35066
-
De hat minek erolkodtok?! Hat nem ertitek...a frankot... bucsher megmondta hogy nem lehet akkor senki meg ne mereszelje! 
-
neuro #7552 Sőt :)
-
neuro #7551 -
MrTressy #7550 Mert megvan pakolva fegyverzettel :) -
kiskorúbézoltán #7549 Miért ? -
bucsher #7548 Mér indul el előre, mikor lefelé állnak a fúvókák? Gagyi :\ -
bucsher #7547 akkor se lehet vele állva lőni -
MrTressy #7546 hu nagyon zsiros még a fuvókák is mozognak -
...osszehasonlitasi alapnak:
-
Hat ezen a szerencsetlen Puman volna mit pofozni mind 3D modell mint textura szinten
-
tpM #7543 Kérdezd őket itt.
-
pedro870 #7542 legközelebb azt kérdezd meg, mikor lesz lesz famas meg miegymás francia addon :) az ofrp csomag az egyik kedvencem volt ofpben. -
Oh yess! Vegre lesz ertelme a Harriernek..mert ami eddig benne volt az minden volt csak jo nem 
-
tpM #7540 Énpedig beszéltem az egyik serveren ArmAFR-esekkel és aztállítják ,h 1.05ös server-t is holnap kapjuk. -
pedro870 #7539 inkább nézzétek ezeket, Ice találta:
Harrier Start
Harrier Landing -
jah "ok"..hat akkor valtsunk
-
pedro870 #7537 hát kb úgy értettem, hogy "váltsunk témát"....:) -
az "ok"-t kinek mondtad?!
-
Mi mas?!..en vagom mire kerdezett ra mert olvastam...de beesik ide valaki aki nem aztan megint lesz 30 hozzaszolas a "beneztem" az "elneztem", a "felreertes" miatt..csupa ertetlenkedesell egyetemben. -
pedro870 #7534 nem válaszoltam semmire, szóval.... -
-
kiskorúbézoltán #7532 Hja ... úgy más ! :D -
kiskorúbézoltán #7531 A totalkommandert is csak ts-es távsegítséggel tudom használni ... szerinted túrkáljak én a bios-ban ?
-
Plz hasznald ezt: Azert van!
-
pedro870 #7529 mármint nem a húzással, hanem az armával -
pedro870 #7528 :)
A géped meg jobb mint az enyém, csak azt a 2700-at kicsit húzhatnád. Érdemes próbálkozni. -
kiskorúbézoltán #7527 10-11 kg 200-as hevedertárral változattól függően . -
neuro #7526 - igen lehetséges -
pedro870 #7525 azt találtam róla, hogy vmi 7-8 kg mindössze...ez lehetséges? -
kiskorúbézoltán #7524 Inkább ne kérdeztem volna semmit , bocsi mindenkitől ...
-
pedro870 #7523 ok, és hány kg egy m249? -
Nnnna akkor egy kis lámulás ide :)
Red-dotba mindegy hogy nézel bele, a lényeg hogy lássad a közepén a pontot :) Ergo lehet 1 szemmel is és nem középen ... csak nem sok értelme van ...
A Red Dot lényege pont az hogy mikor mindkét szemed nyitva felemeled a fegyvert, hamarabb tudj célzott lövést leadni + közben ne veszits a látóteredből sem ...
Ezen felesleges vitázni, mert lehet nézni 1 szemmel is ... csak akkor egyik funkcióját elveszti ... ráadásul mindent bele lehet magyarázni az eddig elhangzott mondatokba ...
A lényeg ... Látni kell a piros pöttöt és kész ... azon keresztül meg jó lelőni az enemy-t ...
Uff ... -
neuro #7521 Mi az a "nagy kaki"? Ha nem pont szemből nézel át egy red doton akkor max annyi történik, hogy a cucc kitakar egy részt a látóteredből.
Szerintem te kevered a red dotot a céltávcsövekkel... -
kassaidezso #7520 részemről téma lezárva, további félreértősdire teszek magasból. pá. -
kassaidezso #7519 "Már miért kéne két szemmel?"
Itt nem a két szemen volt a hangsúly, hanem azon hogy KELL. Nem, nem kell két szemmel. Én ezt írtam le. Mindenki úgy néz bele ahogy jólesik. Többnyire csak odatartja a fejét az emberke és (logikusan két szemmel) belenéz. Ennyi. Pont. Azért írtam le, mert pár embernek itt agygörcsöt jelent az, hogy attól hogy a játék így jeleníti meg az eszközt, attól még az a valóságban nem egészen úgy működik. Senkinek nem rándül görcsbe a keze, a játék csak utánnozni akar valamit, több kevesebb sikerrel.
Bocs, félreértetted amit írtam. de én fogalmaztam kétértelműen
-
bgabor #7518 Nem tudná valaki megmondani, hol tudok utánanézni, hogy az ARMA Editorja a különböző fegyverekre és lőszerekre milyen néven hivatkozik?
(a nevek, amiket az initben használhatok az "Addweapon" és az "addmagazine" parancsal) -
Akkor máskor ne tegyél fel hülye kérdést.
"Már miért kéne két szemmel?"
btw: nem hiszem, hogy a társaságból csak te vagy az aki látott már ilyet. (kiskorú meg aztán pláne látott ilyet (btw: szerintem talán használt is) -
kassaidezso #7516 Ha jobban megnézed, amit írtam abból egyértelműen kiderül az hogy:
1) láttam már ilyet
2) ebből következik hogy tudom mi célt szolgál.
Sajnos ezért nem értem hogy miért nekem címezted a hozzászólásodat.
-
Annak hogy 2 nyitott szemmel is lehet használni a red dotot az az értelme, hogy nem szűkül be a látószöged. azaz nem veszted el a fél szemedet miközben célzott lövést adsz le. Ennyi az értelme a korábbi célgömbökkel szemben. Valamint megmarad a térlátásod ami nem hiszem, hogy megvan mikor 1 szemmel próbálsz valamit nézni. -
kassaidezso #7514 egy szem, két szem, akinek ahány szeme van, annyival néz bele amennyivel akar
.png)

Azert van!