35066
-
ohhh, hogy leszallok melle a helivel, es nyomni kellett meg a "rearm at ammo truck" gombot azert nem akarta. Repulonel meg nem jott sehogy elo ez a lehetoseg, ott mindig magatol toltotte fel. Ez a menu dolog nagyon rossz a repulo egysegeknel. Semmi visszajelzest nem talalok arrol, hogy pl felhuztam a kereket vagy sem, csak kulso nezetbe tudom megnezni... -
Pedig az kell neki. Repair-Fuel-Ammo teher. Kozel mesz hozza es lehet tolteni de magatol is megcsinaja. Csak kozel kell menni hozza. -
Latom ez az oltos topik itt mindenki a masikkal van elfoglalva. Te is joebacsi :p
Akkor aruljatok el nekem, repulot helit, hogy lehet utantolteni ?
vagy milyen egyseget kell lepakolni a terkepre, hogy ez lehteseges legyen ? a Repair/support truckkal probalkoztam, nem sok sikerrel. -
szar...a géped, mint nekem...demajd, demajd! :) -
borzalmas gépigénye van ennek a játéknak :(((...totál full detail 6-8 fps max...totál low deteail 16-18 fps ... szar :((( -
gép mög idő hiányában nehéz...így nekem csak a flémkeltés marad...de nyugi, elkenheted még ezért a számat a közeljövőben a játékban is, csak jussak el odáig :)
-
oké, végülis mindenkinek szíve-joga f@sságokat írni, mint ahogy jogod van éhen is halni...élj csak vele nyugodtan ha ez neked jó
-
tpM #7868 |\/| | |< 0? -
akkó mán nyomunk egyet? -
blash #7866 leszarom -
...éés jelenleg 2vs2ben itthon max...öröm és bódottá :) -
Akkor vwegyük ugy, mint a CTI! Armában "kicsit" nagyobb terepen, ezerszer jobb körülmények között, é élethűbben... -
"zaszlo foglalgatos" az nem a CTF :)
látom még 1 bf verzióval se próbálkoztál... -
blash #7862 "SOT a sok BF2-es huszar, ha tudna van ugyanolyan zaszlo foglalgatos multi mod is mint abban, es itt se se szamit sokat gyalogos harcban, hogy ki mikor kezdtett el loni es hova"
Mar ofp-ben is volt CTF, ezerfele valtozatban (csak gyalogos [TCZ \o/], light vagy heavy armor, meg a tokom tugya me'g mik). -
fedain kampány -
Ha kicsit jobban benne lenne a koztudatban nem kell hozza eredeti, hogy lassa az ember, hogyan mukodik multiban a jatek, talan tobben kiprobalnak esetleg utana meg is vennek. Tegnap ezt tettem.
Bar ezek az orasi mapoknak nem sok ertelmet latom amikor 5-10 perc teherautozas kell egy halal utan, hogy ismet a csata kozelebe keruljon az ember./Ha van epp teherauto a kozelben/De szerencsere azert vannak jol megcsinalt kuldetesek is, hatalmas csatakkal. Bar max 64-est lattam, es mar laggolt mint a bolond pont azt irta az admin srac nem birja a procija a szervernek. Azert ha lesz ketszazas meccs is oda tuti benezek.
SOT a sok BF2-es huszar, ha tudna van ugyanolyan zaszlo foglalgatos multi mod is mint abban, es itt se se szamit sokat gyalogos harcban, hogy ki mikor kezdtett el loni es hova, majd a gep kisorsolja ki a szerencses a talalatban, akkor konnyebben kiprobalnak ezt is :)
Mindesetre volt vegre, olyan igazi nagy csata erzesem is ! -
Yula #7859 Köszönöm a válaszokat! Vissza raktam egy előző drivert. A húzásból is visszavettem 1 picit. Majd kiderül. Köcce! -
nv4_disp.dll ... Nvidia driver ...
Próbálj ki egy újabbat/msikat, esetleg ha húzva van akkor vegyél vissza belőlle ...
De ez csak egy ötlet :)
-
az elöbbi a #7850-ra -
nekem akkor csinált ilyet, amikor a hangot az alaplapi kártyára bíztam
aztán vettem egy rendeset
érdemes rákeresni a kódszámokra a gugl-ben, és esetleg kiiratni a memóriát a fagyáskor és abban kotorászni
hogy hogyan azt már nem tom -> gugl
ha huzol vmit akkor érdemes azzal kezdeni (visszaveni, jobban huteni) -
hülye :D Dehogy is. -
kiskorúbézoltán #7854 Bazz , ne mond , hogy kipróbáltad ...
-
Hülyeséget kérdezek, de akkor ez most mire jó? gondolo m gyorsítja a játékot...Felszabadít sok ramot vagy mi? -
azta mekkora poén volt -
Tuning? -
Yula #7850 pár napja ezzel lép ki az arma. Mitől lehet? (tényleg készítenem kell egy tutorialt...) -
tpM #7849 FDF Sound pack -
-
vedd meg a magyart -
lee56 #7846 Érdekes amikor én próbáltam jöttek a hibaüzik... -
TommoT #7845 akkor nem lesz szarabb?
ez a virtális mem ez mi?
-
blash #7844 xexexexe -
amúgy meg -maxmem paraméterrel indítva és elvileg csak annyiból gazdálkodik amit beállítasz. -
blash #7842 koszike -
SzaSzaWEL #7841 bless: akurvaszád :D
és természtesen 7lc.
nameg qd is.
harmadrészt rtfm. -
bucsher #7840 start menu -> turn off computer -> turn off
ha gyorsítani akarod akkor előtte alt+f4 -
blash #7839 de nekem angol vindozom van abban hogy kell????????? -
bucsher #7838 fotosopp reklamált hogy legyen má virtuálmemcsi
nem lett :) -
SzaSzaWEL #7837 Sajátgép->jobb klikk->tulajdonságok->speciális fül->legfelső beállítások gomb->speciális fül->módosítás gomb->ne legyen lapozófájl x->beállítás gomb->restart
Ha kell több meghajtóra is alkalmazd. -
SzaSzaWEL #7836 4 giga fölött? nanemár :) Nézd meg eccer a memóriafelhasználást a feladatkezelőben :)
2 gigám van, soha nem nyafogott hogy kevés a mem, pedig elég sok programot futtatok eccerre.
.png)