvelnenek! -
mé, miko? -
fkubi #7418 Tevedsz :)
-
fkubi #7417 Halottal sul el visszafele? Durva...
-
azért érdekes, hogy akinek felhívták a figyelmét, józanúl gondolkodva nem nagyon foglalkozott a dologgal, te viszont elkezdted oszani az észt, na ezért ilyen off-fosh ez a csati -
bucsher #7415 hogyne lenne gyógyír
egy normális moderátor, aki mondjuk ráér néha rendet rakni -
pedro870 #7414 azt szeretném hinni, hogy ez azt jelenti, hogy a cseh armát is át lehet állítani angol nyelvre, mindenféle nemhiv. segédeszköz nélkül -
Halottal mar a visszafele elsulo fegyverrol?!
-
pedro870 #7412 csak azt tudom javasolni mint a warezesek esetében: ignore
sajna hasonló betegség, gyógyír pedig nincs :) -
fkubi #7411 Hogy magam idezzem:
<kubiWRK> egyebkent szent kuldetesem, hogy kiutaljam a sok faszlamat
<kubiWRK> mire lesz gepem, megtisztul a mezony -
ez most mit is jelent pontosan? -
komolyan ennek amit most csinaltok ketten miértelme van? azonkívül, hogy értelmetlen HSZ-ekkel basszátok szét a topicot?? -
bucsher #7408 esetleg pozcsi :) -
fkubi #7407 pozi, igy trendi -
pedro870 #7406 mármint nem pont az említett miatt, de az is poz -
pedro870 #7405 "5130 - Fixed: Languages switching was disabled for some distributions"
2 nap csúszás belefér ennyi változás fejében. -
fkubi #7404 ooohh, noo! Szekig is down!
El ne menj mar, epp ezert jarunk ide :) -
szevasz eddig se tettel sokat hozza....nem fogsz hianyozni! -
Szekig #7402 Röviden tömören ez rád is igaz.
Ma ezt a kérdés jutott eszembe feléd: Ki a fasz vagy te, hogy dirigáljál?
Választ ne írj mert az sg.hu fórumját nem olvasom a mai naptól. (Ma is kár volt.) -
...en ugyan nem....attol meg hogy te ezt mondod nem lesz igy!...nem en kotozkodok allandoan, nem en oszton a magas lorol az eszt, mintha ebben a kurva orszagban masnak koze se lenne se az ofp-hez se az armahoz...
Persze warez ellen fellepek, mert megvettem en is, es jogosnak tartom hogy akkor mas is vegye meg...meg a verpistik irritalnak...de nem en kezdek pl helyesirasba belekotni....fogjatok mar fel ez nem az ofp.hu..ez az sg.hu.... -
tpM #7400 "Unfortunately, we experience a slight delay of version 1.05.
We apologize for the delay. Our current plan is to release on Friday March 2nd. More news coming soon."
forrás : itt -
bucsher #7399 te akarsz itt irányítani -
Miert erzed te es paran erzik ugy hogy neked/nektek itt iranyitani kell a forum folyasat, iranyat, rendjet onhatalmulag?...Nincs szukseg ra! Vedd eszre! -
nem! kiadtam magambol... -
bucsher #7396 Téged nem érdekel az igénytelen fórumozás. OK.
Engem meg nem érdekel az indulatod.
Mehetsz vissza "dolgozni". -
fkubi #7395 Akarsz rola beszelni? -
Mert kiborult a bili azert vazzeg...eredetileg nem ezt irtam...de moderaltam magam...aztan mikor folytattatok nem tudtam magam tovabb turtoztetni....kurvara kezdem mar unni hogy allandoan a kotozkodes megy itt...es ha mar nincs mibe belekotni akkor a helyesirasba...ami pedig aztan a forumokon a legkevesbe megkovetelt dolog, de melysegesen szanalmasnak tartom ennek a hanytorgatasat...(legalabbis vsz)..innen az indulat!
.png)