35066
  • alma2
    ohhh, hogy leszallok melle a helivel, es nyomni kellett meg a "rearm at ammo truck" gombot azert nem akarta. Repulonel meg nem jott sehogy elo ez a lehetoseg, ott mindig magatol toltotte fel. Ez a menu dolog nagyon rossz a repulo egysegeknel. Semmi visszajelzest nem talalok arrol, hogy pl felhuztam a kereket vagy sem, csak kulso nezetbe tudom megnezni...
  • Seaweed
    Pedig az kell neki. Repair-Fuel-Ammo teher. Kozel mesz hozza es lehet tolteni de magatol is megcsinaja. Csak kozel kell menni hozza.
  • alma2
    Latom ez az oltos topik itt mindenki a masikkal van elfoglalva. Te is joebacsi :p
    Akkor aruljatok el nekem, repulot helit, hogy lehet utantolteni ?
    vagy milyen egyseget kell lepakolni a terkepre, hogy ez lehteseges legyen ? a Repair/support truckkal probalkoztam, nem sok sikerrel.
  • joebacsi
    szar...a géped, mint nekem...demajd, demajd! :)
  • JuanG
    borzalmas gépigénye van ennek a játéknak :(((...totál full detail 6-8 fps max...totál low deteail 16-18 fps ... szar :(((
  • joebacsi
    gép mög idő hiányában nehéz...így nekem csak a flémkeltés marad...de nyugi, elkenheted még ezért a számat a közeljövőben a játékban is, csak jussak el odáig :)
  • joebacsi
    oké, végülis mindenkinek szíve-joga f@sságokat írni, mint ahogy jogod van éhen is halni...élj csak vele nyugodtan ha ez neked jó
  • tpM
    |\/| | |< 0?
  • Raptor 2
    akkó mán nyomunk egyet?
  • blash
    leszarom
  • joebacsi
    ...éés jelenleg 2vs2ben itthon max...öröm és bódottá :)
  • Raptor 2
    Akkor vwegyük ugy, mint a CTI! Armában "kicsit" nagyobb terepen, ezerszer jobb körülmények között, é élethűbben...
  • joebacsi
    "zaszlo foglalgatos" az nem a CTF :)
    látom még 1 bf verzióval se próbálkoztál...
  • blash
    "SOT a sok BF2-es huszar, ha tudna van ugyanolyan zaszlo foglalgatos multi mod is mint abban, es itt se se szamit sokat gyalogos harcban, hogy ki mikor kezdtett el loni es hova"

Mar ofp-ben is volt CTF, ezerfele valtozatban (csak gyalogos [TCZ \o/], light vagy heavy armor, meg a tokom tugya me'g mik).
  • Icebird
    fedain kampány
  • alma2
    Ha kicsit jobban benne lenne a koztudatban nem kell hozza eredeti, hogy lassa az ember, hogyan mukodik multiban a jatek, talan tobben kiprobalnak esetleg utana meg is vennek. Tegnap ezt tettem.
    Bar ezek az orasi mapoknak nem sok ertelmet latom amikor 5-10 perc teherautozas kell egy halal utan, hogy ismet a csata kozelebe keruljon az ember./Ha van epp teherauto a kozelben/De szerencsere azert vannak jol megcsinalt kuldetesek is, hatalmas csatakkal. Bar max 64-est lattam, es mar laggolt mint a bolond pont azt irta az admin srac nem birja a procija a szervernek. Azert ha lesz ketszazas meccs is oda tuti benezek.
    SOT a sok BF2-es huszar, ha tudna van ugyanolyan zaszlo foglalgatos multi mod is mint abban, es itt se se szamit sokat gyalogos harcban, hogy ki mikor kezdtett el loni es hova, majd a gep kisorsolja ki a szerencses a talalatban, akkor konnyebben kiprobalnak ezt is :)
    Mindesetre volt vegre, olyan igazi nagy csata erzesem is !
  • Yula
    Köszönöm a válaszokat! Vissza raktam egy előző drivert. A húzásból is visszavettem 1 picit. Majd kiderül. Köcce!
  • DummyBoy
    nv4_disp.dll ... Nvidia driver ...

Próbálj ki egy újabbat/msikat, esetleg ha húzva van akkor vegyél vissza belőlle ...

De ez csak egy ötlet :)
  • debHUKK
    az elöbbi a #7850-ra
  • debHUKK
    nekem akkor csinált ilyet, amikor a hangot az alaplapi kártyára bíztam
    aztán vettem egy rendeset
    érdemes rákeresni a kódszámokra a gugl-ben, és esetleg kiiratni a memóriát a fagyáskor és abban kotorászni
    hogy hogyan azt már nem tom -> gugl

ha huzol vmit akkor érdemes azzal kezdeni (visszaveni, jobban huteni)
  • Boconadi
    hülye :D Dehogy is.
  • kiskorúbézoltán #7854
    Bazz , ne mond , hogy kipróbáltad ...
  • Raptor 2
    Hülyeséget kérdezek, de akkor ez most mire jó? gondolo m gyorsítja a játékot...Felszabadít sok ramot vagy mi?
  • Boconadi
    azta mekkora poén volt
  • dr Kotász
    Tuning?
  • Yula
    pár napja ezzel lép ki az arma. Mitől lehet? (tényleg készítenem kell egy tutorialt...)
  • tpM
    FDF Sound pack
  • joebacsi
  • joebacsi
    vedd meg a magyart
  • lee56
    Érdekes amikor én próbáltam jöttek a hibaüzik...
  • TommoT
    akkor nem lesz szarabb?
    ez a virtális mem ez mi?
  • blash
    xexexexe
  • Icebird
    amúgy meg -maxmem paraméterrel indítva és elvileg csak annyiból gazdálkodik amit beállítasz.
  • blash
    koszike
  • SzaSzaWEL
    bless: akurvaszád :D

és természtesen 7lc.

nameg qd is.

harmadrészt rtfm.
  • bucsher
    start menu -> turn off computer -> turn off
    ha gyorsítani akarod akkor előtte alt+f4
  • blash
    de nekem angol vindozom van abban hogy kell?????????
  • bucsher
    fotosopp reklamált hogy legyen má virtuálmemcsi
    nem lett :)
  • SzaSzaWEL
    Sajátgép->jobb klikk->tulajdonságok->speciális fül->legfelső beállítások gomb->speciális fül->módosítás gomb->ne legyen lapozófájl x->beállítás gomb->restart

Ha kell több meghajtóra is alkalmazd.
  • SzaSzaWEL
    4 giga fölött? nanemár :) Nézd meg eccer a memóriafelhasználást a feladatkezelőben :)
    2 gigám van, soha nem nyafogott hogy kevés a mem, pedig elég sok programot futtatok eccerre.