35066
-
fkubi #7473 Majdnem valaszoltam, de kimoderaltam magam :) -
bucsher #7472 na, lehet gyakorolni a higgadt és intelligens válaszolást :) -
hy megvan a jádék és működik meg minden csak cseh nincs hozzá esetleg magyaritás?? mert az jó lenne mert semmit nem értek az egész menüből plz adjatok egy linket mert amit faq-ban találtam magyar oldl az error 404:( -
fkubi #7470 Nesze: a tracIR haszontalan dolog.
-

Végre ki lehet forditani a fejet az Ironsoght mogul:) és nem kell előbb kizoomolni:)
Most mondjátok, hogy a trackIR haszontalan dolog:) -
pedro870 #7468 reméltem, hogy benézed
egyébként az már részletkérdés, hogy mit vetítenek ki, ez a csávó vbs2-re fog feladatokat vagy miket készíteni -
bucsher #7467 Aha benéztem americas armi. Akkor meg mit offolsz :) -
bucsher #7466 Na pont ezek miatt nem haladnak a pashekkel meg a linux szerverrel :)
5 projektoros lézeres kiképzőterem aha kcsgk -
pedro870 #7465 -
pedro870 #7464 kis érdekesség: aki ezeket a videókat készítette, itt dolgozik -
pedro870 #7463 újabb célzónézet vid
igen, blash, vid. -
apache arma -
fkubi #7461 Jatek csak NOLP-on van. Es ott a tarsasag is jobb. -
tpM #7460 Émmajd akkor megyek ha armázni is fogunk ;P -
Fürtös #7459 Jeah!!! alig várom!
Lesz idén is sárbafetrengés földöntekergés ablakonkiesés? -
bucsher #7458 ez igen, ez kell! -
MrTressy #7457 Szép lesz :D -
pedro870 #7456 lesz lanparty április-májusban, ott le lehet játszani a nézeteltéréseket...pálinkával mégjobb
azé 40-50 emberrel armázni 4 napig nem lesz rossz dolog -
"szerencsetlenek" RiszpekT:) -
Kiskoruakat amugyse szolgalnak ki! 
En meg csak es kizarolag mézeságyaspálinkával vagyok hajlandó a nezetelterest tisztazni....termeszetesen a "Ki a mayer?!" kerdest is!
..kiseronek meg sör...sok sör.. -
tpM #7453 Én alkoholmenteset kérek :D -
pedro870 #7452 akkor nincs más választás, sörözni kell? -
ez csak egy kis része a dolognak, amit leírtál az egyértelműen megtalálható az összes sg modiban...amiből általában gubanc szokott lenni, az az, hogy nincsenek épp tisztában az adott helyzettel, a közösséggel, illetve nem az utóbbinak egy tisztelt, megbecsült tagja...
namost itt, az arma totyikban cifu üdítő kivétel lehet...de még így is orosz rulett sztem beavatkozni egy belső flémbe...azok megoldódnak szépen maguktól, még ha több napig tartanak, akkor is :) -
Hogy végre ontopicok is legyünk:
"Furthermore, Dslyecxi put a video on the BI forums which shows new infantry ironsight movement, so no more headbobbing when the iron sights are used!
"Fortunately, BIS is the kind of dev that is always open to feedback. They have introduced something in an upcoming version of ArmA (possibly in this next patch?) that is going to blow people away.
This changes the gameplay from an infantry perspective IMMENSELY. I cannot overstate how dramatic of a change this is. It makes the recoil feel much more lifelike and smooth, dramatically influences the way machineguns are handled and fired, and makes shooting while moving a distinct possibility while retaining the real-world issues inherent in it.""
New Infantry ironsight Movement
forras: www.armedassault.info -
hukk :) -
nem :)
a zirc az olyan cset amihöz kő kliens, a zesgé meg olyan cset, amihez elég csak egy böngésző...próbátuk a zircet is, de a gyakrolatba nem működött :)
meg amúgyis, ahogy mondottam volt, egy közösséget leginkább az alkohol köré kell építeni, mer inni mindenki szeret, és nem ilyen kocka-nemkocka csettel foglalkozni :D -
mos nem azé, de ha az ezsgé is csak egy cset, akkor ugyanaz mint az irc, csak a kulalakja más, szal akkor szerinted itt is mindenki koczka :) -
nem bántásként, de az irc a kockák játéka, nálunk az emberek fele még életbe nem indított el irc klienst, másrészt a melóhelyek se tolerálják ezeket...
sghez meg egy mezei böngésző kell, 'oszt kész :)
másrészt (megint nem bántásként :P) belőled kiváló sg modi válna, mert ők is mindig ezzel jöttek
csakhát ez ellen a látszólag kézenfekvő érv ellen már régen létezik az ultimét vípön :D
-
NA ez az ami Cifuval nem szokott előfordulni. -
bucsher #7444 azért írtam hogy normális moderátor. mert az átlagos a haverjait nem törli, a többieket is egyéni szimpátia alapján. na az aztán tényleg olaj a tűzre :) -
tpM #7443 kámjuniti lájfozni ott az IRC :P #ofp.hu -
írtam korábban egy kis szösszenetet, az esgéről, meg a kámjuniti lájfról, és hogy miért van ez így jól...
aki azt akarja, hogy arról szóljon a topik, hogy csak pixelről pixelre elemzi mindenki a játékot, az másszon át egy kockulósabb fórumra :)
ma pl nálunk "odaát" a bfbébikről volt szó, januárban született 2, illetve jópár várható az elkövetkezendő fél évben...haladunk afelé, hogy már lassan az egész közösség fogja elvágni a köldökzsinórt a megfelelő alkalommal...apás szülés...pff miaz, kispálya
-
bootsector #7441 ööö...Bocsánat...Jó helyen járok? Ez itt a dühöngő topic?
-
kivéve a bf totyikokban...igaz 3 nagy borgháború kellett hozzá cirka 3-4 év alatt, de kiharcoltuk a függetlenséget! 
(komolyan :)) -
"hogyne lenne gyógyír
egy normális moderátor, aki mondjuk ráér néha rendet rakni"
csak olaj lenne a tűzre...hidd el, tapasztalat :)
másrészt le fog ez csitulni szépen magától, lévén nem tizenéves vérpistikék írnak ide, akik az internet névtelenségét kihasználva minden baromságot összefröcsögnek :) -
Fürtös #7438 Sean? -
fkubi #7437 Maradj kussba te. Alkesz. -
pedro870 #7436 lehangoló -
de jo, akkor végre kussba marad? -
Nem lehetne abbahagyni? kicsit idegesítő már. Az elmúlt 60hsz csak hármótokról szólt.
.png)